پاسخ : آموزش نصب IBSng بر روی centos
آیا با Hotspot میکروتیک راه اندازی کردید؟
طبق لینکی که در همین پست وجود دارد نصب کردم
اما مشکل کجاست؟
روی میکروتیک فقط یک RAS تعریف کردم و یک user برای ارتباط با IBSngو تنظیمات Radius برای Hotsport را هم انجام دادم
آیا کار دیگه ای روی روتر باید انجام بدم تو قسمت Firewall???
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hst_2014@yahoo.com
آیا با Hotspot میکروتیک راه اندازی کردید؟
طبق لینکی که در همین پست وجود دارد نصب کردم
اما مشکل کجاست؟
روی میکروتیک فقط یک RAS تعریف کردم و یک user برای ارتباط با IBSngو تنظیمات Radius برای Hotsport را هم انجام دادم
آیا کار دیگه ای روی روتر باید انجام بدم تو قسمت Firewall???
بله هم هات اسپات و هم PPPOE سرور مجموعه رو داره مدریت میکنه.
>>آیا کار دیگه ای روی روتر باید انجام بدم تو قسمت Firewall???
خیر نیاز نیست.باید در خوده IBS
CHECK ONLINE INTERVAL : 60
CHECK ONLINE MAX FAILS : 2000
قرار بدین
این دو گزینه در قسمت Advanced Configuration قرار داره .
در اکثر آموزش ها بخشی موارد گفته نمیشه.در صورت ضرورت براتون خصوصی میتونم انجام بدم.
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hst_2014@yahoo.com
چند مسئله وجود دارد
یکی اینکه من وقتی با Hotspot با یک User که تو IBSng ایجاد کردم Login میکنم بعد از چند دقیقه کاربر از لیست Online Users حذف میشود اما همچنان ارتباطش با اینترنت بقراره
دوم اینکه Kick کارنمیکنه
سوم از همه مهمتر اصلا توی تب Graphs قسمت Internet BW RealTime Graph هیچ ترافیکی نمایش داده نمیشود.
و همچنین تعریف محدودیت پهنای باند عمل نمیکند
البته من فقط روی Hotspot اینهارا بررسی کردم
interim update رو متناسب با سرور ibs تنظیم کنید معمولا 1 دقیقه میذارن
توی سرور ibsng قسمت radius یوزر پسورد میکروتیک رو وارد کنید. توی میکروتیک هم چک کنید که ssh فعال باشه چونکه عمل کیک کردن بوسیله ارسال دستور ssh انجام میشه.
واسه فعال شدن گراف این پکیج ها رو نصب کنید
yum install php-gd php-mbstring php-pdo -y
واسه محدودیت ترافیک از periodic accounting استفده کردین؟
اگه مقدار check online max fail رو زیاد کنید با این کار فقط صورت مسئله رو پاک میکنید.این مقدار زمان بر حسب دقیقه هست که اگه 2دقیقه باشه ibs هر 2 دقیقه یکبار چک میکنه که آیا یوزر آنلاین هست یا نه.وقتی شما بطور معمول ارتباط رو قطع میکنید درخواست قطع به ibs فرستاده میشه که یوزر از قسمت آنلاین حذف میشه. وقتی بطور ناگهانی ارتباط یوزر قطع بشه این درخواست فرستاده نمیشه و یوزر در قسمت انلاین میمونه و بعد از 2 دقیقه ibs چک میکنه و میبینه یوزر وصل نیست و قطعش میکنه اما اگه مقدار check زیاد باشه به فرض بعد از 30 ساعت ibs چک میکنه و در طول این 30 ساعت یوزر نمیتونه وصل بشه چونکه یوزرش آنلاین توی سرور مونده.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...1&d=1483094027
فایل پیوست 34721
1 فایل پیوست
سلام برادر عزیر
آیا interim update در میکروتیک باید با مقدار General_Update_Interval در قسمت Edit RAS Attributesبرابر باشد؟
واسه محدودیت ترافیک از periodic accounting استفاده کردین؟
جواب :خیر
حالا مطلبی که هست خیلی از مشکلاتم حل شد. مشکل Kick و محاسبه مصرف ترافیک حل شد.
اما هنوز زمانیکه در Bandwith Managment روی Add New Interface کلیک و یک اینترفیس با نام global-in ایجاد میکنم سپس درون آن یک Add child Node درون آن و سپس درون آن یک Add Child Leaf ایجاد( با مقدار 1024 ) میکنم , و آن Leaf را در Charge انتخاب می کنم هیچ تاثیری روی سرعت پهنای باند کاربر ایجاد نمیشود
در قسمت Internet BW Real Time Graphs مقداری که در گراف نمایش میده خیلی با میزان سرعت مصرف اختلاف داره .این اختلاف طبیعیه؟
در ضمن تجربه من نشون داد که از نسخه 6.8 نسخه 64بیتی استفاده نکنم بهتره .چون در زمان refresh صفحه می رفت.
بجاش از نسخ 32 بیتی 6.4 minimal استفاده کردم.مشکلی نداشت
خیلی تشکر میکنم
خدا حفظ کنه شمارو