پاسخ : کاهش قیمت شاتل ؟!!!
نت بنده که از مخابرات خراسان رضوی هست واقعا راضی هستم
عید 100گیگ 100هزار تومان خریدم
سرعت 1 مگ هست دانلود شبانه رایگان با سرعت 128 من که افت سرعت تا حالا تجربه نکردم
قطعی داشته ولی افت سرعت نه
منم شکایت کنم؟!@
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
نت بنده که از مخابرات خراسان رضوی هست واقعا راضی هستم
عید 100گیگ 100هزار تومان خریدم
سرعت 1 مگ هست دانلود شبانه رایگان با سرعت 128 من که افت سرعت تا حالا تجربه نکردم
قطعی داشته ولی افت سرعت نه
منم شکایت کنم؟!@
90 گیگ شبانه رو رایتل با سرعت 4MBps (مگابایت نه بیت !) : 30,000 تومن / ماهانه !!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
حدودا 20 روز پیش قانونی جدید قرار داده شد که طبق مصوبه 237 کلیه سرویس دهنده ها باید سرویساشون رو ارزان میکردن اما تا جایی که کاربران دارن اعلام میکنن هیچ کاهشی تا امروز نبوده و بلکه افزایش قیمت نیز بر روی سرویس ها اعمال شده !
در این افزایش قیمت ها هم شرکت شاتل نیز دخیل بوده است بنا بر این من به شخصه تصمیم به گذارش این کار شاتل گرفتم ...
مشترکانی هم که به این افزایش قیمت ناراضی هستن میتونن به راحتی با پر کردن چند کادر ساده از شرکت شاتل و یا شرکت های دیگری که از این مصوبه دولت پیروی نکرده اند شکایت کنن تا مورد برسی قرار بگیره ...
برای شکایت میتوانید به سایت
https://195.ict.gov.ir/ بروید ...
من از شاتل ART7 دارم ، ولی با توجه ب حجمی ک اضافه کردن هیچ شکایتی ندارم ، قبلا هر سری ماه بعد لیمیت میشدیم الان دیگه اوکی هست :دی
من طرح جدا دارم 2ساله هست شارژ اضافی رو گیگی 1000خریدم
به نظر خودم خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
من طرح جدا دارم 2ساله هست شارژ اضافی رو گیگی 1000خریدم
به نظر خودم خوبه
با ایرانسل 30 گیگ رو تو سه ساعت دانلود کردم : 2000 تومن ، با سرعت دانلود 3MB ... برای دانلود کلا adsl در مقابل lte اپراتور ها هیچی نیست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
defalt
پس میشه بدونم وقتی میخوان فروش رو انجام بدند و نامش رو 128 گذاشتند چرا باید 16 کیلوبایت سرعت دانلود ارائه شود ؟
مقدار سرعتی که در بخش سرویس ها همه شرکت ها ذکر میکنن بر اساس بیت است و سرعتی که شما مشاهده میکنید بر اساس بایت ! شرکت ها میان جلوی سرویس میزنن kb برای مثال 128kb اما مشخض نمیکنن که این حرف b بایت هست یا بیت ...
به صورت عادی اینترنت 128 کیلو بیت به شما باید حداکثر 16 و حداقل 0.5 کیلوبایت سرعت دهد ... با حل معادله زیر میتونید به پاسخ برسید :
هر 8 بیت = 1 بایت است
در نتیجه 128 بیت برابر با 16 بایت است (8*16=128)
پس در نتیجه شما به سرعت دانلود 16 کیلو بایت دسترسی دارید ...
حال طبق قانون 1 به 8 حداقل سرعتی که شما باید داشته باشید در بد ترین شرایط 0.5 کیلو بایت است ...
اگر سرعت شما از مقادیر نهایی کمتر است یا دارای قطعی های متداول هستین میتونید شکایت کنید و برسی صورت گیرد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
من از شاتل ART7 دارم ، ولی با توجه ب حجمی ک اضافه کردن هیچ شکایتی ندارم ، قبلا هر سری ماه بعد لیمیت میشدیم الان دیگه اوکی هست :دی
درسته امید عزیز اما باید اینو هم مد نظر بگیرین که شاتل قانون 1 به 3 ترافیک را حساب نمیکند ! و همرو 1 به 1 میزنه ! ( من آرت 6 هستم )
شما حداقل 50 درصد دانلودیتون از داخل کشور هست ( نرم افزار + فیلم + و از این جور چیزا که همشون بر روی سرور های ایران پیدا میشه و همه سایت های بزرگ هم سروراشون ایران هست ) پس شرکت شاتل به جای اینکه به شما 200 گیگ حق دانلود بده باید بسته به دانلود شما که ما فقط 100 گیگ را داخلی حساب کنیم و 100 گیگ را ترافیک خارج کشور در نتیجه شاتل باید به شما 400 گیگ ترافیک بده !
