دوست عزیز این مال چت فقط واسه کامل کردنش مثلا ارسال ویس یا عکس یا فایل باید کامال بشه که هر دو طرف واسه هم بتونند بفرستند
نمایش نسخه قابل چاپ
درود. اگر ميخواييد تلگرام به بنده پيغام بديد تا شماره يكى از دوستانم رو بهتون بدم ببينن ميتونن انجام بدن يا خير
راه ارتباطى در امضا
پيروز باشيد
ورژن دو داره که فایل عکس هم می فرسته
من فارسیش هم کردم (اطلاعاتی که برای ربات می فرسته رو)
اسکریپت خوبی
فقط دو تا بدی داره اگر کسی خارج بشه از چت نمیگه ولی اگر سری بعد وارد بشه با همون مرورگر پیام های شما نشون میده...
بدی دیگش این که اگر به هر دلیلی نت شما قطع بشه حالت شما آفلاین نشون نمیده یوزر میاد سوال می پرسه و این که جوابی دریافت نمیکنه روی خوبی نداره
البته گزینه ای برای آفلاین یا خروج کامل از سیستم داره ولی روی مشتری های که قدیم وارد چت شدن کار نمیکنه! و میتونن باز پیام بدن و آفلاین هم کرده باشید باز پیام میاد!
این دو مورد اوکی بشه خوبه به نظر من
اگر هنوز نیاز دارید در تماس باشید 09157222895
سلام وقت بخیر
عزیزانی که میخوان با هزینه 200 تومن قابل انجام هست.
دمو http://omidtak.ir/
با احترام
دوست عزیز رایگانش اولا مشکلاتی داره
ثانیه هم فارسی نیست
ولی بنده از بیس قسمت php رو کد نویسی کردم ، دقت کنید لطفا
- - - Updated - - -
نمونه از تغییری که بنده تو کد نویسی رعایت کردم
- با آفلاین شدن مدیر پیامی برای کاربر ارسال میشه که اپراتور افلاین هست ولی میتونید پیام خود را ارسال کنید.
- با رفرش یا بسته شدن صفحه چت قبلی منقضی میشه کاربر باید مجدد اسم و موبایل وارد کنه
- کد های بهینه و استاندارد در ذخیره کردن داده ها
- شمسی سازی زمان در چت
و تغییراتی که کاربر میخواد بصورت مثلا ساخت منو
اون چیزی که من توی سایت شما می بینم بهش اصلا نمیخوره که از بیس نوشته باشید
<script type="text/javascript" src="http://omidtak.ir/chat/telegram-site-helper.js"></script>
""با آفلاین شدن مدیر پیامی برای کاربر ارسال میشه که اپراتور افلاین هست ولی میتونید پیام خود را ارسال کنید.""
حتما مدیر باید بگه آفلاین هست یا خودش اتوماتیک چک میکنه؟؟
""با رفرش یا بسته شدن صفحه چت قبلی منقضی میشه کاربر باید مجدد اسم و موبایل وارد کنه""
پیشفرضش خیلی بهتر هست درواقع کلاس هم داره خودش یه جور صفحه تیکیت میشه... بجای این که پاک بشه باید طوری می بود که توی همین وضعیت بگه مدیر آفلاین هستش
فارسیش هم که همون طور که گفتم من انجام دادم هرکی خواست بگه فایلش بهش رایگان میدم...
این بخش میشه جاوا اسکریپت من کد های php رو از بیس نوشتمنقل قول:
اون چیزی که من توی سایت شما می بینم بهش اصلا نمیخوره که از بیس نوشته باشید
فعلا با دستور مدیر ارسال میشه ولی خیلی راحت اتوماتیک هم میتونم انجام بدمنقل قول:
با آفلاین شدن مدیر پیامی برای کاربر ارسال میشه که اپراتور افلاین هست ولی میتونید پیام خود را ارسال کنید.
حتما مدیر باید بگه آفلاین هست یا خودش اتوماتیک چک میکنه؟؟
پاک نمیشه تو دیتابیس میمونه اطلاعات ولی خوب نیست که کاربر بعد یکماه چت همه اطلاعات همون باشهنقل قول:
با رفرش یا بسته شدن صفحه چت قبلی منقضی میشه کاربر باید مجدد اسم و موبایل وارد کنه
پیشفرضش خیلی بهتر هست درواقع کلاس هم داره خودش یه جور صفحه تیکیت میشه... بجای این که پاک بشه باید طوری می بود که توی همین وضعیت بگه مدیر آفلاین هستش
بخش آفلاین هم دارم کار میکنم بصورت تیکت کاربر پیام ارسال میکنه
- - - Updated - - -
بخشی از کد ها PHP
کد PHP:
$omidTlg = new omidTlg($token);
$res = $omidTlg->setWebhook($certificate, $url);
$res = $omidTlg->sendMessage($chat_id, 'test', array(array('منو')));
$res = $omidTlg->sendMultimedia($chat_id, 'photo', 'Untitled1123.png');
$res = $omidTlg->getUserProfilePhotos($chat_id);