پاسخ : فارغ التحصیلان رشته کامپیوتر،راهنمایی کنید !
رشته کامپیوتر و ای تی فقط و فقط خودتون باید برای خودتون کار ایجاد بکنید یا برنامه نویسی رو یادبگیرید نهایتا یک جا با حقوق ۱ تا ۱.۵ استخدام بشید اصلا بازار کار مناسبی نداره :)
در مورد رشته ای تی نه تمام رشته های عمومی زیاد دارید دروسی هم که به عنوان دروس تخصصی هست اگر علاقه داشته باشید و پیگیر باشید سختی زیادی نداره و این رو هم بهتون بگم دانشگاه به شما هیچی یاد نمیده به قول یه استادی داشتیم سر صحبت که توی کلاس باز میشد میگفت دانشجو !دانش جو! یعنی دانش رو بجو!ما فقط شما رو راهنمایی میکنیم و از این صحبتا و واقعا هم متاسفانه یا خوشبختانه به همین شکله به عنوان مثال در مورد درس برنامه نویسی پیشرفته فقط تا یه سری مباحث ابتدایی به شما میگند و بعدش خود شما هستید و...
در مورد دانشگاه ازاد هم هزینه ۱۲۰۰ حداقل باید پرداخت کنید و اگر به دانبال دانش هستید که نرید!اگر به دنبال مدرکش هستید برید! :دی و در اخر هم این صحبتای من رو توی یه جمله برای خودتون خلاصه کنید اگر علاقه دارید و میتونید بازار کار خودتون رو خودتون بسازید برید وگرنه به فکر رشته بهتری باشید :)
موفق باشید
سلام.
بنده هم مثل شما هستم دوست عزیز و تنها رشته ای که دوست داشتم بخونم کامپیوتر بود و همین رشته رو انتخاب کردم ولی الان سخت پشیمونم،از دوم هنرستان دبیر تخصصیمون بهمون میگفت واسه رشته شما کار نیست باید خودتون واسه خودتون کار جور کنید واقعا هم راست میگفت 2سال پشت کنکوری بودم تا اینکه سال سوم کنکور دادم و دانشگاه غیرانتفاعی قبول شدم:| حتی تو دانشگاه هم استادا میگفتن واسه رشته شما کار نیست :| ایشون هم راست میگفتن.2 ترم خوندم و بعدش انصراف دادم بخاطر خرج و مخارج زیادش و بعد رفتم سربازی...
- اگه از خرج و مخارج دانشگاه غیرانتفاعی یا آزاد بر می آی و خیالت راحته برو بخون
- اگه نمیتونی خرج و مخارج رو دربیاری به قول دبیرمون که میگفت اون پولایی که میخوای بدی واسه دانشگاه آزاد باهاش میتونی یه پراید بخری و بری کار کنی
- پیشنهاد من به شما : برید یه تخصص یاد بگیرین مثل برنامه نویسی یا طراحی گرافیک و ... واقعا هزینه کردن برا اینا می ارزه به اون پولایی که میخوای بدی دانشگاه بخوره بعد واسه خودت میتونی کار جور کنی حتی تو خونه
- تمام هم دانشگاهی های من تا لیسانس خوندن ولی همه پشیمونن که میگن کار نیست واقعا هم همینطوره تا جایی میدونم که تو محل زندگی ما (استان گلستان) کار نیست.
- اینم بگم تو دانشگاه هیچی یاد نمیگیری فقط مدرک میگیری.
ببخشید اگه طولانی شد اینا تجربه خودمه.
موفق باشید
من که مدرک دانشگاهی ندارم اما تا این حد بدونید که برای فرم استخدام پر کردن تو هر شرکتی حتی برای سمت های پایینی مثل کارگر ساده انبار یا حتی مثلاً نظافتچی هم که می رفتم معمولاً حداقل 1 نفر لیسانسه هم آمده بود فرم پر کنه!!! همین میشه دیگه برای مدرک دار ها تو تخصص خودشون کار نیست مجبورن بیان کار های ساده کارگری بعدش چون مدرک اینا حداقل برای کارگری که شده ارجعیت حساب میشه نون بدبخت های دیپلم و زیر دیپلم آجر میشه چون حتی من رفتگر شهرداری لیسانسه هم می شناسم طرف میگفت تفریحی آمدم رفتگر شدم ببینم چطوریاس در صورتی که لیسانس کشاورزی داره :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
طبق بند 20 خودتون میشه بگید تا الان چه تخصص هایی پیدا کردید و در چه حوزه هایی سرک کشید و در چه زمینه ای فعالیت داشتید؟!
