سلام
من درباره این همکارمون ugig اطلاعاتی ندارم و نمیشه از پیش قضاوت کرد .
اما دوستان که اطلاعات مهمی داشتید که میگید ارزش میلیونی داشتن و وقت صرف شده براش ، باید حتما بک آپ میگرفتید .
امیدوارم مشکل سرویس دهنده شما حل بشه .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من درباره این همکارمون ugig اطلاعاتی ندارم و نمیشه از پیش قضاوت کرد .
اما دوستان که اطلاعات مهمی داشتید که میگید ارزش میلیونی داشتن و وقت صرف شده براش ، باید حتما بک آپ میگرفتید .
امیدوارم مشکل سرویس دهنده شما حل بشه .
از همکاران قدیمی هستند و کاملا تایید میشن سریعا قضاوت نکنید شاید یک مشکل بزرگ خوردن باید صبر کنید تا وضعیت معلوم شود
ببخشید
شما بالای 1 میلیارد رو روی سرور اشتراکی میزبانی می کنید؟؟؟
بدون بک آپ؟
بعد سرویس، سایت، فایل های شما 1 میلیارد ارزش داره و کلا با یک هاست و یک فضا کار می کنه ؟؟؟؟!!!!
:|:|:|:|
شما چطور به این میلیارد رسیدی از اول؟
یا نکنه فکر کردید همین که اینجا یه چیز بگید 2 روز دیگه مشکلی پیش بیاد میان این بیشتر از 1 میلیارد و نقد براتون واریز می کنن؟؟!!!
دوست عزیز
این هاست برای یکی از ده برنامه برتر پرفروش کافه بازار هست که من حدود درآمد دو سال آیندشو گفتم.
درضمن این برنامه به یکباره انقدر فروشش خوب شد و ما قصد بهبود این رو داشتیم.
کاربر api که از طرف شرکت یوگیگ هستند، با اینکه ۳ بار لاگین شدند، هیچ واکنشی نسبت به این وضعیت ندادند. لطفا فقط یک توضیح کوچک
ای بابا
شما چرا هی به این موضوع گیر میدید؟ من گفتم که فکر نمیکردیم برنامه ازش استقبال بشه و تصمیم داشتیم این کار رو بکنیم اما به یکبارن این اتفاق افتاد.
کسی از یوگیگ نتونست خبر بگیره؟
ار راه قانونی شکایت کنید ازشون
آقا یا خانم api
خواهش میکنم یه خبری بدید اقلا چه اتفاقی افتاده؟
- - - Updated - - -
ایشون ساعت ۷:۲۵ دقیقه دوباره آنلاین شدند و حتی تو این تاپیک هم اومدند ولی هیچ پاسخی ندادند. این رفتار، بیشتر از هر چیزی ما رو نگران میکنه.
دوستان خبری گرفتن؟ خیلی ضایع شده! یک روز کامل بدون هیچ خبری ...
یوگیگ خیلی وقته داره سرویس میده. حداقل 4 سال هست که باهاشون کار میکنم. از همون زمان که هاست رایگان می دادند.
پشتیبانیشون هم خداییش همیشه پاسخگو بوده. حتی 3 شب. شک نکنید که به مشکل برخوردند. به نظر من یه خرده صبور باشید.
شاید اشتباهی فاکتور یه سرور رو ندادند، شاید مشکلی برای سرورشون پیش اومده. هزار اتفاق ممکنه افتاده باشه.