دوستان کسی اطلاع نداره اینترنت وایرلس چرا در بعضی شهر ها ارائه نمیشه ؟
من قزوین هستم .. نمایندگی همه isp ها رفتم ولی اینترنت وایرلس ارئه نمیدن
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی اطلاع نداره اینترنت وایرلس چرا در بعضی شهر ها ارائه نمیشه ؟
من قزوین هستم .. نمایندگی همه isp ها رفتم ولی اینترنت وایرلس ارئه نمیدن
من خودم اینترنت مخابرات استفاده می کنم وازش راضی هستم
سرعت دانلودم در حالت عادی 1 مگ هست ولی در ساعت شبانه توی ساعت اول 1 مگ مابقعی ساعت ها 250 کیلوبایت
قطع ای دارم ولی هر هفته شاید 1 بار در حد نیم ساعت
یک چند روزی بود قطع ایم زیاد شده بود ولی از مخابرات نبود گوشی تلفن مون خش خش می کرد فهمیدم مشکل از خط هستش که یک اسپلیتر گذاشتم جواب نداد دو تا گذاشتم سر راه
تلفن الان مشکل کامل رفع شده
حتما اتصالات رو چک کنید سیم کشی تلفن خونه هم خیلی مهمه
استار تر محترم مودم تی پی لینک گاهی اوقات قطعی های دارد بخاطر نا سازگاری که فیرم ویر و اینجوریه راه حلش خرید مودم d link-2750 u/n series هست البته تست نشده ولی به دلیل فیرم ویر و شبکه قوی که مودم داره با اکپثر سرویس دهنده ها سازگار هست هرموغع خاستید از مودم که گفتم استفاده کنید اول تماس بگیرید بگید پورت ریست کنن و در صورتی که نمیخاهید مودم را عوض کنید mtu روی 1490 بزارید مشکل تا حدودی رفع میشود بنده مودم که گفتم را در شبکه اسیاتک پارس انلاین و صبانت تست کردم بدون هیچ مشکلی متصل شد و تا وقتی مودم خاموش نکردم قطعی نداشته حتی یک ثانیه
جالبه منم این مشکل رو داشتم، مودمم قدیمی بود گفتم شاید مودم دیگه آخر هاش هست اینطوری میشه، رفتم یک asus جدید 300ت خریدم، چند وقته این مودم جدید هم این مشکل رو پیدا کرده، نت قطع وصل میشه، 192.168.1.1 هم باز نمیکنه باید مودم رو خاموش روشن کنم، مخابرات هم هستم.:105:نقل قول:
یه موضوع جالب هم اینکه وقتی آدرس
http://192.168.1.1
رو در مروگر می زنم باز نمیشه فکر کنم موردم کلا هنگ کرده ! باید ریستش کنم؟
آخه جالبه من با خاموش روشن کردن مودم هم مشکلم حل نمیشه و کماکان نمی تونم وارد 192.168.1.1 بشم اخیرا هم این مشکل پیش اومده یعنی به جرات می تونم بگم حداکثر طی این دو هفته اخیر چون قبلا به راحتی می تونستم وارد 192.4168.1.1 بشم !
- - - Updated - - -
روقیبر نوری هستم و نمی تونم از شرکت دیگه ای بخرم مجبورم به تحمل کیفیت افتضاح مخابرات انحصار طلب .... !
- - - Updated - - -
نکته جالب قضیه اینجا ست که الان که دیر وقته و ساعت 1 و نیم بامداد هیچ قطعی ندارم ! ولی تو ساعات اوج ترافیک و پر مصرف که همه تو نت هستند قطعی من فوق العاده بالا می تونم عکس بزارم از پانلم تو مخابرات که هر 10 الی 15 دقیقه من قطعی دارم ! تو اوج ترافیک !
والا من چند سال هست مخابرات دارم
مشکل قطعی نداشته
فقط مشکل سرعت بود اونم پیگیری کردم کارشناس فرستادن خط رو بررسی کردند,سیم کشی خارج ساختمان مشکل داشت تعویض کردند
snr روی 12 بود الان حدود 24 هست و مشکل حل شده خدا رو شکر
شما هم سیم کشی داخل و خارج از ساختمان روبررسی کنید
من اسیا تک دارم صبح تا شب اینجوری میشه زنگ میزنم میگه مشکل نداری گفتم فقط شبها سالمه
میگه مودم عوص کن گفتم مشکل مودم باشه شبها سالمه صبح خرابه باید شبها هم قطع بشه
من تست کردم برق رو از یک پریز دیگر گرفتم قطعی کمتر شد [-(
مودمم زیکسل است از مخابرات گرفتم 3 سال داشتم قطعی نداشتم اومدم اسیاتک قطعی دارم
دوستان به نظر این یک موضوع فراگیر و عمدتا روی مودمهای زایکسل هست. میشه دوستان بگید کدوم استان هستید و مارک مودمتون چی هست ؟
درسته
نت منم چند روزیه هر ۱۵ دقیقه قطع میشه
از دیروز شده هر ۵ دقیقه
سرعتش هم افتضاح شده