خیلی ساده... من اموزش هک رو گذاشتم که وب مسترها با روشهای هک اشنا بشن و سایتشون رو در این مورد ایمن کنن ولی اینو بهت بگم که اینا با توجه به حرفه شون خیلی شکاکن و عذر میخوام بری اونجا میفهمی که منطقی هم نیستن البته بعضیاشون خدا بهت رحم کنه:-ss
نمایش نسخه قابل چاپ
برای مسائلی که حساسیت زیادی نداره معمولا زنگ میزنن چون شماره تماس و پیدا کردنش ساده است یا تو سایت قرار داره یا تو هوویز دامنه.
ولی اگر مسئله از حساسیت بالایی برخوردار باشه و وب مستر به اخطارهایی که قبلا میدن بی اهمیت باشه آدرس رو پیدا میکنن و یک نامه رسمی ارسال میکنن و اگر همچین اتفاقی بیفته اگر نری میان میبرن و مطمئنا خلاصی از این ماجرا خیلی سخت میشه و موضوع قضایی میشه و دیگه معلوم نیست چه اتفاقی بیفته!
همچنین گفت که حکم جلب من رو قبل از دادگاه میگیره
طرف ده ها میلیون ***ی میکنه و دادگاه حکم جلب نمیده... شانس منه...؟؟؟!!!
اقا اگه پلیس فتا باشه اصلا زنگ نمزینن مجوز لازم میگیرن میان میبرنت و پرونده اینا درست میکنن میفرستن دادگاه 8ماه الافی داری واسه پروندت بعدش مشخص میشه یا جریمه باید بدی یا زندانی بکشی
بهتر پست پاک کنی
از این چیزا نذار اگه وبت ثبت در ستاد همین مشکلات داره
اگه خیلی کارت به جاهای باریک کشیده شد حتما وکیل بگیر اخه یه سری چیزها هم بهت میچسبون مثلا میگنن ایشون ه/ک/ر هستن
دوست عزیز از این تماس ها خیلی میگیرن و میگن از پلیس فتا هستیم و تهدید هم میکنن
شما که دوست نداری پست رو حذف کنی ویرایشش کن و اونرو بصورت ضد هک و ایجاد امنیت بنویس ...
اگر تونستی که برو ولی اگرنتونستی منتظر تماس بعدی باش ...
مطمئنی از پلیس فتا بودن :| احتمالا سرکاری بوده :|
جسارتا فقط پست اول رو خوندم و حالم خوب نیست خیلی که پست ها رو کامل بخونم (شرمنده از همه دوستان)
گفتین این آموزش رو آشیانه هم گذاشته
آیا سایت یا مجموعه شما از پلیس فتا مجوز داره؟ چون آشیانه مجوز داره! البته چند وقت پیش آشیانه برای تقریبا یک هفته ای شیلتر شده بود و بسیاری از مطالب هک رو پاک کرده بود
اگر مجوز ندارید، یا پست رو حذف کنید و یا خودتون رو به دست فتا بسپارید:دی (شوخی کردم)
به هر حال، موید باشید
درود
به نظرم فعلا نرید اگرم دوباره زنگ زدن بگید گه من گفتم قبلا 10 روز دیگه نمیتونم بیام ایشالله 10 روز دیگه خدمت میرسم
پست رو پاک نکنید بزارید بمونه
یک پست دیگه بزنید در رابطه با جلوگیری از هک
بگید هدف من معرفی و پچ آن بود
موفق باشید
نه دادگاهی نمیشه سعی کن برو . فعلا همه چی دست خودشون هست و اگر واقعا تو شهرت هستی دروغ نگو چون خیلی راحت از طریق شماره تلفن آمارت رو در میارن اونوقت اگر دروغ گفته باشی یک مقدار سختگیریهاشون بیستر میشه.
برو و خیلی صادقانه جوابشون رو بده بگو من فقط از لحاظ امنیتی به این موضوع پرداختم و وقتی بهم خبر دادید که نباید چنین موضوعی رو توسعه می دادم سریعا پاکش کردم. الانم اینجام تا اگر بازم کمکی میتونم بکنم انجام بدم. چندین بار قبلا برای ما هم پیش اومده نگران نباش فقط سریعتر اوکی کن و کله شقی نکن . موفق باشی :53: