سرچ کردم کلی تعریف شنیدم ازشون نامردا هدفمند تبلیغ کرده بودن حتما :-?:-?:-?:-?
نمایش نسخه قابل چاپ
سرچ کردم کلی تعریف شنیدم ازشون نامردا هدفمند تبلیغ کرده بودن حتما :-?:-?:-?:-?
یکی از سرور های i-whost الان سه روزی هست مشکل داره و دو روزه که تمامی سایتهایی که روی اون سرور بودن از دسترس خارج شدن و هیچ چوابی هم نمیدن
متاسفانه شماره تلفن هایی که درسایت زده شده هم یکی در بخش تماس با ما اصلا هیچکس گوشی رو بر نمیداره و یکی دیگه هم که در بخش پشتیبانی وجود داره اصلا معتبر نیست
بخش پشتیبانی آنلاین هم که زده وقتی وارد میشید منتقل میشید به ناحیه کاربری و تیکت و حالا خودتون رو شما خفه کنید کسی جواب شما رو نمیده
طی این 48 ساعت قطعی تنها به دادن یک لینک اطلاعیه بسنده کردن و هی میگن به این لینک مراجعه کنید!
به هیچ عنوان هم جوابگو نیستن و ما رو پیش مشتری ها و کسایی که کار کردیم بی ابرو کردن .
ابدا انتظار چنین رفتاری رو نداشتم . اگر میگفتن مشکل پیش اومده ما تا فلان جا رفتیم الان این بخش مشکل هست نیاز به زمان داریم مثلا فلان قدر ساعت صبر کنید انشاالله اکی میشه
اما ابدا از این خبرا نیست و تجربه خیلی خیلی بدی رو بوجود اوردن
البته این رو باید بگم که قبلا انقدر بد نبود! معمولا پشتیبانی سریع جواب میداد اما این برخورد اخیر افتضاح و غیر حرفه ای بوده اونم با کسانی که بیش از 4 5 ساله مشتریشون هستن!
میهن وب هاست هم یه مدت و هنوزم کمو بیش همه جا تبلیغ گذاشته بود و خودشون هی از خودشون تبلیغ میکردند ما یک دفعه واسه تست یک هاست ازشون گرفتیم CentOS بود اون موقع اولا سرورشون پوشه های home home1 home2 همه سطح دسترسی 755 داشتند و اون زمان هم سی پنل سطح دسترسی public_html رو روی 755 ست میکرد خودکار حدود یه 400 تا یوزری روی سروره بود ...
این جریان مال چند سال پیش بود همین چند ماه پیش هم یک اکانت انتقال میدادیم بکاپ گیری بسته بود تیکت دادیم بعد دو روز گفتند بازه برین خودتون اقدام کنید و ...
کلا عزیز من شرکت هاستینگ باید وژدان داشته باشی وگرنه چه فرد تنها باشی چه شرکت بزرگ به مرور زمان مشتری مداری میره کنار و فقط پول رو میشناسی .
هرکی هم خواست پولو بشناسه به مرور زمان مشتریاش میپره ...
برخی موارد جزو اصلاحیه های لازم محسوب میشه و سرویس دهنده بهتره برای مشتری انجام بده.اینکه قوانین خودشون هست خب مسلما جای بحثی نداره اما حداقل اگر برای یکی دوبار اول رایگان انجام میدادند بهتر بود.چون بعضی اوقات هم یه سری سایتها هستند مرتبا ف ی لتر میشن و یا دامنه عوض میکنن و خب اینکه سرویس دهنده بخواد سریعا و به دفعات دامنه عوض کنه خودش یکمی آزار دهندس.
مورد شما اگر قانون کار سرویس دهندتونه خیلی قانون سخت گیرانه ای هست !!
این سیاست های تیغ زدن کاربر تمومی نداره ! :-|