Netfollower عزیز.خوشحالم که افرادی مثل شما توی این انجمن هستند و ممنون از تاپیک بجا و خوبتون
ما توی شرایط فعلی جامعه به این طرز تفکر و عمل به اون خیلی نیاز داریم.کاش جامعه الانمون مثل سی چهل سال پیش ایران بود.
به امید پیشرفت روز افزون ایران عزیزمون
نمایش نسخه قابل چاپ
Netfollower عزیز.خوشحالم که افرادی مثل شما توی این انجمن هستند و ممنون از تاپیک بجا و خوبتون
ما توی شرایط فعلی جامعه به این طرز تفکر و عمل به اون خیلی نیاز داریم.کاش جامعه الانمون مثل سی چهل سال پیش ایران بود.
به امید پیشرفت روز افزون ایران عزیزمون
با اجازه استارتر من قانون کارا ما رو توضیح میدهم
در طبیعت ، قانونی داریم به نام کارما (Karma )که این قانون در واقع همان قانون عمل و عکس العمل، و کُنِش و واکُنِش و تابش و بازتابش و علت و معلول می باشد.قانون کارما (Karma ) میگوید : هر عملی واکنشی داشته و همچنین هر واکنشی نیز خود واکنشی دیگر به دنبال دارد و این چرخه همیشه تکرار خواهد شد. قانون کارما (Karma )میگوید شما در هر جا و هر حال و روزی که باشید، در آسمانها یا در داخل زمین، پشت محکمترین قُفلها و یا بر تخت سلطنت، کارمایِ اعمال شما دیر یا زود، به شما بازمیگردد. منظور اینکه هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی . به طور کلی قانونِ کارما (Karma ) می گوید : هر نیتی که میکنید و یا هر عملی که انجام می دهید دست به دست چرخیده و همانند آن به خودتان باز میگردد.کارما (Karma ) به معنای«تاوان» در برابر رفتار واعمال است. بدین معنا که نتیجه ی اعمال نیک و بدِ فرد در زندگی کنونی و یا زندگی های بعدی و آینده وی تاثیر خواهد گذاشت. در منظومه هستی هیچ چیز گُم نمی شود و هر کار وعملی انجام دهیم به خود ما بازمی گردد. فَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْرًا یَرَهُ ؛ وَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا یَرَهُ پس هر کس به اندازه ذرّه ای نیکی کند [نتیجه] آن را خواهد دیدو هر که هموزن ذرّه ای بدی کند [نتیجه] آن را خواهد دید. (سوره زِلزال آیه 7 و8 .) اگر ما حق کسی را پایمال میکنیم، اگر دل کسی را می شکنیم، اگر با صدای بوقِ اتومبیلِ خود در ساعت 12 شب دیگران را میآزاریم، اگر پشت سر کسی غیبت میکنیم و یا حتی اگر خوبی میکنیم، دست افتاده ای را میگیریم، دل ناشادی را شاد مینماییم و یا کیسه سنگین برنج را از دست پیرزنی میگیریم، منتظر عین عمل یا شکل تغییر یافته آن باشیم که شخصی دیگر در حق ما انجام خواهد داد.چه زیبا سروده است مولانا جلال الدین رومی معروف به مولوی:
این جهان کوه است و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا
فعل تو کان زاید از جان و تنت
همچو فرزندی بگیرد دامنت
پس تو را هر غم که پیش آید ز درد
بر کسی تهمت منه، بر خویش گردمیگویند: درویشی بود که در کوچه و محله راه میرفت و میخواند: "هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی" اتفاقاً زنی مکّاره این درویش را دید و خوب گوش داد که ببیند چه میگوید وقتی شعرش را شنید گفت: "من پدر این درویش را در میآورم".زن به خانه رفت و خمیر درست کرد و یک فطیر شیرین پخت و کمی زهر هم لای فطیر ریخت و آورد و به درویش داد و رفت به خانهاش و به همسایهها گفت: "من به این درویش ثابت میکنم که هرچه کنی به خود نمیکنی".از قضا زن یک پسر داشت که هفت سال بود گم شده بود یک دفعه پسر پیدا شد و برخورد به درویش و سلامی کرد و گفت: "من از راه دور آمدهام و گرسنهام" درویش هم همان فطیرِ شیرین آلوده به زهر را به او داد و گفت: "زنی برای ثواب این فتیر را برای من پخته، بگیر و بخور جوان!"پسر فطیر را خورد و حالش به هم خورد و به درویش گفت: "درویش! این چی بود که سوختم؟"درویش فوری رفت و زن را خبر کرد. زن دواندوان آمد و دید پسر خودش است! همانطور که توی سرش میزد و شیون میکرد، گفت: "حقا که تو راست گفتی :هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی.
