دلیل مسدود سازی رو چی میگن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دلیل مسدود سازی رو چی میگن؟
این سایت زرین پال با این اخلاقی که پشتیبانیشون دارن، معلومه که سایت درست حسابی و مطمئنی نیست.خدا رو شکر میکنم به خودم اجازه اینکار رو ندادم که هیچ وقت از این سیستم استفاده کنم.
یه سایت خوب مثله جهان پی باید از بین بره ، ولی یه سایت مثله زرین پال باید هنوز فعالیت کنه. واقعا عجب دنیایی شده ....
باسلام
خیلی وقته دارم میبینم که دوستان بدون داشتن اطلاع کافی شروع به تخریب همکارنشون میکنند.
باید خدمت استارتر عرض کنم که اگر زرین پال اکانتتون رو مسدود کردند قطعا حساب شما مشکلی داشته است. بهتره با پشتیبانی سایتشون در تماس باشید و مشکلتون رو پیگیری و حل کنید. اینجا بخش پشتیبانی سایت مذکور نیست.
در مورد اعتبار زرین پال هم دوستانی که از نداشتن تجربه و آگاهی سخن میگویند پیشنهاد میکنم یک روز تشریف ببرن دفتر زرین پال در تهران و از نزدیک باهاشون آشنا بشن.
موفق باشید
استفاده غيرمجاز
عزيز من حرفم چيز ديگه اي هست
ميگم نميخوان به من درگاه بدن باشه قبول
حسابو مسدود كنند درگاهمو مسدود كنند
ولي پول منو چرا مسدود كردند نميدن
شرکت پدیده شاندیز هم دفتر قشنگی داشت پروژه های بزرگی هم داشت ولی داستان دار از آب دراومد
زمانی که شما قوانین شرکتی رو رعایت نمیکنید شرکت طبق قوانین خود عمل میکند. مثل این می ماند که شما از پی پال استفاده کنید، یک دفعه پی پال حساب شما را مسدود کند. زمانی که حسال شما مسدود میشود پول شما نیز مسدود میشود تا به مشکل رسیدگی شود. اگر مشکل حل شد که حساب شما باز میشود. اگر مشکل حل نشد و حساب شما مسدود ماند طبق قوانین آن شرکت (در اینجا پی پال) پول شما 6 ماه بلاک می ماند و بعد از 6 ماه شما با معرفی کردن حسابی میتوانید پول خود را برداشت کنید! دلیل اینکار هم بسیار است و وقت بنده خارج که بخوام توضیح بدم ...
پس شما هم بهتره باهاشون همکاری کنید تا زودتر به مشکل شما رسیدگی بشه و پولتون آزاد بشه!
کسی راجع به قشنگی دفتر یا پروژهاشون حرفی نزد. شما هم قیاس مع الفارق نکنید!
با شلوغکاری و ... مشکلی از شما حل نمیشه! اگر خلافی نکردید پس دلیلی نداره اینقدر بدبین باشید...
موفق باشید
زرین پال یقینا بدون داشتن مستندات کافی اقدامی نمیکنه
قطعا مستندات معتبری از تخلف وب سایت شما در دست دارند که اقدام به انسداد کرده اند.
این مشکل برای افرادی پیش می آید که اطلاع از اجرای دقیق قوانین توسط زرین پال ندارند.
مسدود شدن هر حساب کاربری٬ مواردی از مسدود شدن وجه موجود در حساب را هم در مراکز مالی در پی خواهد داشت.
یکی از مثال ها توسط زده شد.
مثال دیگر هم بانک های کشور هستند. با مسدود شدن حساب٬ وجه موجود در آن هم مسدود می شود.
مانند این است که بگوید بانک نمیخواهد به من خدمات دهد٬ ندهد. پول را پس دهد.
تنها راه حل رفع ابهام و اختلاف پیش آمده است. نه توسل به اقدامات تهدید آمیز و یا به قول شما افشاگری به قصد تخریب
- - - Updated - - -
کاری خلاف قانون نیست. به ماده ۱۰ قانون مدنی مراجعه کنید.
مبناي قانوني انواع قراردادهاي خصوصيماده 10 قانون مدني: « قراردادهاي خصوصي نسبت به کساني که ان را منعقد نمودهاند در صورتي که مخالف صريح قانون نباشد نافذ است » .
صرفا بدون قضاوت و ... از روی این پست شما در این تاپیک میگویم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=170790
برداشتی که من از این پست دارم شما برای سایت بازی خود یک درگاه تهیه کردید(فروش گیفت کارت و کارت بازی) سپس سایت دوم که محصولات ممنوعه دارد را نیز ران کردید و از همان درگاه استفاده کردید. پس از بررسی درگاه شما توسط زرین پال درگاه شما مسدود شد.نقل قول:
سلام
من شنیدم که درگاه های پرداخت بانک ها مثل سامان، ملت، ایران کیش و... به دامین حساس نیستن و تراکنش هارو صرفا با ای پی انجام میدن
من اگر یه سایت بسازم به نام name.com براش درگاه بگیرم و یه سایت دیگه داشته باشم با اسم name2.com در صورتی که سایت دومی روی یه هاست و ای پی مشترکه
مشکلی نداره روی سایت دومی پرداخت داشته باشم ؟ یا اینکه درگاهو میبندن ؟
حتما طبق تفکر شما زرین پال حق گشتن در سایت شما و تحقیق را ندارد! اما این تاپیک را مشاهده کنید و با دقت مطالعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=171397
در آخر بهتر است از زرین پال پیگیر باشید.
پ.ن: تاپیک بسته شد
موفق باشید