پاسخ : کسی میتونه در مورد خرید لپ تاب راهنماییم کنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
اگر تا ٢.٥٥٠ واستون مقدور هستش بفرمايين كه يك مدل قوي تر و بهتر معرفي كنم از ايسوز
بله مقدور هست
من میخوام لپ تابی خریداری کنم که چند سالی کار بده بهم
خودمم تو خرید لپ تاب سررشته ندارم
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperatoor73
بله مقدور هست
من میخوام لپ تابی خریداری کنم که چند سالی کار بده بهم
خودمم تو خرید لپ تاب سررشته ندارم
Asus asuspro p2530uj -F
با رم ddr4 كه خيلي ناب حساب ميشه در حال حاظر. البته ظاهرش به خوبي اچ پي نيست
درود ...
شما اول از همه باید بیای ببینی از سیستمت چی میخوای و چه نوع رده کاربری مد نظرت هست . رده کاربری عمومی ، رده کاربری مالتی مدیا ، حرفه ای یا ... . همینطوری نمیشه بر اساس بودجه پیشنهاد داد . شما اول اگر میشه به من و بقیه دوستانی که در این پست شرکت کردن بفرما بگو چه انتظاراتی از لپ تاپی که میخوای خریداری کنی ، داری ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
Asus asuspro p2530uj -F
با رم ddr4 كه خيلي ناب حساب ميشه در حال حاظر. البته ظاهرش به خوبي اچ پي نيست
مدل خوبی بود... سخت افزار بالایی داشت
این مدل به نظر شما چطوره؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-131924
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ldda company
درود ...
شما اول از همه باید بیای ببینی از سیستمت چی میخوای و چه نوع رده کاربری مد نظرت هست . رده کاربری عمومی ، رده کاربری مالتی مدیا ، حرفه ای یا ... . همینطوری نمیشه بر اساس بودجه پیشنهاد داد . شما اول اگر میشه به من و بقیه دوستانی که در این پست شرکت کردن بفرما بگو چه انتظاراتی از لپ تاپی که میخوای خریداری کنی ، داری ؟
والله من وب مستر هستم
فیلم و سریال کم میبینم
اکثرا وبگردی و بروزرسانی سایت انجام میدم
خیلی کم فتوشاب و phpstorm کار میکنم
و دانلود هم زیاد انجام میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperatoor73
از من به شما نصيحت ، سي پي يو كور اي ٥ نگير. ممكنه الان تفاوت نداشته باشه واست اما ١ سال ديگه تفاوت اي ٧ و اي ٥ ميشه مثل تفاوت دوال كور و كور اي ٥ !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
از من به شما نصيحت ، سي پي يو كور اي ٥ نگير. ممكنه الان تفاوت نداشته باشه واست اما ١ سال ديگه تفاوت اي ٧ و اي ٥ ميشه مثل تفاوت دوال كور و كور اي ٥ !
پس پیشنهاد شما اینه که همه انتخاب ها از i7 باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperatoor73
پس پیشنهاد شما اینه که همه انتخاب ها از i7 باشه؟
اره و ببينين با چجور صفحه اي راحتين. اگر مات دوست دارين كه اخرين مدلي كه معرفي كردم. اگر هم براق دوست دارين همون اچ پي كه عرض كردم در اول رو بهتون پيشنهاد ميكنم. بازم دوستان ديگه اي اينجا هستن كه جا داره از اون ها هم نظر بپرسين و تصميم نهايي رو بگيرين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperatoor73
والله من وب مستر هستم
فیلم و سریال کم میبینم
اکثرا وبگردی و بروزرسانی سایت انجام میدم
خیلی کم فتوشاب و phpstorm کار میکنم
و دانلود هم زیاد انجام میدم
خیلی ممنون از شما بابت توضیحات ...
خب با این تفاسیر ، شما به سیستم قوی نیاز نداری . الان لپ تاپ من سی پی یوش از سری اینتل اتم نسل سوم هست اما فوتوشاپ رو راحت اجرا میکنه . این سی پی یو های قوی به درد کاربری شما نمیخوره و فقط یه قولی جیب شما رو خالی میکنه ...
ببینید اگر ادیت فیلم با رزولوشن بالا داشتید ، که هیچ اما با توضیحات شما ، یه سی پی یو اینتل اتم نسل اسکای لیک هم کفایت میکنه . حالا اگر میخواید تا چند سال لپ تاپ خودتون رو ارتقا ندید ، نهایتا سی پی یو Core i3 کافی هست برای شما . الان سیستم کامپیوتر من ، یه سی پی یو Core i3 نسل دوم پردازنده های اینتل هست . الان 4 ساله این سیستم رو دارم . 8 گیگ رم DDR3 هم همراهی میکنه سیستم من رو + 4 گیگ گرافیک GeForce 430 مجزا . الان فیلم های 4K رو بعد از 4 سال راحت ادیت میکنم با این سیستم و با رندر های سه بعدی هم مشکلی نداره .
شما اگر کار گرافیکی هم داری ، نهایتا سری 800 یا 900 خوب هست برات که تا چند سال آینده هم نخوای ارتقا بدی سیستمت رو ...
اما در هر صورت اینا تنها پیشنهاد و تجربه کاربری من هست و تصمیم نهایی با توجه به وضعیت خودتون از هر نظر ( مالی و کاربری و ... ) به خودتون ربط داره و بر عهده شما هست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ldda company
خیلی ممنون از شما بابت توضیحات ...
خب با این تفاسیر ، شما به سیستم قوی نیاز نداری . الان لپ تاپ من سی پی یوش از سری اینتل اتم نسل سوم هست اما فوتوشاپ رو راحت اجرا میکنه . این سی پی یو های قوی به درد کاربری شما نمیخوره و فقط یه قولی جیب شما رو خالی میکنه ...
ببینید اگر ادیت فیلم با رزولوشن بالا داشتید ، که هیچ اما با توضیحات شما ، یه سی پی یو اینتل اتم نسل اسکای لیک هم کفایت میکنه . حالا اگر میخواید تا چند سال لپ تاپ خودتون رو ارتقا ندید ، نهایتا سی پی یو Core i3 کافی هست برای شما . الان سیستم کامپیوتر من ، یه سی پی یو Core i3 نسل دوم پردازنده های اینتل هست . الان 4 ساله این سیستم رو دارم . 8 گیگ رم DDR3 هم همراهی میکنه سیستم من رو + 4 گیگ گرافیک GeForce 430 مجزا . الان فیلم های 4K رو بعد از 4 سال راحت ادیت میکنم با این سیستم و با رندر های سه بعدی هم مشکلی نداره .
شما اگر کار گرافیکی هم داری ، نهایتا سری 800 یا 900 خوب هست برات که تا چند سال آینده هم نخوای ارتقا بدی سیستمت رو ...
اما در هر صورت اینا تنها پیشنهاد و تجربه کاربری من هست و تصمیم نهایی با توجه به وضعیت خودتون از هر نظر ( مالی و کاربری و ... ) به خودتون ربط داره و بر عهده شما هست ...
خیلی ممنون
توضیحات کاملی بود
شما خودتون چه مدلی را پیشنهاد میکنید؟
من چند روزه در دیجی کالا جستجو میکنم
تو این انجمن هم دوستان لطف کردن راهنمایی کردن ولی هنوز یه مدل خوب پیدا نکردم