پاسخ : میخوام یه سایت بزنم معاف از مالیات باشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
چرا ایرانی ها علاقه زیادی به ندادن مالیات دارند؟
حتی مبالغ اندک !
چون قبول نمی کنن مثلا شما ماهی 700 در آوردید. میگه اگه اینطوری ببند سایتت رو نمیصرفه که ، میگی خب راضیم ، اصلا برای 10 سال دیگه برنامه دارم ، نمیفهمه ! میگه دروغ میگی تو 7 میلیون داشتی...
اعداد مثال است
میتونید مثل پارس پک دانش بنیان ثبت کنید یا در مناطق آزاد ک معاف از مالیات هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
میتونید مثل پارس پک دانش بنیان ثبت کنید یا در مناطق آزاد ک معاف از مالیات هستند.
معافیت هر دو تاشون موقتی هست و تایم داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
چون قبول نمی کنن مثلا شما ماهی 700 در آوردید. میگه اگه اینطوری ببند سایتت رو نمیصرفه که ، میگی خب راضیم ، اصلا برای 10 سال دیگه برنامه دارم ، نمیفهمه ! میگه دروغ میگی تو 7 میلیون داشتی...
اعداد مثال است
سیستن بانکی و دفترهای حسابداری شما شفاف باشه، قبول میکنند
زیر ۱ میلیون ۲۰۰ هم که معاف هست از مالیات
- - - Updated - - -
۱۲۰ کیلومتر دورتر از شهر های بزرگ و ۷۰ کیلومتر دورتر از شهرهای کوچک، برای حداقل ۵ سال معاف هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
حتی مبالغ اندک !
اگر به کار بنده (سایت فیلم) مجوزی میشد داد که بشه حداقل اظهارنامه مالیاتی پر کرد و پامون جایی گیر نکنه، قطعا با کمال میل مالیات قبول میکردم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
حتی مبالغ اندک !
چون کمترین بازخورد رو از پرداخت مالیات و خدمات اجتماعی می بینند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
ثبت شرکت دانش بنیان مگه الکیه؟
اگر همینطوری بود الان به جای زیر ۳۰۰۰ شرکت دانش بنیان ، صد هزارتا داشتیم !!
درود...نماد بگیرید صد در صد باید مالیات بدید حالا چه فروش خاص باشه و فروش عام...
با اینکه توی ایران کم کم داره مالیات گسترش پیدا می کنه همه باید مالیات بدن....راه دور زدن وجود ندارد...
والا خودم ارث مادری ام که حدودا 8 میلیون به حساب پدرم واریز شده حدودا 1 میلیون تومان به مالیات تعلق گرفت....
موفق باشید...