واینکه آیا کسب درآمدی داشتید تا کنون در زمینه فعالیتتون؟!
بعد از پاسخ دادن به سوالام ، پیشنهاد خودم رو اعلام میکنم
والا تخصص که چی بگم فقط در حد سرک کشیدن و یاد گرفتنای نصف و نیمه بود
مثلا به قول بعضی از دوستان یه زمان هاستینگ تابستانه راه انداختم l-) ( متاسفانه ) صرف نکرد ، رفتم سرور اختصاصی خریدم شروع کردم به سرور مجازی فروختن اینم صرف نکرد جز اینکه 5-6 تا مشتری گیر اومد که کفاف حداقل هزینه خود سرورو نمیداد !!
یه زمان کد نویسی و برنامه نویسی اندروید اینا رفتم یاد گرفتم که این بد نبود در آمدش چند تا اپ تونستم بسازم وانتشار بدم ..
کسب درآمد هم والا تا جایی که یادم میاد چیز دندودن گیری نصیبم نشده ولی عوضش جانانه خرج کردم صاحب هیچی هم نشدم تا به الان !! دیگه شما حساب کن نمیخام اسم ببرم ولی مجبورم بگم یه شرکتی بود به اسم سارینو من ازشون نمایندگی سرور مجازی گرفتم 200 تومن اینا هی امروز فردا میکرن نمیدادن و منم یه بچه 15 ساله نمیتونستم حقمو بگیرم ، پولمو خوردن یه آبم روش
کلا خلاصه بگم تو این چند ساله فعالیتم با نت و کامپیوتر فقط ضرر زدم به خودم ، سود آنچنانی در کار نبود...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
st3205
سلام.
بنده هم مثل شما هستم دوست عزیز و تنها رشته ای که دوست داشتم بخونم کامپیوتر بود و همین رشته رو انتخاب کردم ولی الان سخت پشیمونم،از دوم هنرستان دبیر تخصصیمون بهمون میگفت واسه رشته شما کار نیست باید خودتون واسه خودتون کار جور کنید واقعا هم راست میگفت 2سال پشت کنکوری بودم تا اینکه سال سوم کنکور دادم و دانشگاه غیرانتفاعی قبول شدم:| حتی تو دانشگاه هم استادا میگفتن واسه رشته شما کار نیست :| ایشون هم راست میگفتن.2 ترم خوندم و بعدش انصراف دادم بخاطر خرج و مخارج زیادش و بعد رفتم سربازی...
- اگه از خرج و مخارج دانشگاه غیرانتفاعی یا آزاد بر می آی و خیالت راحته برو بخون
- اگه نمیتونی خرج و مخارج رو دربیاری به قول دبیرمون که میگفت اون پولایی که میخوای بدی واسه دانشگاه آزاد باهاش میتونی یه پراید بخری و بری کار کنی
- پیشنهاد من به شما : برید یه تخصص یاد بگیرین مثل برنامه نویسی یا طراحی گرافیک و ... واقعا هزینه کردن برا اینا می ارزه به اون پولایی که میخوای بدی دانشگاه بخوره بعد واسه خودت میتونی کار جور کنی حتی تو خونه
- تمام هم دانشگاهی های من تا لیسانس خوندن ولی همه پشیمونن که میگن کار نیست واقعا هم همینطوره تا جایی میدونم که تو محل زندگی ما (استان گلستان) کار نیست.
- اینم بگم تو دانشگاه هیچی یاد نمیگیری فقط مدرک میگیری.
ببخشید اگه طولانی شد اینا تجربه خودمه.
موفق باشید
نه ممنونم که وقتتو گذاشتی و خوندی و نظر دادی
خب اخه شما بگو من چی کار کنم الان طبق نظر کل دوستان بازار کار خرابه تو این رشته مگر اینکه واقعا با علاقه بری و خودت ایده داشته باشی ، خب من اصلا رشتم هم تجربی بوده تو دبیرستان ولی اونجا هم نمی فهمیدم که دارم چی میخونم واس چی میخونم ، سالای اخر فهیمدم چه اشتباهی کردم و دیگه نیمشد رشته عوض کرد کنکور ریاضی دادم و قبول نشدم حالا اینا به کنار...