طبق قانون و مصوبه جدید هر 3 گیگ مصرف ترافیک در داخل کشور فقط 1 گیگ حساب میشود ! و ترافیک خارج کشور همون ترافیک 1 به 1 هست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
مقدار سرعتی که در بخش سرویس ها همه شرکت ها ذکر میکنن بر اساس بیت است و سرعتی که شما مشاهده میکنید بر اساس بایت ! شرکت ها میان جلوی سرویس میزنن kb برای مثال 128kb اما مشخض نمیکنن که این حرف b بایت هست یا بیت ...
به صورت عادی اینترنت 128 کیلو بیت به شما باید حداکثر 16 و حداقل 0.5 کیلوبایت سرعت دهد ... با حل معادله زیر میتونید به پاسخ برسید :
هر 8 بیت = 1 بایت است
در نتیجه 128 بیت برابر با 16 بایت است (8*16=128)
پس در نتیجه شما به سرعت دانلود 16 کیلو بایت دسترسی دارید ...
حال طبق قانون 1 به 8 حداقل سرعتی که شما باید داشته باشید در بد ترین شرایط 0.5 کیلو بایت است ...
اگر سرعت شما از مقادیر نهایی کمتر است یا دارای قطعی های متداول هستین میتونید شکایت کنید و برسی صورت گیرد
- - - Updated - - -
درسته امید عزیز اما باید اینو هم مد نظر بگیرین که شاتل قانون 1 به 3 ترافیک را حساب نمیکند ! و همرو 1 به 1 میزنه ! ( من آرت 6 هستم )
شما حداقل 50 درصد دانلودیتون از داخل کشور هست ( نرم افزار + فیلم + و از این جور چیزا که همشون بر روی سرور های ایران پیدا میشه و همه سایت های بزرگ هم سروراشون ایران هست ) پس شرکت شاتل به جای اینکه به شما 200 گیگ حق دانلود بده باید بسته به دانلود شما که ما فقط 100 گیگ را داخلی حساب کنیم و 100 گیگ را ترافیک خارج کشور در نتیجه شاتل باید به شما 400 گیگ ترافیک بده !
طبق قانون و مصوبه جدید هر 3 گیگ مصرف ترافیک در داخل کشور فقط 1 گیگ حساب میشود ! و ترافیک خارج کشور همون ترافیک 1 به 1 هست ...
بنده سرعت 10 تا 30 کیلوبایت سرعت دانلود دارم که خیلی وقت ها 20 هست .. ♥
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
بنده سرعت 10 تا 30 کیلوبایت سرعت دانلود دارم که خیلی وقت ها 20 هست .. ♥
خوب پس در این صورت مشکلی ندارید اما اگر کمتر از مقادیر اعلام شده باشه میتویند شکایت کنید تا رسیدگی بشه ! همچنین در موارد خاص امکان دریافت خسارت توسط شما وجود داره !
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ramin
سلام . جهت شکایت در سامانه مذکور چند پیشنهاد :
برای شکایت حتما از مدارک و مستندات استفاده فرمائید. اسکرین شات و یا هر چیزی که فکر می کنید موثر باشد. مشخصات شخصی خود را به صورت صحیح وارد نمائید و نیز توضیحات کامل را در متن قرار دهید . از لحن مناسب و اداری استفاده فرمائید
خصوصا در مورد شکایت برای سرعت اطمینان جاصل فرمائید که ضمن در نظر گرفتن ضریب اشتراک 1 به 8 و نیز تفاوت بایت و کیلوبایت با بیت و کیلوبیت همچنان سرعت شما از حد قانونی پایین تر می باشد ؟!
تشکر رامین جان موارد گفته شده را از دفعه دیگر حتما اعمال میکنم ♥
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
خوب پس در این صورت مشکلی ندارید اما اگر کمتر از مقادیر اعلام شده باشه میتویند شکایت کنید تا رسیدگی بشه ! همچنین در موارد خاص امکان دریافت خسارت توسط شما وجود داره !
- - - Updated - - -
تشکر رامین جان موارد گفته شده را از دفعه دیگر حتما اعمال میکنم ♥
فقط عزیز یک سوال هم دارم ؟
آیا هزینه 20 هزار تومان بدون در نظر گرفتن مالیات برای سرویس 1 ماهه 128 نامحدود مناسب هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
آیا هزینه 20 هزار تومان بدون در نظر گرفتن مالیات برای سرویس 1 ماهه 128 نامحدود مناسب هست ؟
متعصفانه اطلاعی ندارم در این مورد ...
میتونید با استفاده از لینک زیر از بخش مربوطه بپرسین و منتظر پاسخ باشید
http://complaint.cra.ir/Portal/View/...4-f3624f6791c7
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
اما به شخصه یادمه ماهانه هزینه 9800 تومان بابت اینترنت نامحدود مخابرات پرداخت میکردم ( سرعت 128 با میانگین سرعت دانلود 20 ) اما توی دو سال اخیر ممکنه کمی تغیرات داشته باشه
من art1 دارم ، الان چک کردم قیمت رو تغییر ندادن ! اگه شاتل طبق مصوبه عمل می کرد الان قیمت چقدر فرق می کرد ؟!
یه مساله دیگه اینکه تو شهر ما غیر شاتل بقیه isp ها ادمو دیوانه می کنن ، می ترسم شکایت کنم سرویس امو قطع کنن : دی