به صورت دیتا اضافه میشه داخل فایل های data/config.lua
ولی نمیتونید یه لیست انبوه اینطوری اضافه کنید و بهترین روش #filter کلمه مورد نظر هستش
نمایش نسخه قابل چاپ
مهندس واقعا ممنون از لطفت
از وقت گذاشتن و اموزش پیشرفتت
مرسی
سورس عالی
اتولانچ عالی
پلاگین ها عالی
و best of the telegram bots:53:
تو gaihub ستاره دادم دیدم
مرسی که اپن سورس کردی واسه استفاده .
واقعا بعضیا دارن همین سورس یا بسیار بسیار سورس با کیفیت پایینتر رو با قیمتهای گزاف میفروشن
شاد و موفق و پیروز باشید
سلام مهندس خسته نباشی
شرمنده سوال میپرسم.الان پلاگینی دارم که به صورت پیش فرض چند کلمه ف ی ل تر کرده وقتی چند کلمه اضافه کردم جواب نداد چطور میتونم فایل در اختیار شما قرار بدم تا راهنمایی کنید؟
سوال دوم طبق فرمایش شما داخل پوشه دیتا کانفینگ بررسی کردم فقط مشخصات گروه بود.میخواستم بپرسم معمولا تنظیمات ربات غیر از پوشه سورس کجای Linux ذخیره میشود.وقتی سورس قبلی کامل پاک میکنم و مجدد نصب میکنم لیست ف ی ل تر با کلماتی که از قبل اضافه کردم بدون تغییر هست یعنی باید جای غیر از سورس اصلی باشه.محل های تقریبی ذخیره تنظیمات بفرمایید خودم بررسی میکنم ممنون از شما.
سلام
مهندس تو پیش نیازهاش نوشتی سرور مجازی شده با kvm با وی ام به مشکل بر می خوره آیا ؟
بعد کسی تمپلیت آماده ازش نداره برای وی ام ؟
ببینید سرور های ربات موارد خاص خودشونو دارن خیلی از دوستانی که سرور میفروشند فکر میکنند ربات روی اون جواب میده در صورتی که اینطور نیست . ربات باید روی سرور اورسل نباشه.
kvm باشه بهتره اسونی کار داره vmware میشه ولی به دلیل حالا دی ان اس و هی اپدیت نشدن از github گاهی اوقات به مشکل میخوره
سیپیوش خیلی مهمه
رم خیلی مهمه
هارد زیاد نه
اپتایم سرور خیلی مهمه چون قطعی داشته باشه ربات افلاین میشه و نمیشه بالا اورد .
روی سرور حتما انتی کرش ران بشه python
سیستم عامل همیشه 14 ubuntu باید باشه حالا سوالی در این باره داشتید میتونید خصوصی هم از بنده بپرسید راهنمایی کنم
سلام مهندس عزیز ممنونم بابت آموزش عالی و مفیدتون ولی یه مشکل هست ین ربات ها بعد از مدتی خاموش میشن.من شنیدم میشه این ربات هارو به سرور شخصی انتقال داد میشه یکم راجب ایندو موضوع توضیح بدید.سپاس فراوان
درودبرشما.بزرگوار خب من از سرور c9 دارم استفاده می کنم میشه سرور هاییی رو معرفی کنید که دچار این مشکل نمیشن بعد ببخشید من خودم یه هاست دارم نمیتونم از اون استفاده کنم؟
ین همه دردسر ببرای یه ضد اسپم؟
با phpکه اسونتره
یه فایله راحت کپی میشه رو هاست و توکن ربات میزنی داخلش
تموم!