پاسخ : میزبان نیک - سرور مجازی با 50 درصد تخفیف - 13 کشور مختلف! - دارای هارد SSD و پورت 1GBps - تست یک روزه رایگان - ماهانه 7500 تومان! - گارانتی عود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fadakweb
درود
درخواست سرور تست دادم ممنون میشم بررسی کنید
سپاس
ارسال شد
لطفا برای مشاهده اطلاعات سرور تست به ناحیه کاربری در میزبان نیک مراجعه کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p.1514
لایسنس دایرکت ادمین
سرور رم 3
لایسنس دایرکت ادمین ماهانه 14500 با تغییر نامحدود سیستم عامل
رم 3 + هارد 40 SSD ماهانه 31 تومان و ماه اول 15.500 تومان
رم 3 + هارد 100 SATA ماهانه 26 تومان
پاسخ : میزبان نیک - سرور مجازی با 50 درصد تخفیف - 13 کشور مختلف! - دارای هارد SSD و پورت 1GBps - تست یک روزه رایگان - ماهانه 7500 تومان! - گارانتی عود
چقدر طول میکشه لایسنس رو تحویل بدید؟
ببخشیدا چون کارم فوریه میرسم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p.1514
چقدر طول میکشه لایسنس رو تحویل بدید؟
ببخشیدا چون کارم فوریه میرسم
زیر 1 ساعت
باسلام و خسته نباشید
یک سرور 1گیگ رم از شما خریداری شد ؟
کی سرور رو تحویل میدین
سلام خسته نباشید من یک درخواست برای سرور تستی ارسال کردم ، فقط این که شما از کانادا هم دارید؟
تخفیف یک ماهه هست یا دائمی؟
1-تورنت میشه استفاده کرد؟
2-آیا امکانش هست ایزو نصب رو من به شما بدم و شما به من اجازه بدی خودم ویندوز رو نصب کنم؟ منظورم دسترسی به کنسول vSphere هست؟
3-من سرویس FR-SG رو میخواهم آیا امکانش هست در کنار 80 گیگ ssd که در اختیار من میزارید 100 گیگ هم hdd در اختیار کاربر بزارید؟
4-پورت سرور اصلی چقدر هست؟
5-آیپی برای تست پینگ از 13 کشور که سرویس میدین رو میشه بدید؟
6-آیا 10 گیگ رم سرویس FR-SG اختصاصی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobile4persian
سلام خسته نباشید من یک درخواست برای سرور تستی ارسال کردم ، فقط این که شما از کانادا هم دارید؟
سلام
ایپی از کانادا خیر
ولی از فرانسه + انگلستان + هلند + آلمان و .... موجود هست
امکان سفارش آی پی از 13 کشور Belgium , Czech Republic , Germany , Spain , Finland , France , Ireland , Italy , Lithuania , Netherlands , Poland , Portugal , United Kingdom وجود دارد.
برای درخواست تیکت بفرمائید در سایت تا بررسی شود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I'm
تخفیف یک ماهه هست یا دائمی؟
1-تورنت میشه استفاده کرد؟
2-آیا امکانش هست ایزو نصب رو من به شما بدم و شما به من اجازه بدی خودم ویندوز رو نصب کنم؟ منظورم دسترسی به کنسول vSphere هست؟
3-من سرویس FR-SG رو میخواهم آیا امکانش هست در کنار 80 گیگ ssd که در اختیار من میزارید 100 گیگ هم hdd در اختیار کاربر بزارید؟
4-پورت سرور اصلی چقدر هست؟
5-آیپی برای تست پینگ از 13 کشور که سرویس میدین رو میشه بدید؟
6-آیا 10 گیگ رم سرویس FR-SG اختصاصی هست؟
تخفیف به صورت ماه اول هست.
1 - خیر
2 - بله امکانش هست
3 - هارد مورد نیاز شما SSD هست یا SATA ؟
4 - پورت سرور اصلی 1Gbps میباشد.
5 - ایپی تست : 164.132.4.15
6 - مقدار رم و سی پی یو همه اختصاصی میباشند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imostafa
سلام
ایپی از کانادا خیر
ولی از فرانسه + انگلستان + هلند + آلمان و .... موجود هست
امکان سفارش آی پی از 13 کشور Belgium , Czech Republic , Germany , Spain , Finland , France , Ireland , Italy , Lithuania , Netherlands , Poland , Portugal , United Kingdom وجود دارد.
برای درخواست تیکت بفرمائید در سایت تا بررسی شود.
- - - Updated - - -
تخفیف به صورت ماه اول هست.
1 - خیر
2 - بله امکانش هست
3 - هارد مورد نیاز شما SSD هست یا SATA ؟
4 - پورت سرور اصلی 1Gbps میباشد.
5 - ایپی تست : 164.132.4.15
6 - مقدار رم و سی پی یو همه اختصاصی میباشند.
در مورد تورنت که نمیتونین واقعا حیف شد ... چون من هر چند زیاد تورنت مصرف نمیکنم و بیشتر برای مستقیم کردن لینک هام ازش بهره میبرم ولی خب به دردسر abuse نمی ارزه
در مورد هارد منظورم این بود که هم SSD داشته باشم هم HDD
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i'm
در مورد تورنت که نمیتونین واقعا حیف شد ... چون من هر چند زیاد تورنت مصرف نمیکنم و بیشتر برای مستقیم کردن لینک هام ازش بهره میبرم ولی خب به دردسر abuse نمی ارزه
در مورد هارد منظورم این بود که هم ssd داشته باشم هم hdd
سرور ssd هست
سرور sata هم هست
هر سرور جدا میباشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imostafa
سرور ssd هست
سرور sata هم هست
هر سرور جدا میباشد.
محاسبه قیمت hdd متفاوت هست؟