سرورمارکتی
بوده حتما
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل پیوست 34285
- - - Updated - - -
همچنین :
https://wiki.hetzner.de/index.php/Au...bearbeitung/en
اگر تحویل نگرفتید سرور هاتون رو ؛ یک ایمیل به :
serverorderstatus@hetzner.de
ارسال کنید .
من هم از سرور ای تی سرور خرید کردم از روز پنج شنبه سرور هاشون دست رسی به کاربرای ایرانی رو نداره، و از روز جمعه به من گفتن سفارش سرور دادن و هنوز حاضر نشده
الان ما به امید فردا باشیم یا نه از اخر
سلام خدمت تمامی مدیران و همکاران عزیز که اسکندری روی سرتون کلاه گذاشت کلاهشم خوبه (اگه بدونه من کیم سرورمو مسدود میکنه)
:103:
بنده هم از ایشون سرور داشتم ولی ایشون ما رو مسخره کردن نمیگن دلیل چیه حداقل ما ساکت میشدیم هی میاد میگه دیتاسنتر چیزی نگفته خواستی بیا تیم ویور بده از پنلت اگه مشکل از خودت نبود . حالا هی بیا بگو از کاربر مطمئنم بعد چند روز میایی میگی فلان کاربر نمیدونم چی کرده به این خاطر سرور ها بستن حالا خواستی توی دروغ کمکت میکنم اسکندری جان (در قله پایدار باش!)
خیلی بخاطرت ضرر دیدم!
نکته مهم: سرور جناب بارانی رو چرا بلاک کردن؟ بخاطر اینکه حرفشون راست بود کل سرور هاش رو بلاک کردن
یعنی اسکندری جون من اول باور نککردم ولی وقتی این حرفو زد بلاک کردی کل سرور ها و فضا ها فهمیدم حرفش صحت داره
بیا جواب بده.
با سلام :
به عنوان کسی که با این دیتاسنتر سال ها کار کردم.
1) اگر پنلی بدهی داشته باشه (حتی 1 صورتحساب) یا صورتحساب ها سنگین باشه سرور جدید حتی مارکتی ، روی سفارش جدید تحویل نمی دند.
2) به هر دلیل سرور مسدود بشه ، اطلاع می دند ، اینطور نیست که بی دلیل کل سرور ها رو ببندند. بستن کل سرور ها معمولا به دلیل عدم پرداخت صورتحساب ها است.
جناب سرورای تی لطفا با اطلاعات کاربران و اعتبار سرویس دهندگان دیگر بازی نکنند لطفا . این کارها موجب بی اعتمادی به سرویس دهندگانی میشه که واقعا زحمت می کشند.
سلام عليكم
دوستان بعد از زدن اين تايپيك سرور بنده لاك شده و دسترسي حتي از المان مقدور نبود سزرو بكاپي كه هم دادن بودن خاموش كردن :)
يعني من به ايشون بدهكار هستم
بنده صبح امروز شكايتم رو تسليم دادسرا كردم
دوستان كه قصد ادامه همكاري دارن خودتون منطقيي فكر كنيد ايشون بار اولشون نيست كه ببخشيم با اعتبار خودتون اگر براتون مهم هست بازي نكنيد خواهش ميكنم
اعتتبار چيزي نيست كه يكشبه به دست بياد
من روم نميشه ديگه جواب تلفن بدم به خدا
جالبه از ما طلبكارن
در صورتيم كه مدام ما تحت فشاريم
ايشون فقط يك كلمه ميگن مشكليه كه پيش اومده و به ما ربطي نداره خيلي راحت!!! كاش هم خودش ميگفت
خودش رو پشت كارمنداش قاييم كرده :)
در اخر سرو اي تي بر قله پايداري
- - - Updated - - -
باور كنيد اگر يك بار ديگه پنل ايشون بدليل بدهي براي بار سوم بسته بشه هتزنر ديگه به ايراني سرور نميده!
با سلام نخواستم دخالت کنم:d ولی مثل اینکه این موضوع به آدم شور و شوق میده :d
فعلا هیچ کس نمیتونه حرفی بزنی چون سرورش خاموش میشه :-$:))
ولی نظر بنده اگر سرو ای تی دلیل رو برای کاربراش میگفت خدایشش کمک میکردن من شخصا حاضر بودم تا در نوانم هست کمک کنم تا دوستان سرور هاشون از دست نره (حالا دیگه رفت همونطور که شاه رفت)
من 80% اعتبار سایت جدیدمو بخاطر همین یدونه سرور که مشتری خارجی روش بود از دست دادم ولی خدا رو شکر نصفشون رو جا سازی کردم :| لطفا (خاموش نکن سرور رو ) چیزی نگفتم
دوستان و همکاران عزیز
ضمن همدردی با شما به اطلاع برسونم اگر از گذشته 5-6 سال پیش در این فروم بوده باشید میدانید که این مشکل هر چند وقت یکبار برای پنل همکاران به وجود میاد
آقای اسکندری در این لحظه بسیار زیر فشار هستند و در حال رفع مشکل هستند سعی کنید به جای عصبانی کردن دو طرف کمی به موضوع زمان بدید تا مشکل سریع تر بر طرف بشود
خیالتون راحت باشه آقای اسکندری مشکل رو بر طرف می کنند