اصولا شاید وزارت صعنت و معدن قدرت این و داشته باشه که به شما اجازه کار و فعالیت بده
از اسمش مشخص هست : صنعت - معدن - کار
ولی در مورد شرکت پست خیلی درک نمی کنم
خلاصه خیر باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اصولا شاید وزارت صعنت و معدن قدرت این و داشته باشه که به شما اجازه کار و فعالیت بده
از اسمش مشخص هست : صنعت - معدن - کار
ولی در مورد شرکت پست خیلی درک نمی کنم
خلاصه خیر باشه
تا حالا 7 تا نماد گرفتمی
هر کدومش مراحلش با قبل فرق میکرد!
یعنی خودشونم نمی دونن دارن چیکار میکنن
اشکالی نداره که فقط از این به بعد احتمال زیاد رفت و آمد بیشتری به چهار راه لشگر (ساختمان مرکزی اداره پست ایران) پیدا میکنیم :d
والا برای من پست یه بسته از یه طرف تهران به اون طرف خود تهران (!) می خواد بیاره نزدیک 1 هفته اونم با پست پیشتاز طول میکشه تازه یه بارم اشتباهی فرستاد مرکز پستی یه جای دیگه به همین دلیل معمولاً خودم هر وقت چیزی پستی سفارش میدم پایه هر روز چهار راه لشگر هستم گفتم شاید دیگه برای نماد هم باید همین کار رو کرد;;)
سلام و عرض ادب
دوستانی میگن نماد اعتماد = پرداخت مالیات یا نمونه های دیگ
باید عرض کنم خدمتتون اگر الان این حرفو میزنید باید قبلا اینو میگفتید الان چه بنده چه شما از هر سایتی بخواید خریدی انجام بدید اولین چیزی ملاک قرار میدین نماد اعتماد هست ، نماد اعتماد هم سیاستی بود که پولی به جیب بزنن حالا پست کدوم کار رو درست انجام داده که این بخواد دومی یا چندمی باشه داخل مملکت ما قانون نیست هرروز یه چیزی میگن
بله نماد اعتماد همون مالیات چیزی که اصلا به ***ی ها رواج داد چیزی که اصلا هیچ کس نمیتونه باهاش اصلا شکایتی کنه ما اداره مالیات رفته بودیم ثبت نام کنیم طرف برگشته میگفته واسه این کار باید بری تهران!!!
بعد یک ماه گفتند عیبی نداره حوضه خودمون ثبت نام کن
تو اداره مالیات میگم هاست دامین میفروشم میگه جان!
سلام دوستان جدا نماد مالیات بگیری مالیات میگیرن بر چه اساسی حتی حساب ها شخصی باشه چون درگاه های واسط هیچ اطمینانی نیست بهشون
با پست :)) جت پست داریم که پستیش کردن به قول دوستمون چه ربطی به پست داره :d
اینماد گونی خالی کرده گونی دیگه آورده :)
از نظر من داشتن نماد واسه یک سایت که پرداخت انلاین داره لازمه چون مشتری با خیال راحت خرید میکنه مالیات بدیم مشتری اعتماد کنه بهتره
اعتماد اعتمادو میاره
بابا هرکسی درامد داشته باشه باید مالیات بده خوب حالا کاری به مقداری که میبرن ندارم ولی همه جای دنیا مالیات میگیرن
شما تا یه حد درامد در سال از پرداخت مالیات معاف هستی