پاسخ : سوال مهم از دارنگان هاست (همه دوستان در بحث شرکت کنید)
1- برای همه آی اس پی ها خوب هست که ترافیک داخل ایران باشه
چرا؟ چون به کاربر adsl ، ترافیک بین الملل میفروشن (مثلا گیگی 3 تومن) در صورتی که برای خودشون هزینه یک صدم این میفته اگر ترافیک داخلی باشه (اینترانت به شدت ارزون تر هست)
2- بسته های همایتی شدید دولت برای انتقال ترافیک به ایران (که من به شخصه 100% موافق هستم!)
3- مثال های خوبی زدن دوستان
آسیاتک میاد سرور با ترافیک آپلود رایگان در اختیار سایت های بزرگ میذاره
علاوه بر تبلیغ بسیار زیادی که براش میشه (از قدیم هم سایت های بزرگ اسپانسر داشتن... اسپانسر ها هم هزینه میگردن ، سرور میگرفتن و در اختیار سایت ها قرار میدادن. نمونش پی سی دانلود که از 10 سال پیش هم اسپانسر برای هاستینگش داشته) و کسب اعتبار ، مشتری اضافه براش میاد (تو هاستینگ بهترین اعتبار ، میزبانی سایت های موفقه)
مورد بعدی اینکه انتقال ترافیک تو شبکه خودشون انجام میشه (بین چند تا روتر خودشون) و بابت این انتقال ، از شما هر گیگ 3 هزار تومن پول میگیرن!
چرا نکنن!؟
سود خالصه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
آقا یکی هم سوال منو جواب بده بعضی ها میگن مشتری های هاست دی ال که سایت های معروف رتبه زیر 100 ایران هستن همه اسپانسری سرویس گرفتن آیا این درسته؟؟؟
اگر درسته یعنی سایت هایی مثل downloadha.com اصلاً هزینه هاست و سرور و... که نمیدن هیچ هر ماه فقط دارن با اون هزینه تبلیغات میلیونیشون سود میکنن؟ یعنی در کل ورودی سرمایه دارن خروجی ندارن؟
اگه اینطوری باشه به خدا زندگی برای اینا بهشته از سرهنگ نیرو انتظامی هم که 3 میلیون حقوق میگیره و همین 3 میلیونش هم کلی اقساط ازش کم میشه خیلی وضعیت بهتری دارن :)
بله اکثر سایت های زیر 100 اسپانسری هستند
بله سایت هایی مثل دانلود ها و اینا رایگان هست سرورشون
دانلود ها کلا خوب پول در می یاره!
ولی خب هزینه ی نویسنده و اینا زیاده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
آقا یکی هم سوال منو جواب بده بعضی ها میگن مشتری های هاست دی ال که سایت های معروف رتبه زیر 100 ایران هستن همه اسپانسری سرویس گرفتن آیا این درسته؟؟؟
اگر درسته یعنی سایت هایی مثل downloadha.com اصلاً هزینه هاست و سرور و... که نمیدن هیچ هر ماه فقط دارن با اون هزینه تبلیغات میلیونیشون سود میکنن؟ یعنی در کل ورودی سرمایه دارن خروجی ندارن؟
اگه اینطوری باشه به خدا زندگی برای اینا بهشته از سرهنگ نیرو انتظامی هم که 3 میلیون حقوق میگیره و همین 3 میلیونش هم کلی اقساط ازش کم میشه خیلی وضعیت بهتری دارن :)
سلام
بله هزینه سرورشون رایگان هست + هزینه پشتیبانیشون ،
فقط فلسفه هاردشون معلوم نیست چی هست ، مثلا اگر هارد پر بشه هارد رو کی براشون تهیه میکنه ؟
سلام دوستان
بطور کلی در بسیاری از جاها اپلود فایل رایگان محسوب میشه اما دانلود هزینه داره بنابراین وقتی شما سایتی دارید که میزان دانلود بالایی داره و پهنای باند مصرف میکنه بعنوان یکی از مشتریان خوب اون ای اس پی محسوب میشین و بابت مصرف پهنای باند مزایایی رو شامل میشن تا حتی در برخی جاها متداول هست که شما بابت پهنای باند مصرفی به اون صاحب سایت هم پول پرداخت میکنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CaeZer
سلام
بله هزینه سرورشون رایگان هست + هزینه پشتیبانیشون ،
فقط فلسفه هاردشون معلوم نیست چی هست ، مثلا اگر هارد پر بشه هارد رو کی براشون تهیه میکنه ؟
سلام
اکثرا Share Storage هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
پس یه خروجی سرمایه پیدا شد هزینه نویسنده ها این به ذهن خودم نرسیده بود ولی مگه مثلاً سایت هایی مثل همین دانلود ها چند نفر شریکی مدیرش نیستن؟ منظورم اینه یعنی اون نویسنده هاش شریک حساب نمیشن؟
سلام
این خروجی سرمایه در قبال درآمدی که دارن بسیار ناچیز هست و حتی به چشم نمیاد مدیر این سایتی هم عرض کردین دوست و همشهری بنده هست و به تنهایی مدیریت میکنه،البته الان طوری شده که دیگه خودش زیاد به سایت نمیرسه داده دست یه نفر تا همه کارهارو انجام بده و کار خودش فقط شده در حد نظارت و همینطور حساب و کتاب...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
سلام
با احترام کامل برای "نظر" همه دوستان ، هیچ کسی بجز مدیر خود دانلودها نمیتونه این ورد رو تایید کنه
و فرمایشات دوستان صرفا "نظر شخصیشون" هست
پس اینکه آیا اسپانسری هستند یا نه ، هیچ کسی جز خودشون نمیدونه! و اینکه مبنای تصمیم خودتون رو فرمایشات دوستان (که نظر شخصی هست) بذارید صحیح نیست...
