بستگی به سرور هم داره
سرور ما که مشکلی نداره چند تا سایت با وردپرس با پلاگین های زیادی که روشون نصب شده الان به راحتی لود میشن
نمایش نسخه قابل چاپ
بستگی به سرور هم داره
سرور ما که مشکلی نداره چند تا سایت با وردپرس با پلاگین های زیادی که روشون نصب شده الان به راحتی لود میشن
tanha123 , عزیز اگر تمایل داشتید می تونم بهتون یک هفته هاست واسه تست بدم که ببینید باز هم مشکل دارید یا خیر
ولی تضمین 100% میدم که بدون هیچ مشکلی بتونید از وردپرس استفاده کنید
سلام
دوست عزیز NiceIran.net لایت اسپید یه سایته یا یه چیز دیگه؟ میشه توضیح بدید؟
و دوست عزیز Warez-Host.IR من خودم وی پی اس دارم و میبینم که چغدر روز یه روز داره مصرف رم میره بالا.
دوستان اگه کسی میتونه مووبل تایپ رو فارسی کنه بگه چون میخوام وردپرس رو بزرام کنار اما به نظرم بهترن وردپرسه و اگه این مشکل رو نداشت بهترین بود.
و دوست عزیز rozdata من وی اس دارم میشه بگید شما از کجا سرور خریدید شاید من هم بخریم.
tanha123 عزیز ما سرورها مون از دیتا سنترهای کانادایی هست مهم نیست که از کجا سرور داشته باشید مهم آپتایم سرور هست و یک سری مراحل امنیتی که با مهارت لازم و وقت زیاد روی سرور که باعث مقاومت سرور بشهنقل قول:
دوست عزیز rozdata من وی اس دارم میشه بگید شما از کجا سرور خریدید شاید من هم بخریم
در صورت نیاز میتونیم براتون سرور مجازی هم از همون دیتا سنتر تهیه کنیم در صورت نیاز در تماس باشید