شما بگو من چه رشته ای بخونم؟ اگه واقعا ادم خودش میتونه یه کارراه بندازه با این رشته خرج و مخارجش جهنم دیگه چاره چیه از زیر سنگم شده پیدا میکنم میدم
الان منم مثل شمام که گفتی قبلا بهتون میگفتن این رشته بازار کار نداره و اینده نداره... کل خونواده و دوست و آشنا هم همین حرفای شما رو میگن ، ولی من هر چی فکر میکنم میبینم به هیچی علاقه ندارم نه برق نه نفت نه شیمی نه پرستاری ، پزشکی هیچ کدوم ...
چیزی که من رفتم درسشو خوندم با میل و رغبت نخوندم هر ترم مشروط میشم فایدش چیه ؟
اخه چرا وضعیت باید اینطوری باشه الان تو دنیا ارتباطات و اینترنت و کامپیوتر حرف اولو میزنه ولی ما این همه مهندس کامپیوتر داریم همه بیکار...
سلام
شما باید
توانایی های خودتون رو بسنجید به همیشه اگر تو شاخه خودتون سر باشید همیشه کار هست همیشه
و اینکه شما دانشگاهی که وارد میشه چه دانشگاهیه دولتی ؟ دانشگاه تهران ؟ دانشگاه صنعتی شریف ؟ دانشگاه آزاد شعبه اسکل اباد؟ علمی کاربردی اسکل گران ؟ کدوم دانشگاه
بعدش بستگی داره چقدر کسب علم کنید .
به نظر من اگه به کاری علاقه داشته باشه و با پشتکار روش زحمت بکشی حتما نتیجه میرسی من همیشه میگم با عرض عرض خواهی حتی اگه کسی به چاه کشی علاقه داره (هیچ کس نداره ) اگه بره تو رشتش زحمت بکشه مخ اون رشته میشه .
در ثانی کار نباشد ؟ علم شما مگه به باد میره ؟ اصلا بزاریم شما رفتین کارگری ، آیا علمتون از بین میره ؟
در ثانی اکثر افرادی که در این فروم فعالیت میکنن مثل بنده بی سواد هستن و می تونم بگم 85 درصد شایدم بیشتر تو این فروم اصلا همچین رشته تحصیلی نخوندن یا تو دانشگاه های اسکل اباد خودن ،
ادمهایی هم هستن که تو دانشگاهای اسکل اباد خوندن اما دانش علمشون خوبه و نباید نادیده گرفت
شما به توانایی های خودتون رو بسنجید
بعد خودتون تصمیم بگیر اینجا اگه بخواین نظراتو بخونید هر کس با توجه به شرایط خودش شما رو راهنما یی میکنه بدتر دو دل میشید
به نظر من اگر به خاطر پول رشته انتخاب می کنید پزشکی میتونه خیلی بهتر باشه یا حقوق
موفق باشید
من نرم افزار خوندم، به نظر من اصلا سمت رشته کامپیوتر نرید
برید به رشته دیگه ای بخونید
ولی بخاطر علاقتون کامپیوتر رو هم دنبال کنید
خیلی ها هستن تو رشته های دیگه تحصیل می کنند ولی استاد کامپیوتر هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
شما باید
توانایی های خودتون رو بسنجید به همیشه اگر تو شاخه خودتون سر باشید همیشه کار هست همیشه
و اینکه شما دانشگاهی که وارد میشه چه دانشگاهیه دولتی ؟ دانشگاه تهران ؟ دانشگاه صنعتی شریف ؟ دانشگاه آزاد شعبه اسکل اباد؟ علمی کاربردی اسکل گران ؟ کدوم دانشگاه
بعدش بستگی داره چقدر کسب علم کنید .
به نظر من اگه به کاری علاقه داشته باشه و با پشتکار روش زحمت بکشی حتما نتیجه میرسی من همیشه میگم با عرض عرض خواهی حتی اگه کسی به چاه کشی علاقه داره (هیچ کس نداره ) اگه بره تو رشتش زحمت بکشه مخ اون رشته میشه .
