پاسخ : نفوذ و دسترسی Root
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Woshka
در مورد ایمن سازی شاید بشه گفت اگه ssh port رو تغییر داد امنیت رو بالا ببره؟
هاستسنگ های بزرگی مثل bluehost چه کار کردن که ssh port استاندارد 22 هستش و مشکلی براشون پیش نیماد ؟
مثلا بغیر از عوض کردنش میشه کاری کرد فقط IP های خاص یا رنج IP های خاصی بتونن ازش استفاده کنن
یا حتی کاری کنی تعداد کانکشن ها به SSH تعداد محدودی بشه در بازه زمانی خاص، تا از حملات Brute force جلوگیری کنیم ..
علاوه بر فایروال یه برنامه ی ساده هم میتونه جلوگیری کنه که به عنوان یه سروریس رو سیستم اجرا باشه و محتویات لاگ فایل مربوط به "auth " /var/log/secure رو چک کنه و با توجه به حساسیتی که براش تعریف شده حالا به هرشکلی جلوگیری کنه !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina7
مثلا بغیر از عوض کردنش میشه کاری کرد فقط IP های خاص یا رنج IP های خاصی بتونن ازش استفاده کنن
یا حتی کاری کنی تعداد کانکشن ها به SSH تعداد محدودی بشه در بازه زمانی خاص، تا از حملات Brute force جلوگیری کنیم ..
علاوه بر فایروال یه برنامه ی ساده هم میتونه جلوگیری کنه که به عنوان یه سروریس رو سیستم اجرا باشه و محتویات لاگ فایل مربوط به "auth " /var/log/secure رو چک کنه و با توجه به حساسیتی که براش تعریف شده حالا به هرشکلی جلوگیری کنه !!
بسیار عالی بود .
کلا راه واسه امنیت زیاده .
نتیجه گیری : اگه میخواید تو نت حرفه ای کار کنید همیشه بروز باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arte
بسیار عالی بود .
کلا راه واسه امنیت زیاده .
نتیجه گیری : اگه میخواید تو نت حرفه ای کار کنید همیشه بروز باشید .
با سلام.
به نظر من بروز بودن به تنهايي كافي نيست !
دانش علمي حرف اول رو ميزنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariya
با سلام.
به نظر من بروز بودن به تنهايي كافي نيست !
دانش علمي حرف اول رو ميزنه.
بروز بودن منظورم همون دانش علمی بود .
من نتونستم فيلم رو ببينم ،آنتي ويروسم پليري كه معرفي كرديد و كلا پاك مي كنه ،حتي disable اش كردم ولي باز اجازه run نميده !
با km player و flash player هاي خودم هم نشد ! با چي ديگه ميشه پخش كرد ؟
نقل قول:
من نتونستم فيلم رو ببينم ،آنتي ويروسم پليري كه معرفي كرديد و كلا پاك مي كنه ،حتي disable اش كردم ولي باز اجازه run نميده !
با km player و flash player هاي خودم هم نشد ! با چي ديگه ميشه پخش كرد ؟
منم همین مشکلو دارم :(
1 فایل پیوست
به نظر شما این روش روت گیری جدیده؟ :-؟
خیلی قدیمیه و هیچ ابتکاری توش نیست!
و تنها کاری که این وسط میشه پسورد mysql پیدا می کنید که در سرور های جدید اصلا چنین دسترسی رو ندارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sharax
به نظر شما این روش روت گیری جدیده؟ :-؟
خیلی قدیمیه و هیچ ابتکاری توش نیست!
و تنها کاری که این وسط میشه پسورد mysql پیدا می کنید که در سرور های جدید اصلا چنین دسترسی رو ندارید
نکتش اینجاست که من اصلا نگفتم روش جدیدیه گفتم رایج تره . چون کمتر کسی local root های بروز دستش داره .( من سر همین مسائل حواسم به حرف زدنم هست 2 بار هم بعد از پست هام متنم رو میخونم که اشتباه کمتر کرده باشم )
http://www.img21.com/images/6p2t4o40t509kjuum3l.jpg