پاسخ : سوالات درمورد سیستم عامل Windows Server R2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
مراحلی که بالا گفتم برای این هست که شما فقط پورت 80 رو در فایروال باز کنی. شما زدی کلا فایروال رو خاموش کردی سرور رو بدون فایروال گذاشتی؟ :d در حالت عادی روت دیتابیس پسورد نداره شما میتونی با استفاده از روش زیر پسورد براش تعریف کنی که حتما باید این کار انجام بشه وگرنه دیتابیس توسط همگان قابل مشاهده خواهد بود.
توسط روشی که گفتین فایروال رو فعال کردم و پورت 80 رو باز کردم و اوکی شد
اما این روش تغییر پسورد که زدین یه لینک داده که برم توش و وقتی میرم توش ارور 404 میده
روش دیگه ای وجود نداره ؟
و اینکه یه سوال : این روشی که گفتین یدونه یوزر پسورد داه و برای کل دیتابیس ها قابل استفادست ؟
نمیشه واه هر دیتابیس یه یوزر پسورد ساخت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.soosmar
توسط روشی که گفتین فایروال رو فعال کردم و پورت 80 رو باز کردم و اوکی شد
اما این روش تغییر پسورد که زدین یه لینک داده که برم توش و وقتی میرم توش ارور 404 میده
روش دیگه ای وجود نداره ؟
و اینکه یه سوال : این روشی که گفتین یدونه یوزر پسورد داه و برای کل دیتابیس ها قابل استفادست ؟
نمیشه واه هر دیتابیس یه یوزر پسورد ساخت ؟
بجز مردن همه چی چاره داره
وارد phpMyAdmin زمپ شو ( localhost/phpmyadmin)
بالای صفحه یه گزینه بنام Privileges وجود داره
تمام کاربران mysql اونجا قابل مشاهده هستن
روی آدمکی که جلو هر کاربر هست مثلا روت کلیک کن
توی صفحه ای که باز میشه به Change Login Information / Copy User و بعد Login Information برو
از اینجا جلوی پسورد یک کادر انتخابی وجود داره اونو روی Use text field قرار بده و پسورد مورد نظر رو وارد کن
آخرشم بزن روی Go
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
بجز مردن همه چی چاره داره
وارد phpMyAdmin زمپ شو ( localhost/phpmyadmin)
بالای صفحه یه گزینه بنام Privileges وجود داره
تمام کاربران mysql اونجا قابل مشاهده هستن
روی آدمکی که جلو هر کاربر هست مثلا روت کلیک کن
توی صفحه ای که باز میشه به Change Login Information / Copy User و بعد Login Information برو
از اینجا جلوی پسورد یک کادر انتخابی وجود داره اونو روی Use text field قرار بده و پسورد مورد نظر رو وارد کن
آخرشم بزن روی Go
مهندس برای من Privileges وجود نداره !!!
- - - Updated - - -
پیداش کردم چطور میشه cronjobs و ساب دامین تعریف کرد ؟
اول از فایل httpd-vhosts.conf یه بکاپ بگیرید.
این فایل در مسیر زمپ >> آپاچی >> conf >> پوشه ی Extra واقع شده.
برای ساخت ساب دامنه فایل httpd-vhosts.conf رو ویرایش کنید و مقدار زیر رو به خط آخر اضافه کنید.
کد:
<VirtualHost *:80>
DocumentRoot "C:/xampp/htdocs/subdomain"
ServerName subdomain.localhost.com
</VirtualHost>
بعد به مسیر C:\WINDOWS\system32\drivers\etc برید و فایل hosts رو ویرایش کنید.
خط زیر رو بهش اضافه کنید.
کد:
127.0.0.1 subdomain.localhost
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
اول از فایل httpd-vhosts.conf یه بکاپ بگیرید. این فایل در مسیر زمپ >> آپاچی >> conf >> پوشه ی Extra واقع شده. برای ساخت ساب دامنه فایل httpd-vhosts.conf رو ویرایش کنید و مقدار زیر رو به خط آخر اضافه کنید.
کد:
DocumentRoot "C:/xampp/htdocs/subdomain" ServerName subdomain.localhost.com
بعد به مسیر C:\WINDOWS\system32\drivers\etc برید و فایل hosts رو ویرایش کنید. خط زیر رو بهش اضافه کنید.
کد:
127.0.0.1 subdomain.localhost
متشکرم مهندس شرمنده زیاد سوال میپرسم کرون جابز رو نگفتی مهندس و اینکه ایا این روش که استفاده کردم امنیت داره ؟ سرعت خوبی داره و مثل روش لینوکس پاسخگو نیاز هست ؟ از سیستم خودم صفحات رو باز میکنم آرم زمپ بری سایت میاد چطور میتونم بردارمش ؟ همینارو پاسخ بدین یه دنیا ممنون میشم
1 فایل پیوست
یه فایل بنام cron.php ایجاد کنید و کدی که میخواهید در فواصل زمانی مشخصی اجرا شود را در آن قرار دهید.
یک فایل CRON.BAT هم ایجاد کنید و کد زیر رو درش قرار بدید.
کد:
C:\xampp\php\php.exe C:\xampp\htdocs\Application\cron.php
مسیرهای بالا بر اساس محلی هست که زمپ من نصب شده و cron.php ساخته شده. مسیر ها رو باید بر اساس مسیرهای سیستم خودتون و محل قرار گیری فایل ها بروزرسانی کنید.
برای کرون جاب در ویندوز شما باید از Task Scheduled استفاده کنی که در مسیر زیر هست
نقل قول:
start > All Programs > Accessories > System Tools > Scheduled Tasks
یک تسک ایجاد کنید که مسیر cron.bat رو در بر بگیره.
کد:
C:\xampp\htdocs\Application\CRON.BAT
فایل پیوست 33602
استفاده از ویندوز مشکل خاصی نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
یه فایل بنام cron.php ایجاد کنید و کدی که میخواهید در فواصل زمانی مشخصی اجرا شود را در آن قرار دهید. یک فایل CRON.BAT هم ایجاد کنید و کد زیر رو درش قرار بدید.
کد:
C:\xampp\php\php.exe C:\xampp\htdocs\Application\cron.php
مسیرهای بالا بر اساس محلی هست که زمپ من نصب شده و cron.php ساخته شده. مسیر ها رو باید بر اساس مسیرهای سیستم خودتون و محل قرار گیری فایل ها بروزرسانی کنید. برای کرون جاب در ویندوز شما باید از Task Scheduled استفاده کنی که در مسیر زیر هست یک تسک ایجاد کنید که مسیر cron.bat رو در بر بگیره.
کد:
C:\xampp\htdocs\Application\CRON.BAT
استفاده از ویندوز مشکل خاصی نداره.
ممنونم مهندس مهندس داخل phpmyadmin من یه سری دیتابیس پیشفرض هست که اگر پاکشون کنم کلا پی چ پی مای ادمین از کار میوفته یوزر هاشونم دسترسی کامل دارن و پسوردی روشون نیست ! اینا مشکلی ایجاد نمیکنه از لحاظ امنیت ؟
چه دیتابیس هایی هستن؟ اسمشون رو قرار بدید
یکیش که قبلا دیدمش و سیتمیه دوتای دیگه با نام های : performance_schema mysql هستن یوزر ها هم با نام های root و pma هستن
حذف نکنید.
رمز بگذارید براشون
برای امنیت بیشتر هم بهتره فایروال رو فعال کنید. در این صورت کسی از بیرون از سرور نخواهد توانست به پایگاه داده اتصال ریموت برقرار کند.