پاسخ : فروش ویژه هاست دانلود ارزان| 50گیگ 6هزار | 100گیگ 10هزار + با 20% تخفیف ماه اول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
offgig
معذرت میخوام شما نمیندگی هاست دانلود هم دارید؟
سلام
برای این مورد لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید
http://cp.tandismizban.com/submitticket.php
ارادتمند
پاسخ : فروش ویژه هاست دانلود ارزان| 50گیگ 6هزار | 100گیگ 10هزار + با 20% تخفیف ماه اول
باسلام
دوستان مهندس محمد نژاد تایید هستند میتونید با خیال راحت از ایشون خرید انجام بدید.
کاملا پیگیر کار و مشکلات مشتری هستند و 100% تعهد کاری بالایی دارند.(همکاری داشتیم)
لطفا قیمت هارد 1 ترابایت برام ارسال کنید قیمتتون بسیار مناسب هست.
با تشکر و احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
باسلام
دوستان مهندس محمد نژاد تایید هستند میتونید با خیال راحت از ایشون خرید انجام بدید.
کاملا پیگیر کار و مشکلات مشتری هستند و 100% تعهد کاری بالایی دارند.(همکاری داشتیم)
لطفا قیمت هارد 1 ترابایت برام ارسال کنید قیمتتون بسیار مناسب هست.
با تشکر و احترام
عرض ادب
ضمن تشکر از شما
قیمت در لیست پلن ها درج گردید.
ارادتمند شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmojtaba
پورت سرور ؟
عرض ادب
پورت سرور 1گیگابیت میباشد.
ارادتمند
از ایشون خرید نکنید پس از فروش هیچ پشتیبانی ندارند و جواب نمیدهند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
جناب satiran
لطفا شناسه تیکتی که ارسال فرمودید و پاسخی دریافت نکردید را ارسال فرمایید.
با تجدید احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
بر خلاف نظر حضرتعالی من توصیه می کنم از ایشون خرید کنید. از ایشون یه هاست دانلود گرفتم که کلاً 5 هزار تومان هم نبود.
با صبر و شکیبایی تمام مشکلی که از اسکریپت من بود رو راهنمایی کردند تا رفع شه در حالی که اصلاً به ایشون مرتبط نبود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaserver
جناب satiran
لطفا شناسه تیکتی که ارسال فرمودید و پاسخی دریافت نکردید را ارسال فرمایید.
با تجدید احترام
بنده نگفتم تیکت ،لطفا تلگرام را جواب بدید ،اگرم که نمیخواید اونجا جواب بدید اعلام کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
بر خلاف نظر حضرتعالی من توصیه می کنم از ایشون خرید کنید. از ایشون یه هاست دانلود گرفتم که کلاً 5 هزار تومان هم نبود.
با صبر و شکیبایی تمام مشکلی که از اسکریپت من بود رو راهنمایی کردند تا رفع شه در حالی که اصلاً به ایشون مرتبط نبود.
مشکل من نه با قیمت بود و نه صبر و شکیبایی ایشون مشکل عدم پاسخگویی بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
بنده نگفتم تیکت ،لطفا تلگرام را جواب بدید ،اگرم که نمیخواید اونجا جواب بدید اعلام کنید
- - - Updated - - -
مشکل من نه با قیمت بود و نه صبر و شکیبایی ایشون مشکل عدم پاسخگویی بود
با سلام
ضمن تشکر از شما
به اطلاع میرساند پشتیبانی از طریق وب سایت و تیکت صورت میپذیرد و کاربر موظف به ارتباط از طریق سایت میباشد.
ارادتمند