سلام دوست عزیز
توی نیک مهمه اون زیاد مهم نیست و دامنه شما ثبت شده هستش ، لطفا انتقالش بدید به یک نماینده معتبر تر مثل فراسو یا غیره
موفق و موید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز
توی نیک مهمه اون زیاد مهم نیست و دامنه شما ثبت شده هستش ، لطفا انتقالش بدید به یک نماینده معتبر تر مثل فراسو یا غیره
موفق و موید
درود
ببین دوست عزیز اگر دامنه در پنل شما در ایرنیک تمدید شده است .. همه چیز اوکی هستش .. خیالتون راحت باشه ..
و اون شرکتی که دامنه رو براتون تمدید کرده .. هنوز با ایرنیک سینک نکرده است .. برای همین هست که در ناحیه کاربری شما دامنه همچنان منقضی نمایش داده می شود
موفق باشید
داش ها منم میخوام همینو بدونم که مشکل اصلی کجاست از طریق نمایندگی هستش یا ایرنیک؟
توی ایرنیک که عکسشو دیدین و نوشته ثبت شده و مشکلی نیستش اوکی
دوستمون هم توی پست 10 گفتش بهم ربطی به نمایندگی نداره و گفتش باید (ملاکتون رو وضعیت در ایرنیک قرار بدید.)
الان من گیچ شدم؟ یکی میگه مشکل از نمایندگی هستش یکی هم میگه ربطی به نمایندگی نداره؟
بازم رفتم به نمایندگی که ازش گرفتم تیکت زدم گفتم مشکل از طرف شماست که نوشته منقضی شده و دامنه رو قفل کرده بهم جواب دادش
سلام
اقا
سایت ما رو چیکار داری؟
nicاصلا دسترسی نمیده به ما
فقط پرداخت کننده هستیم
متوجه هستی؟
اصلا ربطی به ما نداره
اصلا
هیچ ارتباطی به من نداره
کاری از دستم بر نمیاد
باد مالک دامنه بهشون پیغام بده
تلفن داره که
کلودفلر هستش آیا ربطی به کلودفلر داره؟
اینم جواب نماینگی ما.
دامنه روی
شما چرا الکی خودتون رو درگیر میکنید
دوست عزیز دامنه شما تمدید شده و مشکلی نداره و همان طور که میبینید در پنل nic.ir بدون مشکل و ثبت شده نمایش داده میشه ! مهم هم فقط همین جا هست !!!
مشکل از هیچ کدام از طرفین نیست ! اصلا مشکلی این وسط نیست ! اون چیزی هم که در سایتی که ازش دامنه تهیه کردید میبینید به دلیل مشکل ماژول سیستم مدیریت هاستینگ(whmcs)اون شرکت هست و اصلا مورد خاصی نیست
عجب گرفتاری من شدم روی یک دامنه؟
من خودمو درگیر نکنم که کسی پیگیریی نمیکنه که داش.
آپلود سنتر بالا نیستش و من نباید خودمو درگیر بکنم؟
هیچکسی مشکل رو قبول نمیکنه
و میگن با نیک حرف بزن؟
خداییی دیگه حالم از هر چی مجازی بهم خوردش.
همه میندازن گردنه یکی دیگه.
بالا نبودن آپلود سنتر شما چه ارتباطی به تمدید نشدن داره ؟ در حال حاظر دامنه شما مشکلی نداره
ای بابا.
چون همه چیز درسته و از وقتی منقضی شدش اینجوری شدشد
و همه چیز رو چک کردیم دیدم باید تمدید بشه که تمدیدش هم کردیم و اومدش بالا و بعد از چند روز دوباره اینجوری شدش همین.
dns های دامنه خودتون رو چک کنید ببینید درست هستند
ببینید هاست یا سروری که بهش متصل بودید آنلاین هست یا خیر