بابا ولش کنید اسنودن کیه بابا حالا یبار اسرار رو فاش کرد معروف شد حالا هی میبینه دیگه کم رنگ میشه اسمش و نامش از سر زبونا می افته شب میخابه صبح بلند میشه یه گزمبلاتی از خودش در میکنه تا ملتو سر گرم خودش بکنه خخ ولش کنید اسنودن سگ کی باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا ولش کنید اسنودن کیه بابا حالا یبار اسرار رو فاش کرد معروف شد حالا هی میبینه دیگه کم رنگ میشه اسمش و نامش از سر زبونا می افته شب میخابه صبح بلند میشه یه گزمبلاتی از خودش در میکنه تا ملتو سر گرم خودش بکنه خخ ولش کنید اسنودن سگ کی باشه
گوگل صاحب امتیاز اندروئید هست اما پایه گذارش نیست
در اوت ۲۰۰۵، گوگل شرکت اندروید واقع در پالو آلتو، کالیفرنیا را خرید. شرکت کوچک اندروید که توسط اندی رابین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایهگذاری شده بود، در زمینه تولید نرمافزار و برنامههای کاربردی برای تلفنهای همراه فعالیت میکرد. اندی رابین مدیر عامل اجرایی این شرکت پس از پیوستن اندروید به گوگل به سمت قائممقام مدیریت مهندسی این شرکت و مسئول پروژه اندروید در گوگل منصوب شد
میتونن داشته باشن!
من دیروز داشتم با مشاور ارشد اپل چت میکردم. یه لینک به من داد، من کلیک کردم و اون راحت وارد لپ تاپ من شدن و کنترل رو به دست گرفت... البته با کسب اجازه از خودم برای حل مشکل لپ تاپ!
اما شک ندارم همه سیستم عامل ها به اکثر اطلاعات ما میتونن دسترسی داشته باشن و جاسوسی کنند
قابل توجه دوستان !
یک قانون هست که مخصوصا گوگل ازش پیروی میکنه بنام Privacy Policy هرچند واسه ما تو ایران معنی نداره :)
Privacy policy ، همین و بس !
همینطور که انیشیتین پیش بینی کرده بودن جنگ جهانی چهارم با گرز و نیزه انجام می شه
منم پیش بینی میکنم 20 سال دیگه همه چی برمیگرده به کاغذ و کتاب و روزنامه و آلبوم عکس و...
بس که فضای مجازی ناامن می شه