پردانو رو خودم كار نكردم اما دوستام استفاده كردن و گفتن خيلى مورد اعتماد هست
مبلغ هم ٢٥٠ تومن براى يكى از دوستان بنده واريز شده
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آرین پال مورد تایید استفاده است
ساعت 3 بامداد مدارک ارسال کردیم و تایید کردند.
از همه مهمتر پشتیبانی خوب و تسویه حساب های منظم این شرکت هست.
موفق باشید
در سرویس پرداخت اینترنتی میهن گیت به آدرس http://mihangate.com آماده سرویس دهی به شما عزیزان هستیم.
با آرزوی موفقیت
سلام خدمت استارتر عزیز بنده با پارس پال کارکردم تراکنش هام هم ماهی 4 5 میلیون بود و تصفیه حساب هم هر زمان زدم خدایی زیر 30 دقیقه برام واریز کردن
زمانی که چیلتر شد رفتم رو زرین پال
بعد 3 روز پرداخت میکردن بعدش میشد واریزی پایا 6 ساعتم همونطوری چرخش مالی حسابم خیلی اومد پایین و خیلی هم ضرر کردم
جالبش اینه که نوشته یک ماه اول رایگان !
واسه من سر 15 روز کارمزد کم کرد مدارکشم هست
در کل کلا برام ضرر بود
دم بچه های پارسپال گرم نوش جونشون
سلام
پردانو تایید میشه, تنها ایرادی که بهشون وارد هست که درگاه مستقیمشون نیمه مستقیمه! بعد از تایید پرداخت مستقیم به سایت شما بر نمی گرده , ابتدا سایت خودشون نمایش داده میشه بعد سایت شما!
از شتاب ها استفاده کنید
لطفا مراقب باشید دز انتخاب چون کلاه برداری زیاد شده
آرین پال سایتشون مشکل داره.من قبلا تو پارسپال درگاه داشتم ولی یه مدت خیلی زیادی استفاده نکردم تقریبا دوسال.اطلاعات ورودم هم فراموش کردم.توی سایت جدید اومدم دوباره ثبت نام کنم پیغام داد که شما قبلا ثبت نام کردید.ولی هر چی گزینه های محتلفو برای بازیابی ایمیل و پسورد امتحان کردم هیچ کدوم کار نکرد
سلام
فقط آرین پال (پارس پال) یکی از قدیمی ترین درگاه های واسط هست و اینکه پنل خیلی کامل و پیشرفته ای دارن بهترین گزینه برا شما همین هست چون میزان تراکنشتون بالاست به نظر من سمت شرکت های جدید نرید همین قدیمیا اعتبار بیشتری دارن