توی این مجازی ساز منابع اختصاصی هستند یا اشتراکی؟ :57:
نمایش نسخه قابل چاپ
توی این مجازی ساز منابع اختصاصی هستند یا اشتراکی؟ :57:
رم و cpu به صورت اشتراکی هست و هارد به صورت اختصاصی البته این اشتراکی به اون مفهومی که در مجازی ساز های دیگه هست نمی باشه .
هیچ کدام از vps ها کند نمی شه .
به محض اینکه از حد معمول بیشتر استفاده کنه و سرور توان رو نداشته باشه vps رو خاموش می کنه .
سرعت vps همواره در بهترین حالت خواهد بود و به جای کند شدن سیستم kvm بلافاصله vps رو خاموش می کنه .
متاسفانه در حال حاضر بنده خیلی شلوغ هستم اما در اولین فرصت آموزش خواهم گذاشت .
اما فید بکی از مشتریان داشتیم بسیار عالی بوده . واقعا مشتریان ما راضی بودن و بنده به عوان سرویس دهنده از این که از این مجازی ساز استفاده می کنم راضیم . البته این هشدار رو به دوستانی که می خوان اور سل کنن بدم که همون طور که گفتم kvm اجازه سوء استفاده از منابع رو به هیچ وجه نمی ده .
سر بلند باشید
شاید این امر تا حدی سلیقه ای باشه اما نه نظر بنده بهتر هست به خاطر مسائل تونلینگ و استفاده بهینه از منابع و و بسیاری از مسائل دیگر که بعد از سالها مجازی سازی و بررسی های بنده و تیم فنی ایمن داده پرداز بهش رسیدیم .
امکان داره که دوستان نظر دیگه ای داشته باشن که قابل احترام و تامل هست .
اما نظر بنده این هست که kvm هست اما یکم مشکله . برای مثال پارتیشن ها باید lvm باشه فقط به نحوه lvm کردن و همینطور بهینه سازیش توجه کنید که یک نکته بسیار ساده و اولیه هست . مرحله بعد نصب solus با دو vps و داستان های بعدی ... .
KVM تکنولوژی مجازی سازی است که ردهت فقط اونو در centos 6 پیش فرض ساپرت میکند و Xen را از آن حذف کرده. حالا سوال شما رو با یک سوال ساده تر میشه جواب داد؟ آیا سیستمی موفق تر از ردهت در سرورها هست؟
KVM آینده مجازی سازی است که توسط ردهت ساپورت میشه. سرورهای vps جدید وب رمز همگی بر اساس kvm است.
کرنل اختصاصی است در این مجازی ساز؟
در رده virtuzzu و OpenVZ قرار میگیره یا وي ام ور و زن؟
ما تقریبا از vmware- kvm- xen در حال سرویس دهی هستیم و تجربیاتی که به دست اوردید
تایید میشه
در مورد قسمت قرمز رنگ شده ، توصیه بنده برای اون دسته از مشترکینی که میخوان خیالشون بابت اورسل راحت باشه اینه که سرویسی تهیه کنند که از تکنولوژی xen-kvm استفاده میکنه ;) اون موقع راحتی خیالشون بابت عدم اورسل فقط بسته به خاطر قول فروشنده نخواهد بود