پاسخ : مشکل در نصب freer در localhost
نقل قول:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in E:\xampp\htdocs\freer\include\libs\class.smartmysq l.php:46 Stack trace: #0 E:\xampp\htdocs\freer\install\index.php(44): SmartMySQL->connect('localhost', 'root', '', 'freer') #1 {main} thrown in E:\xampp\htdocs\freer\include\libs\class.smartmysq l.php on line 46
این ارور که میگه تابع اتصال به mysql یافت نشد
یحتمل اصلا mysql را استارت نکردید
میخوام بگم از mysql استفاده نکنید و از mysqli حد اقل استفاده کنید
البته این ارور ربطی با استفاده از mysql ندارد ولی برید روی هاست 100 درصد بهتون خطا میدهد که اصلا mysql منقضی شده و حق استفاده نداری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
slash_70
اگر بخواید به تنظیمات php.ini دست نزنید باید تموم فایل های اسکریپت ، که با پسوند php هستن رو باز کنید و جایگزین کنید ولی اگر نمیخواید
به محل نصب xampp برید -> پوشه ی php -> فایل php.ini رو با یه ادیتور مثل notpad باز کنید
این عبارت رو سرچ کنید: short_open_tag
و off رو به on تغییر بدید و ذخیره کنید
برای مشکل ضمیمه هم باید به جای همه
این رو جایگزین کنید
همچین کدی داخل php.ini نبود با htaccess که دوستان در پست قبلی دادن حلش کردم ! داخل فایل های php هم اصلا موردی که گفتید با = بود وجود نداشت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash_fa
این ارور که میگه تابع اتصال به mysql یافت نشد
یحتمل اصلا mysql را استارت نکردید
میخوام بگم از mysql استفاده نکنید و از mysqli حد اقل استفاده کنید
البته این ارور ربطی با استفاده از mysql ندارد ولی برید روی هاست 100 درصد بهتون خطا میدهد که اصلا mysql منقضی شده و حق استفاده نداری
روی هاست به خوبی نصب شده البته تنها مشکلش پرمیشن فایل ها بود
دوستان بعد از اینکه کد مورد نظر در htaccess قرار داده شد ، صفحه install بالا میاد اما بعد از پر کردن اطلاعات این اخطار داده میشه :
کد:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in E:\xampp\htdocs\freer\include\libs\class.smartmysql.php:46 Stack trace: #0 E:\xampp\htdocs\freer\install\index.php(44): SmartMySQL->connect('localhost', 'root', '', 'freer') #1 {main} thrown in E:\xampp\htdocs\freer\include\libs\class.smartmysql.php on line 46
برای نصب freer روی localhost بشدت نیاز دارم اگر کسی راهنمایی بیشتری بلد هست محبت کنه حل بشه یا اینکه اگر دوستان قبلا با روش خاصی روی لوکال نصب کردن بگن ما هم استفاده کنیم .
سپاس از دوستانی که تا این لحظه وقت گذاشتند .
دوستان محترم بنده نسخه 1.57 هم دریافت کردم مشکلات هر دو ظاهرا مشابه هست . همچنان منتظر دوستان صاحب نظر هستم .
دوستان جهت مشاهده شدن تاپیک و راهنمایی مجدد این تاپیک را بالا میارم .