پارس آنلاین در همه شهرها نیست . فکر میکنید برای شهری که adsl گران دارد یعنی چهل هزار تومان در ماه برای 128 گیگ نامحدود میگیرد (که تازه آنهم واقعا 128 نیست) همین بهتر است یا اینکه وایمکس ایرانسل یا مبین نت ؟ دانلود زیادی هم مد نظر نداریم
نمایش نسخه قابل چاپ
پارس آنلاین در همه شهرها نیست . فکر میکنید برای شهری که adsl گران دارد یعنی چهل هزار تومان در ماه برای 128 گیگ نامحدود میگیرد (که تازه آنهم واقعا 128 نیست) همین بهتر است یا اینکه وایمکس ایرانسل یا مبین نت ؟ دانلود زیادی هم مد نظر نداریم
اگه دانلود نداری ...
تا جایی که میدونم مخابرات اکثر شهرها داره سرویس میده.
نامحدود 128 ماهی 10....روقبض میاد....2 ماه استفاده میکنی بعد پرداخت میکنی. من تهران دارم 3 سال هست که قطعی نداره (البته به غیر از موارد خاص مثل خرداد 88 که همه جا تعطیل بود)
اگر پورت خالی نداشتن وایمکس مبین بگیر ولی بستگی به جا داره. تهران کیفیتش عالیه ولی شهر شما رو نمیدنم.
شما مطمعنی توی شهری که هستی و پارس آنلاین نیست ، مبین نت و ایرانسل هستن ؟
من که فکر نمیکنم !
بهتره اول مناطق تحت پوشش رو ببینید!
در ضمن شاتل بنظر من جرفه ای تر از پارس آنلاین عمل میکنه ... (بنا بر خیلی دلایل از جمله میزان شیر کردن پورت) کیفیت خوبی هم داره
قیمت پلن های نامحدودش هم بهتره (مثلا 128 اش 28 تومنه که پارس آنلاین میده 40 تومن)
من تو شرکت وایمکس ایرانسل دارم و 1 مگ نامحدود ماهی 120 تومن البته اشتراکی هست
روزهای اول خیلی خوب بود اما بعد از مدتی ظاهرا چند نفر دیگه هم رو روی خط ما گذاشتن الان تعریف چندانی نداره
اما برای خونه از صبانت خدمات میگریم خیلی عالیه 128 رو تقریبا 1 مگ میده پشتیبانیش نسبتا ضعیفه اما خب سرعت خوبی داره
هیچکدوم. وای فای
من از شرکت شاتل نت میگیرم
adsl هست
128 ولی سرعت دانلودش 45 کیلوبایت در ثانیه هست
حدود یکسال خورده ای هست ازش استفاده میکنم راضیم
در ضمن نامحدوده
ماهانه هم 28 تومن میدم
شما اول بگو ساکن کدام شهری تا راحتتر راهنمایی بشی
من برای خودم نمیخام. کلا موضوعی را پیش کشیدم که برای چنین شهرهایی که adsl خیلی گران دارند و حتی تاحدودی همین تهران ، کدام روش بهتر از بقیه است و محاسن و معایب هر کدوم چیه
فقط و فقط پارس آنلاین .
حرفه ای ، پشتیبانی عالی و خدمات خوب.
تکه تکه !
قربانت شوم مسئله بر سر اینکه کدام سرویس دهنده adsl بهتره نیست . موضوع مقایسه adsl بطور کلی با وایمکس ایرانسل و وایمکس مبین نت است .