پاسخ : راه حل بهبود بازدید در مورد الگوریتم جدید گوگل چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dastrast
ظاهرا کسی هنوز اطلاعات دقیقی از این الگوریتم نداره
حتی بعضی از سئو کارها هم دیدم به مشکل بر خوردن و مشتریانشون ازشون شاکی هستن
یکیش خود من
متاسفانه این مشکل منم هست منم سایت فروشم روزی 150 تا بازدید داشته و حالا فقط 20 30 تا از گوگل داره همون 20 30 نفر هم 90% شون اسم سایتمو توی گوگل سرچ می کنن بقیه چیز ها پریدم !
دو سال تمام صفحه اول گوگل بودم .
اینقدر نتایج گوگل در سرچ کلمات حوزه کاری من مزخرف شده ... نتایج بی ربط به موضوع ... گاها یک دامنه در دو و یا بیشتر در صفحه اول گوگل با یک کلید واژه !
دوستانی که بازدید سایتشون افت کرده علتش اینه الگوریتم پاندا اون هارو کپی کننده یا افراد بی قانون شناسایی کرده و حتی اگر یک پست شما شبیه سایت دیگری باشه شمارو به اخرین صفحات میفرسته برای جلوگیری از این امر هم بهتره شما پست اختصاصی برای سایت بزنید و حتی دقت کنید طبق اماری که گرفتم قالب سایت نیز یکی باشه کپی رایت رعایت نشده گوگل قصد داره هم قانون کپی رایت رو جدی بکنه هم افرادی که بی قانونی میکنن با خرید ای پی و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiava
دوستانی که بازدید سایتشون افت کرده علتش اینه الگوریتم پاندا اون هارو کپی کننده یا افراد بی قانون شناسایی کرده و حتی اگر یک پست شما شبیه سایت دیگری باشه شمارو به اخرین صفحات میفرسته برای جلوگیری از این امر هم بهتره شما پست اختصاصی برای سایت بزنید و حتی دقت کنید طبق اماری که گرفتم قالب سایت نیز یکی باشه کپی رایت رعایت نشده گوگل قصد داره هم قانون کپی رایت رو جدی بکنه هم افرادی که بی قانونی میکنن با خرید ای پی و ...
اتفاقا اینم معلوم نیست!!!
پست هایی که در سایتم اختصاصی گذاشتم از پست هایی که به صورته پک بازیه نصبی دارم جایگاهه بدتری دارن
مثلا شما توی گوگل عبارت "12 شهریور 95 الگوریتم جدید گوگل" رو سرچ کنید همه کپی پیست هستن در صفحه اول...!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dastrast
پست هایی که در سایتم اختصاصی گذاشتم از پست هایی که به صورته پک بازیه نصبی دارم جایگاهه بدتری دارن
مثلا شما توی گوگل عبارت "12 شهریور 95 الگوریتم جدید گوگل" رو سرچ کنید همه کپی پیست هستن در صفحه اول...!
ادرس سایت رو پ.خ کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiava
ادرس سایت رو پ.خ کنید
پخ نمیتونم بفرستم
همین سایت تو امضام هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dastrast
خوب دقت کنید تمامی این پست هایی که زدن منبع ها یکی هست گوگل کسی که قانون کپی رایت رو رعایت کنه میبره بالا این دلیل اول هرکسی نیومده اون پست رو کپی کنه و بزاره بدون منبع گوگل میبینه این ها لینک منبع ها یکی هست پس میگه قانون کپی ایت رعایت شده کاری نداره میره سراغ مطالب بعدی و دقت کنید
الگوریتم پاندا میاد بر اساس میزان موندن کاربر در سایت و یا جلب توجه کاربر به صفحات دیگر برسی میکنه ببینه سایت شما زیاد جذاب نیست از ردش خارج میکنه و میره سراغ سایتی که جذابیت بهتری داره این ها هم هست
3 نوع الگوریتم مهم داریم :: پاندا - پنگوئن - مرغ مگس خوار
فعلا ضد اسپم ها پنگوئن و پانداس باید اگر میخواید بیاید دوباره بالا سایت رو بروز کنید پست کاملا بدون کپی بزنید . کاری کنید برای کاربر جذاب باشه
بیشتر تو سایتتون بمونه بک لینک میخرید از سایت معتبر و سایتی که زیاد خروجی لینک نداره بگیرید پاپ اپ بزارید کنار و تبلیغات نگیرید
این ها موارد مهم هست