در ثانی کار نباشد ؟ علم شما مگه به باد میره ؟ اصلا بزاریم شما رفتین کارگری ، آیا علمتون از بین میره ؟
در ثانی اکثر افرادی که در این فروم فعالیت میکنن مثل بنده بی سواد هستن و می تونم بگم 85 درصد شایدم بیشتر تو این فروم اصلا همچین رشته تحصیلی نخوندن یا تو دانشگاه های اسکل اباد خودن ،
ادمهایی هم هستن که تو دانشگاهای اسکل اباد خوندن اما دانش علمشون خوبه و نباید نادیده گرفت
شما به توانایی های خودتون رو بسنجید
بعد خودتون تصمیم بگیر اینجا اگه بخواین نظراتو بخونید هر کس با توجه به شرایط خودش شما رو راهنما یی میکنه بدتر دو دل میشید
به نظر من اگر به خاطر پول رشته انتخاب می کنید پزشکی میتونه خیلی بهتر باشه یا حقوق
موفق باشید
حرفای شما کاملا متین و درست ولی کار نباشه علم من به چه دردی میخوره ؟! پس فردا فرض کنیم خاستیم تشکیل خانواده بدیم ( بلفرض محاللل با این وضعیت اقصادی !!! ) خونه خرج نداره ؟ به زن و بچه برگردم بگم علم دارم کار نمیدن بهم ؟؟!!!!
خب من فکر نمیکنم افرادی هم که تو وب هاستینگ فعالیت دارن زیاد وضعشون خوب باشه !! تا یه تاپیک میزنی سرور مجازی یهو صد تا آفر میدن بهت ،تا 5-6 صب بیدار میمونن بلکه طرف سرور رو از اون بخره و یه سود خیلی کم نصیبش بشه، خب اینا هم حق دارن باید یه جوری خرج و مخارجشون در بیاد یا نه ؟
همین حرف شما رو من همین الانم تو ذهنم دارمو میگم میرم میخونم کار ندن خودم یه کاری شروع میکنم، به هر حال کار نشد نداره ولی با این حرفای دوستان که اکثریت میگن اوضاع خرابه ادم سست میشه چی کار کنم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
black.p
والا تخصص که چی بگم فقط در حد سرک کشیدن و یاد گرفتنای نصف و نیمه بود
مثلا به قول بعضی از دوستان یه زمان هاستینگ تابستانه راه انداختم l-) ( متاسفانه ) صرف نکرد ، رفتم سرور اختصاصی خریدم شروع کردم به سرور مجازی فروختن اینم صرف نکرد جز اینکه 5-6 تا مشتری گیر اومد که کفاف حداقل هزینه خود سرورو نمیداد !!
یه زمان کد نویسی و برنامه نویسی اندروید اینا رفتم یاد گرفتم که این بد نبود در آمدش چند تا اپ تونستم بسازم وانتشار بدم ..
کسب درآمد هم والا تا جایی که یادم میاد چیز دندودن گیری نصیبم نشده ولی عوضش جانانه خرج کردم صاحب هیچی هم نشدم تا به الان !! دیگه شما حساب کن نمیخام اسم ببرم ولی مجبورم بگم یه شرکتی بود به اسم سارینو من ازشون نمایندگی سرور مجازی گرفتم 200 تومن اینا هی امروز فردا میکرن نمیدادن و منم یه بچه 15 ساله نمیتونستم حقمو بگیرم ، پولمو خوردن یه آبم روش
کلا خلاصه بگم تو این چند ساله فعالیتم با نت و کامپیوتر فقط ضرر زدم به خودم ، سود آنچنانی در کار نبود...
- - - Updated - - -
نه ممنونم که وقتتو گذاشتی و خوندی و نظر دادی
خب اخه شما بگو من چی کار کنم الان طبق نظر کل دوستان بازار کار خرابه تو این رشته مگر اینکه واقعا با علاقه بری و خودت ایده داشته باشی ، خب من اصلا رشتم هم تجربی بوده تو دبیرستان ولی اونجا هم نمی فهمیدم که دارم چی میخونم واس چی میخونم ، سالای اخر فهیمدم چه اشتباهی کردم و دیگه نیمشد رشته عوض کرد کنکور ریاضی دادم و قبول نشدم حالا اینا به کنار...
