پاسخ : ثبت نام لاتاری گرین کارت کی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
:(:(:(:55::55::55:
به نظر من شما وقتت رو برای Lottery تلف نکن! :) اولا مثل الآن ممکنه آمارش رو نداشته باشی، از ثبت نام عقب بمونی. حالا فرضا ثبت نام هم کردی، مگه سهمیه سالانه ایران چقدره که شانس تو زیاد باشه؟! حالا بالفرض برنده هم شدی، آیا واجد شرایط هستی؟ آیا مطمئنی که به خاطر Clearance یا همون FBI Check چند ماه یا حتی چند سال معطل ات نمی کنن؟ اسپانسر داری؟ توانایی زندگی چه از لحاظ مالی (مخصوصا برای چند ماه اول) و کار و زندگی و تعامل با افراد رو داری؟ و ... .
اگر میخوای بری آمریکا، بهترین و سریعترین راه سرمایه گذاری مالی یا ازدواجه!! وگرنه به نظر من بیخیال شو و ریسک نکن و برای یک کشور اروپایی اقدام کن. بعد ها میتونی از همون کشور به عنوان یک شهرند اروپایی به راحتی به آمریکا بری. اروپایی ها معمولا زودتر به شما Citizen Ship می دهند. ;)
موفق باشید :x
البته تا فوق لیسانسم را نگیرم از ایران نمیرم. ولی خوب به هر حال فرصتی بود.
پارسال سوئد پذیرفته شدم ولی بنا به یکسری دلایل شخصی نشد برم و دیگه هم امکان پذیر نیست.
موندم چیکار کنم.8-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
البته تا فوق لیسانسم را نگیرم از ایران نمیرم. ولی خوب به هر حال فرصتی بود.
پارسال سوئد پذیرفته شدم ولی بنا به یکسری دلایل شخصی نشد برم و دیگه هم امکان پذیر نیست.
موندم چیکار کنم.8-|
من هیچ وقت چیزی مثل دانشگاه رو مانع موفقیت ام در زندگی نمی کنم! مدرک ایران شما رو اون طرف کشک هم حساب نمی کنند!! از ما گفتن بود. :)
ضمنا این همه کشور، چرا سوئد؟! :-| آلمان هست (البته اگر آلمانی هیچ چی نمیدونی، بهتره بیخیال بشی، چون قشنگ دو سال وقتت رو میگیره)، انگلستان که عالیه، فرانسه، چک، هلند و ... . حتی اگر سرمایه گذاری بخوای بری، کانادا هزینه کمتری داره و ضمنا کلا هزینه ها اونجا کمتر از آمریکا هستش و دولت هم کمک زیادی چه تو تحصیل و چه تو کار می کنه.