برادر عزیزم
با اعمال قانون سن موافقم - اما چگونه این مورد رو اعمال کنند؟ با این حجم فعالیت؟
درمورد رامین هم واقعا ایشون با چشمای خودم دیدم چقدر شبانه روز در اینجا زحمت میکشند
واقعا جزو شریف ترین آدم هایی هستند که در این فضا دیدم
خباثت و قباحت بعضی افراد از اعتبار و شخصیت ایشون مبراست - یک نفری بار مدیریت تمام این سایت رو دوششونه
به شخصه اگر این اقا مدیریت نداشتند
خود من در این سایت حتی لاگین هم نمیکردم
حداقل 90 درصد امنیت روانی موجود در این سایت رو که نسبت به سال های گذشته پیشرفت کرده مدیون ایشون هستیم
اما اینکه اینجور اشخاص زیاد شدند و درحال ازار دادن افراد باتجربه هستند نمیشه کتمان کرد
در شاپکیپر و pt هم هستند
این مسئله باید از بنیان حل بشه
بنده اگر کاره ای بودم حق تجارت رو برای افراد زیر 20 سال سلب میکردم
نه اینکه تمامی افراد این رنج سنی بد باشند نه ! هرچیزی قواعدی داره
بچه ای که در این سنه باید درس بخونه - چیزی از قیمت گذاری و.... نمیدونه
و با چشم های خودم دیدم چگونه لطمه های بزرگ مالی و روانی به شرکت ها زدند....
کسایی که خرج اجاره و کارمند و زن و بچه دارند ...خب خدارو خوش نمیاد....
یک بچه برای تفریح خودش یک عده ادم زحمتکش رو از نون خوردن بیندازه
90 درصد افت فروش و اشباع بازار هاستینگ و طراحی سایت و تبلیغات و درگاه
فقط و فقط به خاطر این مسئلس !!!!!!
من مطمئن شخصی که بالای 20 سال سن داره یا سرمایه ای داره نمیاد ریسک کنه هزارتومنی کار کنه !!!!!!!!!
درود بر شما
صحبت شما کاملا متین است
و نتیجه نهایی به نظرم این میتونه باشه
به جای شعار عمل باید بشه
آفرین
بچه باید بره تو بازار مغازه یا شرکت باباش یا یکی دیگه کار کنه دستش بیاد
ادبیات صحبت کردن رو، بحث مالی رو بحث مسئولیت رو بعد بیاد
=========================
خوب نمیگم نباید تو اینترنت کار کرد، نمیگم کن سن باشی نباید کار کنی من خودم 15 سالم بود شروع کردم
اما از کف بازار، اینقدر تخس بودم که با حرف زدن یک صاحب شرکت رو قانع کنم سایتشو بده من طراحی کنم
اینقدر نجیب بودیم وقتی طرف پولو میداد از زیر کارش در نریم، اینطوری الان من نون میخورم از این بازار
=========================================
الان یارو اومده root اکسسز سرور طرف رو میفروشه 85 هزار تومن ( این یارو کانفیگر بوده مثلا )
میخواد ولنتاین کادو بگیره واسه دوست دختر 15 سالش که لوس شده فلان عطرو میخواد!!!!