شما بگو من چه رشته ای بخونم؟ اگه واقعا ادم خودش میتونه یه کارراه بندازه با این رشته خرج و مخارجش جهنم دیگه چاره چیه از زیر سنگم شده پیدا میکنم میدم
الان منم مثل شمام که گفتی قبلا بهتون میگفتن این رشته بازار کار نداره و اینده نداره... کل خونواده و دوست و آشنا هم همین حرفای شما رو میگن ، ولی من هر چی فکر میکنم میبینم به هیچی علاقه ندارم نه برق نه نفت نه شیمی نه پرستاری ، پزشکی هیچ کدوم ...
چیزی که من رفتم درسشو خوندم با میل و رغبت نخوندم هر ترم مشروط میشم فایدش چیه ؟
اخه چرا وضعیت باید اینطوری باشه الان تو دنیا ارتباطات و اینترنت و کامپیوتر حرف اولو میزنه ولی ما این همه مهندس کامپیوتر داریم همه بیکار...
به قول یکی از رفیقام که میگه الان کار با کامپیوتر رو بچه 6 ساله هم بلده واقعا هم درسته...
ببینید شما به هرچیزی که علاقه دارید برید سمت اون الان شما به کامپیوتر علاقه دارید پس باید تخصصی عمل کنید باید چیزی رو دنبال کنید کمتر کسی باشه که از اون سردرمیاره... باید یه تخصصی رو دنبال کنید بنظر من برید سمت آموشگاه های فنی حرفه ای میتونید تعمیرات سخت افزار یا تعمیرات موبایل رو یاد بگیرید و پس از گرفتن مدرکش راحت واسه خودتون شغلی دستوپا کنید... تو خدمت که بودم یکی بود فوق دیپلم کامپیوتر داشت ولی تخصصش برنامه نویسی بود و راحت ماهی 1800 درمیاورد...یکی دیگه از دوستام از همین مطالب توی نت برنامه نویسی وب رو یاد گرفته و الان داره واسه خودش کار میکنه...
بازم من تاکید میکنم اگه میخواید آزاد بخونید هیچ وقت اینکارو نکنید برای رشته کامپیوتر رو میگم اصلا فایده نداره هیچ چیزی دستتونو نمیگیره جز یه مدرک... چون نمیخوام شما هم اشتباه منو مرتکب بشین ولی باز تصمیم گیرنده اصلی خود شمایید.راجع به بقیه رشته ها نظری ندارم.
موفق باشید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
black.p
حرفای شما کاملا متین و درست ولی کار نباشه علم من به چه دردی میخوره ؟! پس فردا فرض کنیم خاستیم تشکیل خانواده بدیم ( بلفرض محاللل با این وضعیت اقصادی !!! ) خونه خرج نداره ؟ به زن و بچه برگردم بگم علم دارم کار نمیدن بهم ؟؟!!!!
خب من فکر نمیکنم افرادی هم که تو وب هاستینگ فعالیت دارن زیاد وضعشون خوب باشه !! تا یه تاپیک میزنی سرور مجازی یهو صد تا آفر میدن بهت ،تا 5-6 صب بیدار میمونن بلکه طرف سرور رو از اون بخره و یه سود خیلی کم نصیبش بشه، خب اینا هم حق دارن باید یه جوری خرج و مخارجشون در بیاد یا نه ؟
همین حرف شما رو من همین الانم تو ذهنم دارمو میگم میرم میخونم کار ندن خودم یه کاری شروع میکنم، به هر حال کار نشد نداره ولی با این حرفای دوستان که اکثریت میگن اوضاع خرابه ادم سست میشه چی کار کنم ...
براتون پاسخ اماده کرده بودم که اینترنت قطع شد کلا پرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
براتون پاسخ اماده کرده بودم که اینترنت قطع شد کلا پرید
شانس منه دیگه !:-|
خلاصه هم بگین ممنون میشم از لطفتون
بازم ممنون که وقت میذارید و پاسخ میدید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iroo
من نرم افزار خوندم، به نظر من اصلا سمت رشته کامپیوتر نرید
برید به رشته دیگه ای بخونید
ولی بخاطر علاقتون کامپیوتر رو هم دنبال کنید
خیلی ها هستن تو رشته های دیگه تحصیل می کنند ولی استاد کامپیوتر هستند
دلیل شما چیه که میگید سراغ این رشته نرم ؟
میتونم بپرسم الان خود شما چه فعالیتی دارید جسارتا ؟