پاسخ : انفجار قیمت ها ! فروش بسیار ویژه VPS های سری HB ( پورت 1 گیگابیت + پهنای باند بالا ) World Stream
حق با شماست . پورت 1 گیگابیت هست , اصلاح شد
پاسخ : انفجار قیمت ها ! فروش بسیار ویژه VPS های سری HB ( پورت 1 گیگابیت + پهنای باند بالا ) World Stream
سلام
قیمتهاتون خوبه نمره هم من 19 میدم)
فقط کاش یکذره ظرفیت هارد هم بیشتر میکردید(البته من فقط نظرمو گفتم چون من خودم الان سرویسی که دارم 100 گیگ هست که باز هم برام کمه ) . مثلا برای پلان 512 مگ رم هارد 60 گیگ هارد اگر بزارید خیلی خوبه
یا پلان 1 مگ رم رو 100 گیگ کنید عالیه
البته ببخشید چون گفتید منتظر نظر هستید منم نظر دادم
ممنون از ابراز نظرتون چشم حجم رو هم افزایش خواهم داد
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
حجم پلن 512 و 1 گیگ افزوده شد
شدیدا احساس می کنم الانس که انفجار بشه
امید وارم انفجارتون کاربرا رو نگیره !
دلار هم اعتباری بهش نیست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestvps
ممنون از ابراز نظرتون چشم حجم رو هم افزایش خواهم داد
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
حجم پلن 512 و 1 گیگ افزوده شد
واقعا از اینکه اینقدر با احترام برخورد میکنید ، خیلی خوشم اومد
سپاسگزارم که به نظرم احترام گذاشتید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
شدیدا احساس می کنم الانس که انفجار بشه
امید وارم انفجارتون کاربرا رو نگیره !
دلار هم اعتباری بهش نیست !
اون که بله :d مگه کی بهش اعتبار بوده که حالا نیست ؟ :d دیگه عادت کردیم :d
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin321
واقعا از اینکه اینقدر با احترام برخورد میکنید ، خیلی خوشم اومد
سپاسگزارم که به نظرم احترام گذاشتید
خواهش میکنم , انجام وظیفه ای بیش نکردم , من از شما متشکرم که وقت گذاشتید و نظر تون رو اعلام کردید ممنونم از شما و از کل کسایی که لطف کردند و نظرشنو اعلام کردند
دوست دارمممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممم
به به خودم مشتریت میشم
عالیه WS<3 Ever
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
سلام یه سوال دارم اگه پلن برنزی :رو خریداری کنیم ولی با هارد 10 گیگ او موقع رو قیمت تاثیر داره ؟
3 ماهه مورد نظرمه
سلام
آپ تایم در چه حده؟
این پلن ها هر کدوم چند هسته سی پی یو دارند؟
میشه سایت وارز روش قرار داد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
دوست دارمممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممم
به به خودم مشتریت میشم
عالیه WS<3 Ever
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
سلام یه سوال دارم اگه پلن برنزی :رو خریداری کنیم ولی با هارد 10 گیگ او موقع رو قیمت تاثیر داره ؟
3 ماهه مورد نظرمه
بله , شما همچنین میتونید پلن 1 رو رمشو افزایش بدید
---
-1 آپتایم 99/9 درصد
2- 2 هسته برای زیر یک گیگ رم و 3 هسته برای 1 و 2 گیگ رم
3- بله این امکان هست