سایت سپاه ، روی سرورهای سازمان موساد در اورشلیم میزبانی میشه :-) (نظر بنده! درسته؟ غلطه؟ کسی نمیدونه! جز سپاه! )
اما در مورد درآمد ، اینکه اینترنت درامد وحشتناکی توش هست کاملا صحیحه (حتی این اینترنت دربداغون و استبدادی ایران!!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
اینم اضافه کنم اگه یه تیم خوب بتونید پیدا کنید که در زمینه گیم سرور و امنیت کارشون خوب باشه و رقبا نتونن دیداس کنن طوری که دانلود نسبت با آپلود 1 به 10 باشه با شما همکاری خوبی صورت خواهد گرفت
حتما میدونید که گیم سرور چه مصرف بالایی داره
البته منظور بنده در رابطه با گیم سرور فقط اینترانت بود
بعد در کنارش میتونید سرورهای دیگه رو کلو کنید و برای موارد دیگه هم تخفیف بگیرید
فقط گیم نیست سایت های فیلم هم مصرف بالایی دارند سایت فیلم سراغ دارم روزانه 10 ترا مصرف پهنای باند داره
سایت خودم روزانه نزدیک به 1 ترا مصرف میکنه
راجب گیم در جریانم یکبار روی اس***یپت رایگان کلش تست کردم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
کلا برای دیتاسنترایی که آی اس پی هستن ترافیک آپلودی هرچی بالاتر باشه اونوقت بهشون دیتاسنتر پول میده.الان آسیاتک ماهانه میلیونی به اپارات و دانلودهاوو اینا پول میده.
Sent from my LT22i using Tapatalk
آپارات رو مطمعنم اقای شکوری خودشون سرور خریداری کردن و 3 تا سرور دانلود و یک سرور میزبانی دارن
آسیا تک که هاست دی ال رو به مجموعش اضافه کرده تغریبا دارن تمام سایت های پر بازدید و سایت هایی که مصرف پهنای باند زیادی دارن رو داره پوشش میده
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
دقیقا بنده هم همین نظرو دارم چون در گذشته خیلی از سایتها در یک دیتاسنتر بودن بعد دیتاسنتر دیگه بخاطر مطرح شدن این میزبانی رو رایگان پیشنهاد داده مثل سایتهای تابناک ، فیس نما اما قبول ندارم که سایتهایی مثل آپارات و ورزش 3 میزبانیشون رایگاه باشه چه برسه به اینکه از دیتاسنتر پول هم دریافت کنن اصلا مگه میشه مگه داریم ؟ میدونید هزینه نگهداری از اون همه اطلاعات سنگین چه هزینه ای داره ؟ البته این آخری رو منظورم با استاتر بود
اپارات خیر ولی ورزش 3 روی دیتاسنتر شاتل میزبانی میشه اختصاصی حالا نمیدونم پول میده یا اسپانسریه
قانون اپلود همه جای دنیا هست بدین صورت هست که به میزانی که اپلود انجام میشه به همون میزان ترافیک دانلود رایگان حساب میشه.
اکثر ای اس پی ها رو هم دقت کنید نوشتند که ترافیک اپلود رایگان هست مثلا هاوب که خودم از اونجا اینترنت دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2JZ
سلام
اکثرا Share Storage هستن
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید . ممنون