پاسخ : قابل توجه کلیه برنامه نویسان, توسعه دهندگان و وبمسترهای ایرانی - خصوصاً php کارها
Bookmark this page ;):57:
پاسخ : قابل توجه کلیه برنامه نویسان, توسعه دهندگان و وبمسترهای ایرانی - خصوصاً php کارها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Gh-Moradi
Bookmark this page ;):57:
درود
اگه این پست رو مفید دونستید و فکر میکنید سایت PasteCode سایت مفیدی هست فکر میکنم بهتر باشه خود سایت PasteCode.IR رو Bookmark کنید :53:
سلام، روی امنیت بیشتر کار کنید خیلی قسمت اجرا کد رو باز گذاشتید ، بنده htaccess سایتو رو پاک کردم کل سرویس "اجرا کد" سایتتون از کار افتاد و نقطه قوت سایتتون هم قابلیت اجرا کد هست که از کار بیوفته ارزشی نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
سلام، روی امنیت بیشتر کار کنید خیلی قسمت اجرا کد رو باز گذاشتید ، بنده htaccess سایتو رو پاک کردم کل سرویس "اجرا کد" سایتتون از کار افتاد و نقطه قوت سایتتون هم قابلیت اجرا کد هست که از کار بیوفته ارزشی نداره.
سلام
ضمن تشکر از توجه شما
روی هاست بخش اجرا فایل htaccess وجود نداره
همچنین بشترین چیزی که باعث میشه این سایت محبوب بشه همین موضوع هست که اجرای کد محدود نباشه و کاربر بتونه حتی شل های مخرب رو هم برسی و تست کنه
فقط یک فایل Index ساده اونجا هست و سیستم جوری تنظیم شده که اکه فایل جدیدی توی اون بخش آپلود بشه یا فایل index ویرایش بشه ضرف کمتر از 10 ثانیه اون بخش بطور کامل ریست میشه - کلیه فایل ها حدف میشن و فایل index اصلی جایگزین میشه
با توجه به این مورد بخش اجرا رو نمیشه هک کرد یا خللی توش ایجاد کرد
اما یکی از دوستان پیشنهاد دادن نسخه PHP این بخش رو تغییر بدم واسه همین این بخش در حال حاظر از دسترس خارج کردم تا پروسه آپدیت PHP تموم بشه همچنین تصمیم گرفتم آدرس این بخش کوتاه تر و قابل درکتر بشه
همچنین واسه این کاربرا بتونن مواردی مثل آپلود فایل یا حتی اجرای Shell رو هم تست کنند احتمال داره زمان ریست خودکار رو به 30 الی 60 ثانیه افزایش بدم
بسیار عالی ، موفق باشید. خوشم اومد
دوستان عزیز بخش تست کد با تغییرات زیر در دسترس قرار گرفت :
- آپدیت نسخه PHP از 5.3 به 5.6
- فعال شدن PHP INFO
- فعال شدن نمایش خطاهای PHP
همچنین بزودی امکان ایجاد و اتصال کدها به دیتابیس MySQL افزوده میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
دوستان عزیز بخش تست کد با تغییرات زیر در دسترس قرار گرفت :
- آپدیت نسخه php از 5.3 به 5.6
- فعال شدن php info
- فعال شدن نمایش خطاهای php
همچنین بزودی امکان ایجاد و اتصال کدها به دیتابیس mysql افزوده میشه
درود...php 5.6 به زودی از رده خارج میشه بهتره به php 7 ارتقا بدید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود...php 5.6 به زودی از رده خارج میشه بهتره به php 7 ارتقا بدید...
سلام
در حال پیاده سازی زیرساختی هستم که خود کاربر برای تست کد بتونه بین نسخه های 5.3 - 5.4 - 5.5 - 5.6 و 5.7 سوئیچ کنه
سلام گرامی جان
بسیار بسیار عالی
بوکمارک شد،امیدوارم موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DANG3R
سلام گرامی جان
بسیار بسیار عالی
بوکمارک شد،امیدوارم موفق باشید
سلام
تشکر, همچنین