پاسخ : انتقال اطلاعات به سرور مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shatech
تنظیماتی برای اینکه فضای هاست شما اشغال بشود اصلا وجود ندارد و اینکه اگر شرکتی بخواد این کار رو انجام بده برای خودش مشکل ساز خواهد شد چون نمی تواند از تمام فضای هارد سرور استفاده ببرد
فایل های دیگری هم وجود دارد مثل تاریخچه ها و کش هاست شما این فایل ها باید طبق تنظیماتی که خود شرکت بر روی سرور اعمال میکند طی مدت زمانی پاکسازی شود اما متاسفانه بیشتر شرکت ها این کار رو به دلیل عدم دانایی انجام نمی دهند
موفق و موید باشید
بنده یه سری فایل در پوشه logs وجو داشت با پسوند .gz که اونهارو پاک کردم و فضای هاست از 86 به 71 کاهش پیدا کرد فک کنم بقیش هم کش باشه پس به این نتیجه رسیدم که درست انتقال دادم اطلاعات رو
ولی خدایی من قصد اینو داشتم به 200 گیگ ارتقا بدم پلن رو که اینکار علاوه بر هزینه بیشتر اشغال فضای بیشتر هم داشت عجب خوبه زودتر رفتم رو سرور مجازی
پاسخ : انتقال اطلاعات به سرور مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toorej
بنده یه سری فایل در پوشه logs وجو داشت با پسوند .gz که اونهارو پاک کردم و فضای هاست از 86 به 71 کاهش پیدا کرد فک کنم بقیش هم کش باشه پس به این نتیجه رسیدم که درست انتقال دادم اطلاعات رو
ولی خدایی من قصد اینو داشتم به 200 گیگ ارتقا بدم پلن رو که اینکار علاوه بر هزینه بیشتر اشغال فضای بیشتر هم داشت عجب خوبه زودتر رفتم رو سرور مجازی
هرچیزی برای خودش یک سریع مزیت داره از مزیت های سرور میشه به اینکه اشتراکی نیست اشاره کرد اما یکی از مزیت های هاست این هست به شما یک سریع قابلیت های جداگانه میدهد مطمئنا شما نمیتوانید سرور ویندوز رو لایت اسپید کنید اما میتوانید هاست لایت اسپید خریداری کنید