پاسخ : آیا ثبت نقاط ایران در نقشه جرم است؟؟؟
فکر نمیکنم قانونی در این زمینه وجود داشته باشه
ولی اگر کاری بکنید که حساسیت ایجاد کنه موارد قانونی که ابعادش در قانون مشخص نیست و به هر فردی میشه نسبت داد تا دلتون بخواد هست
مثلا اقدام علیه امنـــیت ملی
همین خبرنگار که بحثش الان داغه از نظر قانونی ظاهرا کار غیرمجازی نکرده ولی برچسبهای متعدد هست که در صورت لزوم به هر کسی میشه چسبوند
-----------
من فکر میکنم بیش از اونکه بخواهید نگران مورد بالا باشید باید نگران پیادهسازی سیستم باشید
نقشه حتی اگر اطلاعات خامش رو هم داشته باشید، چیزی نیست که به سادگی بتونید پیادهسازیش کنید
علاوه بر اطلاعات جغرافیایی، به برنامهنویس خبره و حجم زیادی از اطلاعات خام و بازاریابی قوی هم نیاز داره که تامین همه موارد بالا کار خیلی سختیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AMIB
فکر نمیکنم قانونی در این زمینه وجود داشته باشه
ولی اگر کاری بکنید که حساسیت ایجاد کنه موارد قانونی که ابعادش در قانون مشخص نیست و به هر فردی میشه نسبت داد تا دلتون بخواد هست
مثلا اقدام علیه امنـــیت ملی
همین خبرنگار که بحثش الان داغه از نظر قانونی ظاهرا کار غیرمجازی نکرده ولی برچسبهای متعدد هست که در صورت لزوم به هر کسی میشه چسبوند
-----------
من فکر میکنم بیش از اونکه بخواهید نگران مورد بالا باشید باید نگران پیادهسازی سیستم باشید
نقشه حتی اگر اطلاعات خامش رو هم داشته باشید، چیزی نیست که به سادگی بتونید پیادهسازیش کنید
علاوه بر اطلاعات جغرافیایی، به برنامهنویس خبره و حجم زیادی از اطلاعات خام و بازاریابی قوی هم نیاز داره که تامین همه موارد بالا کار خیلی سختیه
سیستم اماده شده...
فقط از نظر قانونی میترسم گیر بدن
به پلیس فتا هم رفتم و گفتن در این زمینه قانونی وجود نداره اما مجوزی بهم ندادن. گفتن مجوز رو باید از فرماندار شهر بگیرید
نمیدونم کجا میتونم به مجوز کتبی بگیرم که خیالم راحت بشه و سیستم رو رونمایی کنم؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
چون سایت های خبری در سطح کشوری هستند دلیل نمیشه که شهرستان ها سایت خبری داشته باشن
پس چون نقشه گوگل جهانیه دلیل نمیشه که ما نقشه مختص یک شهرستان رو ثبت نکنیم. حتی اطلاعات دقیق تر از گوگل رو هم ثبت کنیم و در صورت تغییر و تحول اون رو بروز کنیم
میخوام با استفاده از گوگل مپ یه همچین چیزی طراحی کنم شبیه به سایت زیر
http://map.tehran.ir/
متاسفانه چند نفر از دوستان که در راس رسانه ها هستن و واسه مراکز دولتی کار میکنن میگن: ثبت ارگان هایی مانند شهردادی و ... میتونه جاسوسی باشه و اطلاعات کشوری در اختیار دشمن قرار بگیره
سلام
یعنی الان کشور های دیگر که افرادشون کارشون بین المللی هست نمی دانند که شهرداری فلان شهر کجاست؟
تنها ثبت مراکز امنیتی واطلاعاتی - منطقه های نظامی در نقشه مجاز نیست .
حتی ثبت کلانتری - دادگاه پلیس +10 هم مجازه و مشکلی نداره
شما سایتتو تو ساماندهی ثبت کن فقط هیچ چیز دیگه نمی خواد.
مشکلی نداره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
سیستم اماده شده...
فقط از نظر قانونی میترسم گیر بدن
به پلیس فتا هم رفتم و گفتن در این زمینه قانونی وجود نداره اما مجوزی بهم ندادن. گفتن مجوز رو باید از فرماندار شهر بگیرید
نمیدونم کجا میتونم به مجوز کتبی بگیرم که خیالم راحت بشه و سیستم رو رونمایی کنم؟؟؟
شما شهرتو بگو من از رو نقشه بگم مراکز امنیتیش کجاست :دی
چه چیزهایی شما رو درگیر کرده ها