پاسخ : **** پیشنهادات ویژه پرتو سرور ** قیمت های ویژه با کیفیت تضمینی ** گارانتی برگشت وجه در هر زمانی ****
سلام امکان استفاده برای هاست وارز رو دارن؟
پاسخ : **** پیشنهادات ویژه پرتو سرور ** قیمت های ویژه با کیفیت تضمینی ** گارانتی برگشت وجه در هر زمانی ****
عزیز سایتتون که بالا نمیاد
سرور هم که 3 روزه خوابیده
وسط های ماه هم هی قطع و وصل می شد
لطفا وجه رو برگشت بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masteryi
عزیز سایتتون که بالا نمیاد
سرور هم که 3 روزه خوابیده
وسط های ماه هم هی قطع و وصل می شد
لطفا وجه رو برگشت بدید
سایتمون به خاطر دیداس (...) ایران اکسس شده.
مشکلی اگر سرورتون داره داخل تلگرام پیام بدید تا بررسی بشه.
سلام شماره ی تلگرام تون چنده نمیتونم با ایدی اضافه کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadizr
سلام شماره ی تلگرام تون چنده نمیتونم با ایدی اضافه کنم
سلام. وقت به خیر
لطفا آی دی تلگرام خودتون رو برای من بفرستید تا پیام بدم بهتون.
موفق باشید
ای دی تلگرامتون مرخصه ، همچین ایدی وجود نداره !
@partoserver_sup
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilsh
ای دی تلگرامتون مرخصه ، همچین ایدی وجود نداره !
@partoserver_sup
سلام
آی دی رو چک کردم. مشکل خاصی نداشت.
بنده به آی دی که داخل سایت تیکت کردید پیام دادم.
سلام خسته من دو سوال داشتم
اول اینکه فرق سرور های پاورتون با بقیه چی هست ؟
و دوم اینکه اگر یک پلن پاور 2 آمریکا + 100 گیگ هارد اضافه بخواهیم ماهیانه چقدر میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariaieboy
سلام خسته من دو سوال داشتم
اول اینکه فرق سرور های پاورتون با بقیه چی هست ؟
و دوم اینکه اگر یک پلن پاور 2 آمریکا + 100 گیگ هارد اضافه بخواهیم ماهیانه چقدر میشه
سلام. ممنونم
پلن های پاور به نسبت سرورهای عادی، سی پی یو بیشتری دارند که برایپردازش ها بهتر عمل میکنه.
بسته به مقدار هارد خالی سرور هستش. این مقدار بین 5.000 تا 10.000 ت میتونم تقدیم کنم.
موفق باشید