همین جا تو بخش فروش همکار داریم لازم باشه اسمش رو هم میبرم
از باباش پول گرفته بره کلاس زبان واسه دبیرستانش اومده یه سرور هتزنر خریده
4 تا گرافیگ وکتور اماده تو فوتوشاپ وا کرده با فونت آریال یه تکسک نوشته اومده آفر زده آی ما شرکت فلانیم و فلانیم
همین آدم 1 ماه دیگه که باباش بره آموزشگاه ببینه پسره پولو نداده میاد یا لگد سیستمش رو جمع میکنه
بعد یه عده مفت خر بچه سال مثل خودش میاد میریزن بغل همین تاپیک تاپیک کلاهبرداری و آه و فغان میزنن
نه؟
ولی اگه من تو بقیه همکارا که چند سال اینجاییم یه رنک یه سابقه داشته باشیم یارو کلاه اینارو سرش نمیره
حداقل میاد خرید انتخاب میکنه
24 تومن رم 2 با 2 خط تلفن ساپورت؟ رو یه رکی که من بیچاره با هزار مصیبت به اسم خودم با مشخصات خونه سوئد گرفتم؟ آدم فرستادم اونجا حضوری بره قرارداد امضا کنه!
امریکا آدم فرستادم حضوری بره قرارداد امضا کنه دوستامو تو هر جای دنیا به اذیت انداختم برن واسم کارو انجام بدن
شب سرمونو با خیال راحت بزاریم زمین، والا بازم میترسم وقتی میرم یه قرارداد شرکتی ببندم چه برسه به اداری که وا مصیبتا
یا 6.500 تومن روی سروری که از یکی دیگه خریدن اونم از یکی دیگه نه ساپورت نه هیچی طرف 1 آیدی تلگرام داده فقط اونم لج کنه بلاکت میکنه
بابا آخه چطور فرومیه یارو 40 تا سرور تو پنلش داره رو ovh رو هتزنر 1 کلمه انگلیسی بلد نیست 1 کلمه نمیتونه yes i know بگه
ابیوز اومده نفهمیده این یارو کل پنل رو بستن با 40 ددیکیتد!!! تلفنی زنگ زدن بهش نفهمیده حتی یه سلام کنه
همکارای عزیزی که این حرف خودتونم هست
دخالت کنید بلکم درست بشه این وضعیت
سلام
خیلی سعی کردم چیزی نگم ولی خودمون به خودمون رحم نمیکنیم
با کلیت بحث خیلی موافقم
چه من که کارم برنامه نویسی و طراحی وب هست
چه دوستانی که در حوزه هاست و سرور فعالیت دارن
یه عده بازار خراب کن اومدن و رسما همه چیز رو زیر رو رو کردن! اگر کار درست انجام میدادن و ارزون میگرفتن مشکلی نبود ولی طرف پول میگره و تو بهترین حالتش اینه که کار خیلی ضعیف تحویل میده که صدای مشتری در میاد. بعد که مشتری میاد پیش ما میگه آخ کار پول میدم اونم با همون قیمت اول.. وقتی قبول میکنیم فقط به خاطر اینه که شاید یه خورده از آبروی رفته ی صنف رو برگردونیم ولی ...
یه مدته به واسطه ی رابطه هایی که توی سازمان فناوری دارم دنبال راه کاری هستیم تا بتونیم این مشکلات رو تا حدودی کم کنیم. تقریباً روزی 2-3 ساعت دارم روی این داستان کار می کنم و زمانش که برسه یه فراخوان میدم به همکارای محترم که بیان و کمک کنن تا یه پاکسازی درست حسابی توی بازار طراحی سایت و سرور انجام بدیم... نمیذارم این بازار بهش گند بخوره... آی تی جای آدم درست حسابیه.. کسی که بقمه، شعور داشته باشه و ( د ز د ) نباشه
امیدوارم یه روزی همه چیز درست بشه
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
به قول امام صادق هرگز درباره دیگران قضاوت و تهمت نزنیم .... حتی ابروی بردار مسلمان را نبرید چرا که بعدا ابروی خود اون فرد رفته میشه ...
