پاسخ : خطا در هنگام استفاده از FileZilla
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ITarashe
سلام دوست خوبم
بله با موفقیت کانکت شد.
فقط اینکه رمز رو بصورت عمومی در فروم قرار ندید. بسیار خطرناک هست.
احتمالا مشکل اتصال شما بخاطر مشکل FTP OVER TLS روی سرورایران هست که باید بصورت PLAN FTP بدون TLS کانکت بشید.
اگر از Filezilla استفاده میکنید، از حالت معمولی با وارد کردن IP و USER,PASS در قسمت بالای برنامه استفاده نکنید و به منوی FILE سپس SiteManager رفته.
در آن قسمت روی New Site کلیک کنید و اطلاعات host را وارد کنید.
توجه داشته باشید که در همین صفحه قسمت Encryption را روی Use Plan FTP Only - insecure قرار دهید .
LogonType هم برابر Normal و مقادیر یوزر و پسورد را وارد کنید . در انتها دکمه Connect را فشار دهید.
اگر نیاز به رهنمایی بیشتری دارید اعلام کنید.
ممنونم
بله ممنون نمیدونم چطور مشکل برطرف شده دیروز هرکاری میکردم نمیشد همه راه هارو هم امتحان کردم بنظرتون محدودیتی بوده؟
الان دارم اطلاعات رو انتقال میدم اگر خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد تا ظهر هاست رو انتقال میدم
ممنونم ازتون که پیگیری کردید:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toorej
بله ممنون نمیدونم چطور مشکل برطرف شده دیروز هرکاری میکردم نمیشد همه راه هارو هم امتحان کردم بنظرتون محدودیتی بوده؟
الان دارم اطلاعات رو انتقال میدم اگر خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد تا ظهر هاست رو انتقال میدم
ممنونم ازتون که پیگیری کردید:53:
سلام دوست خوبم
نمیشه با قطعیت گفت ولی ممکنه دیروز مشکلی سمت سرور ایرانتون وجود داشته یا داشتن تغییری ایجاد میکردن . شاید هم روت های مخابراتی مشکلی به سمت خارج از کشور داشته.
ولی هرچه که بوده الان حل شده و مشکلی وجود نداره.
براتون ارزوی موفقیت میکنم.
دوستان دوباره از ظهر با همون مشکل روبرو شدم بنظرتون مشکل از کجاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toorej
دوستان دوباره از ظهر با همون مشکل روبرو شدم بنظرتون مشکل از کجاست
سلام دوست خوبم
از اینجا و بدون دسترسی واقعا راهنمایی مشکل هست و چون شما هم به عنوان کلاینت میخواید وصل بشید عملا کانفیگی وجود نداره که فایلش رو درخواست کنیم برای بررسی
پس لطفا برای دسترسی/ریموت پ.خ ارسال کنید تا بتوانیم بهتر راهنمایی کنیم.
ممنونم