پاسخ : آفر استثنایی فروش بک لینک و ریپورتاژ در 50 عدد وبسایت با کیفیت تضمینی و اتوریتی بالا به مدت محدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jai
دو مورد از 5 سفارش اول برای بنده ثبت کنید و اطلاعات پرداخت رو ارسال کنید
ممنون میشم واریز رو انجام بدید بزرگوار . الان 3 روز از رزروتون گذشته و ما منتظریم همچنان . اطلاعات پرداخت هم پ.خ شده
پاسخ : آفر استثنایی فروش بک لینک و ریپورتاژ در 50 عدد وبسایت با کیفیت تضمینی و اتوریتی بالا به مدت محدود
چه تضمینی میدید که سایت جریمه نشه ؟
سفته یا چک ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AMIB
چه تضمینی میدید که سایت جریمه نشه ؟
سفته یا چک ؟
بنده کامل تضمین میکنم که اگر از طرف بک لینک های ما به سایتتون آسیب وارد شد کامل خسارت رو جبران کنیم
سلام عزیز .
ایشون تایید میشن کارشون خوبه ولی خیلی سرشون شلوغ بدشکل 2 بار تو سایت شان خواستم خرید کنم مشتری هم براشون فرستادم ولی وقت ندرن ولی از نظر کاری تایید میکنم حالا عزیز من نیاز دارم به بک لینک باید چیکار کنم من مدیر سابق ایران هاستینگ 24 هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام عزیز .
ایشون تایید میشن کارشون خوبه ولی خیلی سرشون شلوغ بدشکل 2 بار تو سایت شان خواستم خرید کنم مشتری هم براشون فرستادم ولی وقت ندرن ولی از نظر کاری تایید میکنم حالا عزیز من نیاز دارم به بک لینک باید چیکار کنم من مدیر سابق ایران هاستینگ 24 هستم
ضمن تشکر از لطف شما / در خدمتتون هستیم برادر میتونید پ.خ بدید میتونید هم تماس بگیرید : 09134740248
سلام
لطفا لیست وبلاگ ها را برای بنده ارسال فرمایید.
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima17701
سلام
لطفا لیست وبلاگ ها را برای بنده ارسال فرمایید.
سپاس
باسلام
بزرگوار لیست کامل بعد از خرید ارسال می شود . نمونه وبلاگ ها :
tebyan1000.mihanblog.com
talabeha.mihanblog.com
axmax79.mihanblog.com
vahidbahraini.mihanblog.com