چه سودی داره ؟ فرض کن من قالب سایت شما رو بزنم ، بعد شما هم توی سایت بزنی قالب ماله شما هست و منم به عنوان ripper که چی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب شما قبل از اینکه قالبتو بزاری توسایت ایندکستو ثبت می کنی اینور بررسی می شه اینطوری بازم یه قانونی چیزی هست الان از کجا معلوم که من قالبم ریپ زده نیست ؟
ببینم zone-h چه سودی داره واسش که سایت های هک شدرو ثبت می کنه ؟ پول میگیره ؟ تبلیغات میگیره ؟
آره من هم دیدم امروز توی یکی دیگه از تاپیک ها آدس این سایت بود و فهمیدم که از سایت شما کپی کرده
واقعا متاسفم برای این جور آدم ها به همه نوع صنفی ضربه می زنن
آره . من هم دیدم . دیدم اگه این طوریه گفتیم ما هم استفاده کنیم
با وست دیتا تماس گرفتیم گفت راضی نیست ما هم از شرش گذشتیم .
فقط تعجبم چرا اون کسی که اینجا قالب رو ریپ کرده و داره می فروشه و خودش هم قالب می سازه و می فروشه هنوز داره تو انجمن فعالیت می کنه ؟
این هم تاپیکش که توسط Am!r معرفی شده
این آفتاب هاستینگه
رفیق خودم . اصلا هم د ز د و... نیست !!! بهتره قبلش پرسو جو می کردید !!!
ایشون از یکی از یوزرهای انجمن خرید کرده : نمایش مشخصات: CYB3R - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
این د ز د ی هست ؟ کسی که اطلاعی نداره ؟
به هر حال به وست دیتا حق می دیم ...
جای نگرانی نداره! اینجا ایرانه و هیچ کاریم نمیشه کرد.
چند وقت پیش یکی تو ایمیل زد بهم، گفت قالبتو ریپ زدم. اجازه هست استفاده کنم. گفتم خیر اجازه نیست. ریپلای کرد که اصلاً .......... منو باش که بت ایمیل زدم، استفاده میکنم تا ........
بعدم دیدم تو فروما پر شده :d نیما هم گفت میخوام بزنم واسه سایتم گفتم بزن نوش جونت :دی aftabregister.com
zone-h درسته سایت هایی هک شده رو ثبت می کنه ، و هر کسی میترسه سایتش اینجا باشه ، چون که اعتبارش کم میشه به دلیل هک شدن
اما کسی که قالب RIP میزنه که اعتباری ازش کم نمیشه . تازه به خودش می باله که زرنگی کردم . خیلی سایت الان داریم که مشغول RIP زدن هست
مثل P30Vel و persianscript و ...
اکثر اسکریپت ها و قالب ها این طوریه . همه هم دانلود می کنند و ....
در کل سودی نداره این کار رو انجام بدید