پاسخ : بک لینک های رایگان تاثییری دارن؟
بنظرم من تاثیر منفی نداره ولی از هر چندتاش ممکنه یکی دوتاش به عنوان بک لینک حساب بشه اگه با بک لینک چکر تست کنید
پیشنهاد من به شما دو عبارت زیر را در گوگل سرچ کنید و لینک خود را در قسمت تاپیک مربوطه ثبت کنید
معرفی وبلاگ و وب سایت powerd by vbulletin
با سرچ عبارت بالا لیست از انجمن های برای شما نمایش داده میشه که خیلی معتبر هستش ، هم امضا و در تاپیک فوق لینک خود را ثبت کنید
پیشنهاد دوم .
عبارت تبادل لینک اتوماتیک را جستجو کنید
برای اینکه لینک های تبادل شده مخفی شود میتوانید از کد css یا جاوا برای مخفی سازی لینک استفاده کنید که ظاهر سایت خراب نشود
پیشنهاد نمیشه عزیز !
چون به صورت اتومات در سایت های زیادی ثبت میشه و شما از وضعیت رتبه و وضعیت پنالتی اسپم سایت ها خبر ندارید امکان اسپم شدن سایت به شدت بالاست
درود
پیشنهاد میکنم استفاده نکنید ضرر های جبران ناپذیری داره که باعث پرت کردن سایت شما در اسپ لیست میشه
تمام تلاش گوگل اینه که مثل یک انسان تصمیم بگیره
یعنی تشخیص بده که کدام سایت بهتره تا اون رو بالاتر نشان بده
برای این کار هم از نیروی انسانی استفاده میکنه تا نتیجه تغییرات الگوریتمها رو با هوش انسانی مقایسه کنه
دیر یا زود یا در حال حاضر بک لینکهای تقلبی اگر اثر منفی روی سایت شما نداشته باشن، اثر مثبت هم نخواهند داشت
خرید بک لینک ریسکش به مراتب بالاتر از بک لینک رایگان است. اولی در صورت لو رفتن میتونه سایت شما رو نابود کنه ولی دومی به دلیل رایگان بودن و به این دلیل که احتمالا برای تعداد زیادی سایت دیگه هم بکلینک گذاشته احتمال اثر مثبتی نداشته که بخواد اثر منفی هم داشته باشه
با سلام وقت بخیر
در کل تاثیری برای سایت نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiraz.host
با سلام
شما کاملا درست میگین
شنیدم که خیی سئو سایتو خراب میکنه ولی حقیقت نداره تاثیرش زیاد نیست
با تشکر از اطلاعات مفید شما دوست عزیز
خیر اینکه سئو سایت رو خراب کنه حرفیست نامربوط
اما خب تاثیر زیادی نداره
و معمولا انقد بی تاثیره ک حتی ثبت نمیشه تو انالیزور های ک مربوط به سنجش تاثیر بک لینک هستن
متاسفانه شنیدم که تو الگوریتم جدید گوگل تاثیر سایتهای فروش بک لینک به شدت اومده پایین و جوابگو خوبی نیستن
از نظر شما دوستان چه راهکاری رو میشه پیش گرفت برای اینکه بشه سایت کشید بالا ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliasbahi
متاسفانه شنیدم که تو الگوریتم جدید گوگل تاثیر سایتهای فروش بک لینک به شدت اومده پایین و جوابگو خوبی نیستن
از نظر شما دوستان چه راهکاری رو میشه پیش گرفت برای اینکه بشه سایت کشید بالا ؟
یه لینک از منبع معتبر بدین ک گفتن بک لینک تاثیرش پایین اومده
من خودم استفاده کردم از بک لینک رایگان و برای شروع کار خوب بود و حتی مطلبمون رو هم توی گوگل بالا اورد . واسه شروع کار زمانی که وبسایت تازه ای رو میخواین بیارید بالا خوبه . بعد از اون شروع به گرفت بک لینک های با ارزش کنید . من خودم اینارو تست کردم که میگم . البته دوستان seo کار تجربه و علم بیشتری دارن . من فقط تجربه ای که داشتم رو میگم . موفق باشید
خیلی جالبه. اونایی که میگن بک لینک رایگان خوب نیست الان چرا تو این انجمن لینکشون رو گذاشتن؟ مگه بک لینک این انجمن رایگان نیست؟!!!
اولا که خودت هم میدونی ربطی نداره و گرنه لینک نمیذاشتی داخل این انجمن!!!
دوما بستگی داره به نوع سایت نه رایگان یا پولی بودن!