پاسخ : مایکروسافت رسما لینوکسی شد!!!
حق داره منم با نسخه جدید ویندوز 10 مشکل داشتم..رو مخم بود..بعد فهمیدم مشکل ویندوز نیست.مشکل اینه ان نسخه ها برای من ایده عال نیست.تقریبا تمامی نسخه های برای کاربرهای عادی و خانگی خوب بود.مثلا مرورگر ادج رو مخم بود و گدجت های بی مورد و بلوک های زلم زینبو واقعا اعصابمو خرد میکرد.. اما من یک ویندوز میخواستم که کاملا دست خودم باشه و شخصی سازی بشه که خوشبختانه 2 ماه پیش در جدیدترین ویندوزهای خود موصوم به صخره قرمز این مشکلو حل کرد..
دوستانی که دنبال یک ویندوز 10 ایده عال هستن که همه چیزش شخصی سازی بشه نسخه windows 10 enterprise 2016 LTSB رو نصب کنند.. فوق العاده هست.همه ویندوز دست خودته.هر مرورگری هر پلیری هر نرم افزاری میخوای میتونی شخصی سازی کامل کنی..الان 2 ماهه دارمش اصلا اخ نگفته..بسیار عالی هست..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
حق داره منم با نسخه جدید ویندوز 10 مشکل داشتم..رو مخم بود..بعد فهمیدم مشکل ویندوز نیست.مشکل اینه ان نسخه ها برای من ایده عال نیست.تقریبا تمامی نسخه های برای کاربرهای عادی و خانگی خوب بود.مثلا مرورگر ادج رو مخم بود و گدجت های بی مورد و بلوک های زلم زینبو واقعا اعصابمو خرد میکرد.. اما من یک ویندوز میخواستم که کاملا دست خودم باشه و شخصی سازی بشه که خوشبختانه 2 ماه پیش در جدیدترین ویندوزهای خود موصوم به صخره قرمز این مشکلو حل کرد..
دوستانی که دنبال یک ویندوز 10 ایده عال هستن که همه چیزش شخصی سازی بشه نسخه windows 10 enterprise 2016 LTSB رو نصب کنند.. فوق العاده هست.همه ویندوز دست خودته.هر مرورگری هر پلیری هر نرم افزاری میخوای میتونی شخصی سازی کامل کنی..الان 2 ماهه دارمش اصلا اخ نگفته..بسیار عالی هست..
درود :53:
این هایی که فرمودین مشکل نیست
قصد بی احترامی ندارم:53:
اینا یک سری علایق شخصی هست که بازم روی همون نسخه هم قابل اجرا بود
وقتی میگیم مشکل
یعنی مشکلات ریجستری یا باگ ها
شخصی سازی یا اینکه شما باهاش راحت نبودین که نمیشه مشکل
بهتره بگین نصب کردم خوشم نیومد ، عوض کردم
من از سال ۸۵ تاحالا از مک برای سیستم شخصی و از لینوکس برای سرور استفاده میکنم تاحالا نیازی ندیدم برم سمت ویندوز حتی برای بازی
بازی های خوب نسخه مک هم دارن مثل ورد اف وارکرفت برای بقیه بازی ها هم از کنسول استفاده میکنم
هیچوقت فن نبودم با اینکه الان اکثر محصولات اپل رو کلکسیون اتاقم کردم ولی بازهم فن اپل نیستم و همین یک ماه پیش یک سیستم های اند اسمبل کردم ولی روش لینوکس ریختم
راحتی که تو محصولات اپل هست تو ویندوز نیست واقعا مهمتر از همه ویروس و این داستان ها الان مکبوک من ۵ ساعت شارژ میده حدودا اوایل ۹ ساعت هم شارژ میداد وقتی روش ویندوز بریزی این زمان میشه یک ساعت و نیم ! و ... خیلی داستان های دیگه که ویندوز واقعا عقب هست از مک
لینوکس هم که سیستم عاملی برای اند یوزر نیست و فقط برای کارتخصصی هست پس نمیشه ویندوز و مک رو با اونا مقایسه کرد و مک هم یک سیستم بهینه برای دولوپر ها هست زیبایی و سرعت درکنار قدرت لینوکس
من هیچ وقت فکر نمیکردم که ویندوز در کنار لینوکس قرار بگیره...!
حالا اگه مک بود یه چیزی
واقعا چه اتفاق های عجیبی رخ میده:-o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
من هیچ وقت فکر نمیکردم که ویندوز در کنار لینوکس قرار بگیره...!
حالا اگه مک بود یه چیزی
واقعا چه اتفاق های عجیبی رخ میده:-o
درود :53:
هر کاری که توش سود باشه انجام پذیره :d
و به احتمال بالا این پروژه ی مایکروسافت با استقبال زیادی رو به رو میشه
والا چند بار این مطلب رو خوندم چیزی از سیستم عامل و لینوکس توش نبود...
چیزی که من فهمیدم انتقال دیتاسنتر ها به استفاده از انرژی بادی بود :|
من از این موضوع شگفت زده نشدم ، ناراحت شدم ، ناراحت شدم چون مایکروسافت این همه سال مردمو سر کار گذاشت و کلی سود برد ، ناراحت شدم بخاطر بازار کار که میخواد خراب تر از این بشه
http://www.tecmint.com/install-ms-sq...o%27s+Guide%29
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_am
والا چند بار این مطلب رو خوندم چیزی از سیستم عامل و لینوکس توش نبود...
چیزی که من فهمیدم انتقال دیتاسنتر ها به استفاده از انرژی بادی بود :|
بله
هنوز جزییات زیادی منتشر نشده
تنها چیزی که هست خبر پیوستن این 2 کمپانی به یکدیگر هست
و یک عکس توجیهی از طرحی که قراره انجام بشه
جزییات بیشتر بعدا منتشر میشه
باید صبر کنیم و ببینیم برنامشون چیه :53:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
ما ایرانی ها که نباید ناراحت بشیم
مایکروسافت از هر کی سود برد از ایران نبرد
همش کرک ، پچ ، هک :d از ما که فقط ضرر دیده بیچاره
از سال 2003 تا 2008 از ویندوز غیرارجینال استفاده کردم :
نتیجه = عوض کردن ویندوز هر 2 یا 3 ماه یکبار به دلیل مشکلات فراوان و هنگ کردن ها ... ریبوت های اجباری و ...
از سال 2008 تا الان : ویندوز اورجینال فقط یکبار نصب کردم.
نتیجه = هیچ مشکلی وجود نداشت. و طی 8 سال بدون مشکل کار می کند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
از سال 2003 تا 2008 از ویندوز غیرارجینال استفاده کردم :
نتیجه = عوض کردن ویندوز هر 2 یا 3 ماه یکبار به دلیل مشکلات فراوان و هنگ کردن ها ... ریبوت های اجباری و ...
از سال 2008 تا الان : ویندوز اورجینال فقط یکبار نصب کردم.
نتیجه = هیچ مشکلی وجود نداشت. و طی 8 سال بدون مشکل کار می کند.
دقیقا!
انتظار نداشته باشید وقتی یه دنیا به ی چیزی پول میدن و شما مجانی استفادش میکنی برات مثل اون کار کنه ! مایکروسافتم اسکل نیست شما از ویندوز اکس پی بیای کرک بدی بازار اونم همون امکاناتو بت بده !
تنها چیزی ک برام مبهمه چرا امکان اپدیت برای ویندوز های غیر اورجینال فعاله؟ درصورتی که ماکروسافت کافیه بخواد تا همرو به هوا بفرسته !