سلام
راهی نداره مگر اینکه شما شرکت باشی و یه خدماتی ارائه بدی
که اون دامنه داره از اسم شما سو استفاده می کنه
وگرنه حق مالکیت اون دامنه رو کامل داره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
راهی نداره مگر اینکه شما شرکت باشی و یه خدماتی ارائه بدی
که اون دامنه داره از اسم شما سو استفاده می کنه
وگرنه حق مالکیت اون دامنه رو کامل داره
میشه در مورد بک آورد یکم بیشتر توضیح بدید، چی هست؟ من هر روز چک میکردم کی ازاد میشه اون فورا گرفت
الان داشتم به این فکر میکردم خب درسته زود تر از ثبت شرکت ثبت کرده
ولی خب اگر بفروشه و دامنه صاحب امتیاز تغییر نام بده، میشه بعد از ثبت شرکت
و من میتونم از شخص دوم که خریده شکایت کنم ، به نظرتون درسته؟
سلام دوست عزیز
به هیچ جایی نمیرسید.
بنده یک دامین دارم تماما مشابه یکی از سازمان های دولتی هست ، فقط اون ها org دارند و من net اون رو دارم . جالبیش هم اینجاست برای فعالیتم باید از اون ها مجوز فعالیت بگیرم تا کارمو شروع کنم . دیدم بعد یک مدت ***** شدم چون مجوز رو باید قانونی بگیرم اول فکر کردم به خاطر اسم سازمان ازم شکایت کرده که اسمش مشابه هست وقتی دقت کردم دیدم که ساماندهی مدت تاییدیه فنی گذشته و باید تاییدیه فنی بکنم و رفع ***** میشم.
حالا این سازمان دولتی هست ، آیا فعالیت خودتون رو در سطح سازمان دولتی میدونید که میخواید نتیجه بگیرید از این شکایتی که کردید ؟ به فکر ادعای شرف یا اعاده حیثیت یا همچین اسمی هم باشید ، طرف این حق رو داره که از شما شکایت کنه در صورتی که شکایتتون جایی نرسید.
شکایت!!!!
از نظر انسانی حق با شماست!!
ولی خب از لحاظ قانونی کار ایشون اصلا اشتباه نیست.ایشون زرنگ بوده زودتر از شما ثبت کرده!!
این کارهاتون بیهوده هست .
یادمه چند روز پیش یکی دامنه microsoft با یک tld خواصی خریده بود دقیقا یادم نمیاد کجا خونده بودم و الا لینکشو بهتون میدادم ، شرکت مایکروسافت رفته ازش با قیمت 100 میلیون یا 10 میلیون دلار خریده . خیلی جالبه نه ؟ پس حرفتون در مورد خارج درباره این مورد صدق نمیکنه ؟
به نظر من باهاش مذاکره بتونی 100 200 تومن تخفیف بگیری ، و الا اینتجوری به هیچ نتیجه ای نمیرسی.
دوست عزیز تاریخ ثبت دامین که تغییر نمیکنه فقط منتقل میشه.
در ضمن من یه میخ میخرم 10 تا تک تومنی میخوام بفروشم 10 میلون دلار.خلاصه قیمت من اینه شما اگر نمی خوای میتونی نخری.
بعد شما که دم از وجدان میزنی می گی طرف وجدان نداشته به نظرت این که (بر فرض محال شکایت شما از شخص دوم به جایی برسه) بری از شخص دوم که بی خبر دامین رو از اون بنده خدا خریده شکایت کنی و دامین رو از چنگش در بیاری؟
1 تومن واسه یک دامین خیلی خوب گفته.
نه همچین چیزی نیست
من خودم خوندم فیسبوک رو یه شخص ایرانی با دامنه آی آر گذاشت
فورا توسط دادگاه شکایت اومد و ایرنیک موظف شد که از اون شخص پس بگیره (از دادگاه خارج)
توی سایت های خارجی بخونید
حتی ایران هم این قوانین رو داره من از خود پلیس فتا پرسیدم گفت ، اگر شرکتت به ثبت بره و هیچ کس حتی نمیتونه از اسم تابلو تو هم استفاده کنه
و من هم قرار هست اسم اون سایت رو روی شکرت بزارم
مثلا سایت فیسنما نمیتونه، دیجیکالا نمیتونه ، کلوب نمیتونه ، چرا؟؟؟
چون طبق قوانین ایران اسم شرکت باید کلمه فارسی باشه و این اسم ها خارجی هستن، پس نمیتونن شرکتشون رو به اون اسم بزارن
ولی اسم سایت من کاملا فارسی هست و قرار هست به همون اسم روی شرکت گذاشته شه و تایید هم شده
کلوب ، صبا ایده هست
دیجیکالا ، نوآوران .... دقیق نمیدنم
فیسنما هم که نمیدونم
توی قوانین جرایم رایانه ای نوشته ، اگر شرکت به اسم سایت باشه ، هیچ کس نمیتونه از اون نام سایت ، روی سایت خودش بزاره
- - - Updated - - -
اره اینم هست شخص دوم بی خبر هست
باید اینارو از پلیس فتا که 4 شنبه مدارک رو میبرن بپرسم ببینم چه میشه کرد
خودش شما باشید میخرید این دامنه رو؟ وقتی که ببینید یه سایت معروف هست اسمش روی زبون همه هست (مثلا) و اینکه تمام پسوند ها خریداری شده و دوم اینکه اون سایت ایرانی هست
یعنی گوگل سرچ شه اون سایت رو میاره بازم شما میخرید؟
میخوام بدونم هستن که بخوان بخرن
ببینید چرا فکر میکنید اون شخص با علم به اینکه این برند شده خریده؟چرا فکر میکنید قصد اخاذی از شما رو داره ؟
خیلیها هستن دامنه های رنک دار رو به محض خالی شدن ثبت می کنن.
بحث سرعت مطرح هست.