پاسخ : نامه ای به وزیر ارتباطات و فناوري اطلاعات پیرو ddos
تا زمانی که هدف اصلی مسئولینش پول باشه همین آش و همین کاسه است.
یادمه یکی از دوستان تو این انجمن حرف خوبی زد گفت که تا وقتی مردم پشت سر هم دارن از این دیتاسنتر ها خرید میکنن اونا دلیلی برای افزایش کیفیت نمی بینن چون همینطوری درآمد و سود کلانشون رو دارن ولی اگه مردم ما یکم با هم هماهنگ بودن و این شرکت های کم فروش (تو هر حیطه ای که هست) رو تحریم میکردن و نمی خریدن اون موقع بود که مجبور بودن با ترفند های افزایش کیفیت مثلاً مشتری جذب کنن.مثل مثلاً رایتل که انحصارش تموم شد وقتی دید دیگه کسی ازش نمی خره مجبور شد کلی طرح جدید و خاص بریزه یا صبانت و پیشگامان که هیچ کدوم سرویس نامحدود نداشتن اما برای عقب نموندن از غافله دقیق سرویس نامحدودی مثل پارس آنلاین و شاتل که تا چند گیگ با سرعت بیشتر از سرعت اسمی هست راه انداختن.کلاً شرکت های ایرانی تا فروششون پایین نیاد پیشرفت نمیکنن :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
تا زمانی که هدف اصلی مسئولینش پول باشه همین آش و همین کاسه است.
یادمه یکی از دوستان تو این انجمن حرف خوبی زد گفت که تا وقتی مردم پشت سر هم دارن از این دیتاسنتر ها خرید میکنن اونا دلیلی برای افزایش کیفیت نمی بینن چون همینطوری درآمد و سود کلانشون رو دارن ولی اگه مردم ما یکم با هم هماهنگ بودن و این شرکت های کم فروش (تو هر حیطه ای که هست) رو تحریم میکردن و نمی خریدن اون موقع بود که مجبور بودن با ترفند های افزایش کیفیت مثلاً مشتری جذب کنن.مثل مثلاً رایتل که انحصارش تموم شد وقتی دید دیگه کسی ازش نمی خره مجبور شد کلی طرح جدید و خاص بریزه یا صبانت و پیشگامان که هیچ کدوم سرویس نامحدود نداشتن اما برای عقب نموندن از غافله دقیق سرویس نامحدودی مثل پارس آنلاین و شاتل که تا چند گیگ با سرعت بیشتر از سرعت اسمی هست راه انداختن.کلاً شرکت های ایرانی تا فروششون پایین نیاد پیشرفت نمیکنن :)
هه درست میگی . ولی خو من گیمر چه گناهی کردم ؟ ما هم نیاز به پینگ خوب داریم تا بازی کنیم اصن 80 درصد بازار شما فروشنده ها رو ما گیمر ها داریم تشکیل میدیم . اگر پینگ تایم نت های خونگی مثل کشور ترکیه یا امثال اون با خارج کشور خوب بود واقعا مجبور نداشتیم بیایم از سرور های ایرانی استفاده کنیم . یه رفیق دارم تو استیم تو ترکیه هست پینگش با سرور های المان 40 هست . فرض کن اون بیاد برای زدن سرور از ترکیه خرید کنه خو معلومه میره از المان میخره که امنیتش هم برقرار باشه .
در مورد این نامه هم چیز خوبیه مخصوصا به قول دوستمون اگر توی رسانه بره که چه شود . همکاری کنید . از ما که کاری بر نمیاد شما هستید که توی بازار کار هستید شما باید جمع بشید به جای پست گزاشتن توی این انجمن برید جمع شید نامه بنویسید ماشالا اکثرتون هم که تهران هستید . رسانه هم کاری نداره مثلا خود من یک رفیق دارم دانشگاه گزارشگر 20:30 هست . اگر یک رفیق داشته باشی سریعا براتون ردیفش میکنه تازه اینا خودشون کشته مرده یک گزارش داغ مثل این هستن شک نکنید بهشون بگید با کله گزارش رو درست میکنن بهتون قول میدم .
امیدوارم بشه یک روزی جلوی این حملات رو گرفت . بدبختمون کردن انقدر حمله ddos کردن
با سلام
مرسی که به این ایده ها فکر می کنید
ما هم با شما همراه خواهیم بود
جلسه با روسای سازمان وهماهنگی هم با ما. نامه آماده شد و به امضای تعداد زیادی از دوستان برسه سه سوت جلسه ست می کنیم. به جز وزیر با بقیه کمتر از 24 ساعت میشه جلسه گذاشت . . .
ما رو هم در جریان بگذارید
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
دورد بر تمامی همکاران عزیز . با توجه به پیگیری های انجام شده . خوش بختانه شرکت ارتباطات زیرساخت اقدام به سرمایه گزاری بالای در این ضمینه کرده با استفاده از ظرفیت خارج کشور جلو حملات دیداس را به صورت کامل گرفته است و مشکلات را به صورت کامل ریشه کن کرده است . دیگه مثل قبل با ۱ گیگ اتک مجبور به ایران اکسس و ... نیستن و این پیشرفت خوبی هست .
خیلی خوش حالم این مشکلات حمله های دیداس هم داره رفع میشه و با خیال راحت میتوانیم در کشور عزیزمان خدمات میزبانی را انجام دهیم
سلام
اگر پرووایدرتون پورت ixp داشته باشه همون ایران اکسس بدون ***** هستش که حداقل سایتتون واسه داخل کشور نمی خابه
ولی بهر حال حملات زیاد شد و کاریش هم نمیشه کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zartosht
دورد بر تمامی همکاران عزیز . با توجه به پیگیری های انجام شده . خوش بختانه شرکت ارتباطات زیرساخت اقدام به سرمایه گزاری بالای در این ضمینه کرده با استفاده از ظرفیت خارج کشور جلو حملات دیداس را به صورت کامل گرفته است و مشکلات را به صورت کامل ریشه کن کرده است . دیگه مثل قبل با ۱ گیگ اتک مجبور به ایران اکسس و ... نیستن و این پیشرفت خوبی هست .
خیلی خوش حالم این مشکلات حمله های دیداس هم داره رفع میشه و با خیال راحت میتوانیم در کشور عزیزمان خدمات میزبانی را انجام دهیم
خوشحال میشم این اتفاق بیفته 1 گیگ هم 1 گیگ هست . حداقل روی پورت های داخلی جلوشه بگیرن خوبه .
اما مشکل اینجاست که من نمیبینم کسی هنوز بتونه جلوشو بگیره . میشه بگین کدوم شرکت ها الان همچین توانی دارند؟
ویرایش 1 : چون بنده میخوام سرور اینچنین تهیه کنم برای گیم میپرسم . حتما باید بدونم کجا ارائه میده تا یک تستی هم بزنیم ببینیم راسته یا نه . اما اگر بشه که خیلی خوبه