خیلی از دوستان حالا شکایت کننده یا ارائه دهنده : طرف محصول نمیده به مشتری دوست گرامی میان تاپیک میزنند که فلان شخص حالا کلاهبرداری و ....
خوب این کار کاملا نادرست هست . اگر هم مشکل مالی پیش اومده بهتره از روش قانونی پیگیری بشه ...
خیلی از مشکلات فضای مجازی نیست مثل فحاشی به افراد . تاپیک زدن و جهت تخریب دوستان هست . خوب بنده و همکاران عزیز اقای رامین و دوستان دیگه سعی داریم این مشکلات رو کم کنیم . انجمن محلی برای یادگیری
درمیان گذاشتن مشکلات هست ....
محلی نیست برای ابرو بری یا تهمت و یا ... .
حالا هدف بنده اینه که یه احترامی اگر برای اون فرد قائل نیستیم برای خودمون قائل باشیم . سعی کنیم ابرو کسی رو نبریم . فحاشی نکنیم... برای عصبانیت خود سیاست داشته باشیم .
زود قضاوت نکنیم چرا که اون فرد خودش هم بعدا مورد قضاوت قرار میگیره . ما مسلمون هستیم !!!
بهتره با عقل کار بکنیم
اگر هم فردی مشکلی داشته پولی بالا کشیده اون اقا سر و کارش با خداس شما ( فرد خاص نیست )
حق قضاوت نداره اگر هم شاکی باشه باید از طریق مراجع قانونی پیگیری کنه ..
انشالله به امید پیشرفت این انجمن و جامعه سالم برای فضای مجازی
اخ که حرف دل من رو زدید شما متاسفانه بخاطر بعضی از افراد که در این انجمن شروع به فروش کردن ما مجبور شدیم قیمت رو زیر بدیم بخاطر اینکه وضعیت رو درست کنیم متاسفانه بار فنی خیلی از این آقایان همکار زیر 0 هست چرا که وقتی بلد نیستن با یک مجازی سازی یا یک سی پنل رو کانفیگ کنن دست به فروش و ارائه خدمات میکنن آخر هم که همه میدونیم چی میشه متاسفانه در این چند وقت من شاهد خیلی چیزها بودم تو این انجمن من از خودم شروع میکنم ما به اجبار به فروش قیمت ارزان شدیم ولی وقتی یک پسره 19 ساله وارد میشه و میخواد با ما رقابت کنه ما هم مجبور به پاسخ میشیم دوستان من مدرک دارم طرف اومده میگه چطوری ایزو مونت کنم چطوری تمپلت بگیرم ! چطوری وصلش کنم به whmcs چطوری بتونیم پهنای باند رو محدود کنم بخدا ادم شاخ در میاره تو انجمن به یه شکلی خودشون رو نشون میدن که من به شخصا می مونم که این ها واقعا کارشون خوبه ولی بخدا این همه همش حرف پشت پرده التماس کمک میکنن می دونید دودش تو چشم من رفت اینبار چون بهشون یاد دادم چطوری کار کنن با سیستم الان شدن رقیب من تازه بهم میگن بیا بهت نمایندگی میدیم می دونید چقدر خفت وار هست این حرف واقعا ناراحتم که چرا یک بچه بیاد اینطور حرف بزنه وقتی زمان ثبت نامش مال 2016 هست میاد بدون هیچ فکری این قیمت رو ارائه میده و بار فنی نداره اینطوره که اعتماد مشتریان کم میشه واقعا من همیشه این مشکل رو با تمام یوزر های که از من خریداری میکنن دارم که میگن طرف ارزون میده چرا بیام از تو بخرم واقعا خیلی بد شده وضعیت
با سلام
متاسفانه مشکلاتی که مطرح شده درد خیلیا در جامعه هستش. نه تنها تو کار وب بلکه تو تمامی کار ها این موارد هست .
افرادی هستند جای اینکه خودشون رو قوی کنن و نقاط منفی خودشون رو مثبت کنن رمز موفقیت رو فقط تو خراب کردن بقیه می بینند.