پاسخ : مشکل Serve scaled images
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahyarco
افزونه w3 رو که فعال میکنم دیگه توی gtmetrix ارور میده و نشون نمیده الان دقیقا طبق همون لینک تنظیم کردم ولی الان دیگه اصلا امتیازگیری نمیکنه!خودتون تست کنید تا متوجه بشید.
این مشکل کتابخانه الان خیلی حاد شده کمک کنییییید... افزونه جدیدی نصب نکردم کش مرورگرم خالی کردم نشد...تقریبا مطمئنم مشکل از همین افزونه w3 هست ینی اگه کد هایی که همین افزونه توی htacces گذاشته رو حذف کنم درست میشه به احتمال زیاد!
الان چیکار کنم کد هارو حذف کنم !
تا وقتی کتابخانه باز نشه کاری نمیتونم بکنم!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
ببینید من نمیتونم تصویر شاخص رو با سایز 160 در 160 بذارم که !خب خیلی کوچیک میشه و توی صفحه پست خیلی زشت میشه...از طرف دیگه من هم نمیتونم یه تصویر به عنوان تصویر شاخص و یه تصویر به عنوان تصویری که توی صفحه اصلی نمایش داده میشه بذارم...
راستی اون ارور لینک های تکراری رو از کجا باید حذف کنم!که یکیش با www هست یکیش بدون www و با محتوای یکسان!
حتماً یکی از تنظیمات اشتباه انجام دادید که سایت اصلی لود نمیشه . دسترسی پ خ کنید . براتون بررسی کنم .
http://www.telegram.me/rahyarco
ببینید سایت تا وقتی من به عنوان مدیر وارد بشم بالا میاد ولی وقتی خارج بشم دیگه بالا نمیاد!و مینویسه The connection was reset
اگه مشکلش رو فهمیدید بگید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aref12
ببینید سایت تا وقتی من به عنوان مدیر وارد بشم بالا میاد ولی وقتی خارج بشم دیگه بالا نمیاد!و مینویسه The connection was reset
اگه مشکلش رو فهمیدید بگید...
مشکل باید کامل بررسی شود از بیرون فقط میشه حدس زد و گفت این کار ها رو انجام بدید یا درست میشه یا بدتر میشه چون اصل مشکل کامل معلوم نیست ، افزونه W3 Total Cache هم افزونه معتبری هست که اکثر سایت ها در حال استفاده هستند . اگر فکر می کنید الان مشکل شما این افزونه هست . ابتدا تیک همه گزینه های داخل تنظیمات افزونه را بردارید .سپس save و بعد از آن هم افزونه را غیر فعال و پاک کنید .
دوستان سایز تصاویر رو کم کردم و کیفیت هم روی 60 گذاشتم درصد سرعت سایت توی gtmetrix از 48 شد 87 (خودم خیلی تعجب کردم!!!!!!!)
توی همون سایت توی قسمت واترفال مینویسه که 14 ثانیه طول میکشه تا به سرور متصل بشه واسه منم همینطوریه !ینی اگه این چهارده ثانیه نباشه سایت من توی 5-6 ثانیه لود میشه...
و این هم قبل از لود قالب و افزونه و .... هست و ربطی به اینا نداره !مشکل از هاست نیست؟