پاسخ : بیشترین تعداد مشتری را کدام isp دارد؟
درود
من داخل شیراز هستم و رفتم داخل مخابرات تقریبا نصف تجهیزات برای اینترنت برای 2020 بود بعد هم آسیاتک تجهیزات بزرگی داشت دیگه بقیه شرکت ها هم تجهیزاتشون زیاد بزرگ نبود .
چیزی که با چشم دیدم اینجوری بود تقریبا 50 درصد مخابرات و 30 درصد آسیاتک و بقیه شرکت ها هم 20 درصد بودند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zartosht
دوستان گلم ، لطفا spam ارسال نکنید ، جواب دیگر دوستان هم مثل شما بوده بنده لینک صحیح رو ارسال کردم نیازی به ارسال نظر نیست . ممنون
جسارتا ، مديريت هستيد ؟ معنى اسپم رو نميدونيد قربان هنوز. هركسى ميتونه نظر خودشو بيان كنه. ايشون اگر ميخواست نظر جنابعالى رو محور قرار بده ، ميومدن پ.خ ميدادن يا ميگفتن تاپيك يا آدرس بديد. ميخوان همه نظر هاشونو بدن. موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
جسارتا ، مديريت هستيد ؟ معنى اسپم رو نميدونيد قربان هنوز. هركسى ميتونه نظر خودشو بيان كنه. ايشون اگر ميخواست نظر جنابعالى رو محور قرار بده ، ميومدن پ.خ ميدادن يا ميگفتن تاپيك يا آدرس بديد. ميخوان همه نظر هاشونو بدن. موفق باشيد
تاپیک ایشون نظر خواهی نیست ، وقتی منبع درست موجود هست نیازی به نظر خواهی نیست دوست من اعداد و ارقام به صورت صحیح و دقیق موجود هست میتونن با مراجعه به اون تاپیک تعداد دونه دونه ای پی های کل شرکت های ایران رو در بیارن ، حالا شما بیا نظرتو بده