پاسخ : فروش ویژه "های دیتا" | سرورمجازی آلمان | kvm - منابع اختصاصی | 30 درصد تخفیف | شروع از 15 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
این آخرین پسته من هست داخل تاپیکه شما ، چون احساس میکنم اسپم میشه ...
راستش تورنت رو دی ال میکنن ، که سید بدن باهاش ! یعنی شما یه تورنت رو دی ال میکنی که بزاری داخل کلاینت که سید بخوره اپلود بشه ... اگه دانلود بکنیم ، و سری از کلاینت حذف کنیم اخطار میگیرم داخل ترکرها ...
و من فکر نکنم داخل هتزنر استفاده از تورنت ممنوع باشه ، یعنی واقعا که چه عرض کنم ، مطمئنم که گیر نمیدن ، در ضمن اگه تورنت خصوصی باشه که دیگه اصلا موردی پیش نمیاد .. امیدوارم تونسته باشم کمک کنم ممنون.
درسته بنده هم از همین سرور برای تورنت استفاده کردم هیچ ایبوزی دریافت نشده.
معمولا کاربران از تورنت برای دانلود فایل و آپلود اون توی هاست و یا ... استفاده میکنن. جز انکدر های فیلم و ... که Seed میکنن. ترکر خصوصی هم بله مشکلی نداره. این مطلب رو هم بصورت کلی نوشتیم توی آفر...
تا ایبوزی از دیتاسنتر دریافت نکنیم کاری نداریم.
پاسخ : فروش ویژه "های دیتا" | سرورمجازی آلمان | kvm - منابع اختصاصی | 30 درصد تخفیف | شروع از 15 هزار تومان
قیمت دو کور پردازنده + 4 گیگ رم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heatleap
قیمت دو کور پردازنده + 4 گیگ رم؟
با سلام،
قیمت هایی که مشاهده میکنید بصورت آفر زده شده، همچنین 4 گیگ رم همراه با 3 کور سی پی یو زده میشه که مبلغ ماهیانه 33 تومان هست.