vmware esxi
نمایش نسخه قابل چاپ
vmware esxi
VMware Esxi
سلام من هم Heyper-v دارم هم Citrix و هم esxi .
از هر سه هم خیلی خوب کار می کنند ولی citrix کار باهاش راحت تره . ساخت تمپلیت که وی پی اس را با چند کلیلک بسازید راحت تره . این امکان را exsi هم داره ولی Citrix راحت تر میشه این کار رو کرد .
از خوبی های سیتریکس اینه که لود رم و سی پی یو هر وی پی اس را با میزان استفاده از پورت و... را در صفحه اصلی پنل نشان می دهد . که این برای مدریت کردن یک کاره مفید از سیتریکس است .
اگر نیاز داشتید بگید از 3 مجازی ساز براتون عکس قرار بدم.
Vmware Esxi
قرار بدید ممنون میشیمنقل قول:
اگر نیاز داشتید بگید از 3 مجازی ساز براتون عکس قرار بدم.
خوب citrix :
اگه هارد کرش کنه یا citrix خراب بشه . نجات اطلاعات 50%
esxi با Repair کردن هل میشه رایگان هستش.
hyper-v پولی هستش ولی هونم با مشکل بر بخره ، به راحتی حل میشه.
proxmox چی کسی نظری نداره !
proxmox : ارائه لینوکس و ویندوز به حالت vds و ارائه vps با هسته openvz <):)
عزیز اینهایی که من باهاشون کار کردم رو می خوام معایت و مزایا شو بگم :
هایپر وی ( hyper-v ) : یه مجازی ساز واقعا قدرتمند که هم لینوکس . هم ویندوز و ... رو ساپورت می کنه . منابع رو اختصاصی میده و همراه با ویندوز 2008 قابل نصب و تنظیم هست . از معایبش هم میشه گفت به کنترل نشدن پهنای باند توسط نرم افزار اشاره کرد که اون هم توسط نرم افزار های مانیتورینگ قابل حل هست . در کل بسیار راحت و خوب هستش
وی ام ور اگزی ( vmware esxi 4.1 ) : یه مجازی ساز معروف هست که لینوکس و ویندوز می ده . هم منابع اختصاصی و هم منابع اشتراکی می هد . معایبش هم لود بالا و کنسول با پهنای باند زیاد جهت کار کردن با هاش اشاره کرد که این هم توسط ریموت زدن قابل حل هست و پهنای باند هم تنها با نرم افزار های اضافه قابل مانیتور هست .
proxmox یه مجازی ساز رایگان و خوب که هم لینوکس و هم ویندوز رو ساپورت می کنه با ( kvm ) و ( openvz ) . لود پایین و بسیار سبک و استفاده آسان از iso داره و کلا مجازی ساز خوبی هست .معایبش استفاده از کنسول به سبک جاوا هست که شاید تو بیشتر مرور گر ها درست اجرا نشه . پهنای باند باهاش اصلا قابل کنترل نیست !
مجازی ساز بعدی که در اولیل کارم باهاش کار کردم vmware 2.0 هست به جرئت می تونم بگم داغون ترین مجازی ساز ها بود ! شاید برا من این طوری بود . لینوکس و ویندوز رو ساپورت می کنه ! پهنای باند قابل مانیتور به سادگی نیست ! معایبش هم میشه گفت که هی قاطی می کنه و کنترل پنل بالا نمی یاد و از طریق ssh می بایست ریست بشه و یا .... . ( کلا قیدشو بزنید )
openvz یه مجازی ساز اشتراکی ( مثل ما ایرانی ها ! هر کی به هر کی ) منابع اشتراکی و فقط ساپورت سیستم عامل های لینوکسی کلا برا لینوکس خوبه و میشه روش کنترل پنل هم برا سادگی کار با اون نصب کرد . قدرت خوبی داره و از همه مهمتر که غول های مجازی ساز هم درست حسابی ندارن اینکه میشه باهاش پهنای باند رو کنترل کرد ! معایبش هم اینکه ویندوز ساپورت نمی کنه . منابع اشتراکی و ... داره .در کل برا لینوکس چیز خوبیه
مجازی ساز بعدی که باهاش کار کردم xen بود ( زن ! ) این مجازی ساز شبیه همون وی ام ور esxi4.1 خودمون هست ! کار کردن باهاش راحته و عجیب قدرت از نظر سی پی یو داره ! کلا چیز خوبیه و اینکه پهنای باند هم کنترل کردنش خیلی سخته . منابع اختصاصی هست و ویندوز و لینوکس و ... رو راحت ساپورت می کنه .
امید وارم با تجربه های دوستان مجازی ساز مناسبی نصب کنید ...
با توجه به در خواست دوستان از 3 تا مجازی ساز عکس گرفتم و قرار دادم سوالی داشتید در خدمت هستیم .
من خودم با سیتریکس را حت تر هستم و با اینکه بیشتر سرور هام esxi هست ولی سیتریکس رو بیشتر می پسندم در بعضی ها هم نشده که سیتریکس نصب کنیم Esxi ریختیم . :d
سرور سافت لایر چون لایسنس ویندوز رایگان داشتیم hyper-v نصب کردم و در سرور های دیگر esxi و citrix.
لینک تصویر citrix
لینک تصویر hyper-v
لینک تصویر esxi
:53::53::53:
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
راستی دوستان یادم رفت بگم من جاهای که لازم بود رو قابل نمایش گزاشتم . :d