پاسخ : درخواست 2 سرور مجازی ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
درود
خواهشا طبق مشخصاتی که عرض میکنم آفر بدید
2 عدد سرور مجازی ایران میخوام با رم 1 گیگ البته اول نیاز هست که تست کنم بعد از تست سرور اول سفارش داده میشه و اگر مشکلی نبود بعد از 1 یا 2 روز سرور دوم سفارش میدم.
پینگ داخلی سرور باید حداکثر 60-80 باشه و پینگ خارجی حداکثر 100-120 (تضمین میخواهم)
سرعت آپلود حداقل 5 تا 10 مگابایت و دانلود حداقل 10 تا 15 (تضمین میخواهم)
رم اختصاصی باشه - سی پی یو حداقل 2 تا 3 گیگاهرتز اختصاصی - هارد مهم نیست 10 تا 20 گیگ کافیه - پنل مدیریتی ریست ،تعویض سیستم عامل و ... - مجازی سازی ترجیحا kvm باشه - ترافیک 1 به 1 و حداقل 50 گیگ - شرکت ثبت شده + نماد باشه
دیتاسنتر ترجیحا رسیپینا باشه اما خب جای دیگه هم بود مشخصات بالارو داشت مشکلی نیست
بودجه برای هر سرور حداکثر 40 هزار تومان
اولویت در خرید با قیمت های پایین تر از 40 می باشد.
http://www.serverbartar.com/mail/vps.JPG
http://www.serverbartar.com/mail/namad.JPG
اگر مشخصات دیگه ای مد نظرتون هست از طریق تیکت در ارتباط باشید
Ram 1 G
رم : 1024 مگابایت DDR3
سی پی یو : 1200 MHZ
هارد : 15 گیگ
ترافیک: 30 گیگ
کشور : ایران
آپتایم:99.9%
سیستم عامل:به دلخواه کاربر
24,900 تومان ماهانه
سفارش دهید
------------------------------------------------------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
درود
2 عدد سرور مجازی ایران میخوام با رم 1 گیگ البته اول نیاز هست که تست کنم بعد از تست سرور اول سفارش داده میشه و اگر مشکلی نبود بعد از 1 یا 2 روز سرور دوم سفارش میدم.
پینگ داخلی سرور باید حداکثر 60-80 باشه و پینگ خارجی حداکثر 100-120 (تضمین میخواهم)
رم اختصاصی باشه - سی پی یو حداقل 2 تا 3 گیگاهرتز اختصاصی - هارد مهم نیست 10 تا 20 گیگ کافیه - پنل مدیریتی ریست ،تعویض سیستم عامل و ... - مجازی سازی ترجیحا kvm باشه - ترافیک 1 به 1 و حداقل 50 گیگ - شرکت ثبت شده + نماد باشه
دیتاسنتر ترجیحا رسیپینا باشه اما خب جای دیگه هم بود مشخصات بالارو داشت مشکلی نیست
با سلام
سرور رم 1 گیگ
سرعت دانلود داخل حدودا 50 مگابایت
از خارج 5 تا 20 مگابایت قابل ارائه میباشد
دیتاسنتر زیرساخت شبکه رسپینا
70 گیگ ترافیک ماهانه 37 هزارتومان قابل ارائه میباشد
برای خرید با ما در تماس باشید
برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید
تلفن فروش : 66570779-021
تلفن پشتیبانی : 66573866-021
ارسال تیکت به بخش فروش
بخش فروش - علی زهیری
داخلی - 102
----------------------------------------------------------------------------------------
آدرس سایت و ناحیه کاربری مبین هاست
Website : www.Mobinhost.com
ClientArea : my.mobinhost.com
Register : my.mobinhost.com/register.php
Tel : 021-66573866 - 021-66570779
ساعت کار شرکت همه روزه از ساعت نه صبح می باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin0181
دوستانی که سرور جهت تست میدن یا تجربه کافی ندارن و یا دانش کافی ندارن
بهتر هست سرویسی که توانایی ارائه ندارید و دیگران توانایی ارائه آن را دارند برای فروش خود زیر سوال نبرید.(تخریب سایر کاربران ارائه کننده ،جهت فروش خود)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
درود
سلام
مورد مصرف دقیقا چیست ؟ سرویس کاهش پینگ ؟
چند بار نیاز به تعویض سیستم عامل میباشد ؟
میکروتیک میخواهید ؟
سرویس تست مشکلی با ارائه آن نیست، با فروش در ارتباط باشید.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
درود
سلام و عرض ادب
درخدمتیم
https://tebyanserver.net/cart.php?gid=19
هارد اس اس دی
مجازی ساز KVM و کنترل پنل Virtualizor
دیتاسنتر پارس انلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
بهتر هست سرویسی که توانایی ارائه ندارید و دیگران توانایی ارائه آن را دارند برای فروش خود زیر سوال نبرید.(تخریب سایر کاربران ارائه کننده ،جهت فروش خود)
باتشکر
در پیام خصوصی نیز این مورد بهتون گفته شد
فکر هم نمیکنم تست دادن افتخار باشه علت اصلی این تست ها نیز افرادی هستند که سرویس های بی کیفیت ارائه کرده و کاربران و دچار مشکل کردن
امثال بنده بازگشت وجه گذاشتیم که اگه مشکلی بود هزینه برگشت داده بشه :)
نه مثل برخی سرویس تست با رم 5 گیگ و کیفیت خوب اما تحویل سروری ...
روز خوش :)
بهتر هست تاپیک رو منحرف نکنید و تست ارائه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
شما یک سرویس تست ارائه می کنید به یوزر ؛ یوزر شروع به یک دی داس سنگین می کند .
چه می کنید ؟ وقتی دیتا سنتر شما که در ایران هست به راحتی کل رنج ای پی رو مسدود یا ایران اکسس می کند چه می کنید ؟
نگویید که دیتا سنتر رفیق نزدیک شماست و این کار را نمی کند که باور نمی کنم و در ذهنم نمی گنجد ...
سلام
بنده یک سرور خریداری کردم اول هم تست کردم
انشالله دومی هم 1 -2 روز دیگه میگیرم
تشکر از همه ی عزیزان و ادمین بابت پاک کردن اسپم های اون دوستمون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin0181
در پیام خصوصی نیز این مورد بهتون گفته شد
فکر هم نمیکنم تست دادن افتخار باشه علت اصلی این تست ها نیز افرادی هستند که سرویس های بی کیفیت ارائه کرده و کاربران و دچار مشکل کردن
امثال بنده بازگشت وجه گذاشتیم که اگه مشکلی بود هزینه برگشت داده بشه :)
نه مثل برخی سرویس تست با رم 5 گیگ و کیفیت خوب اما تحویل سروری ...
روز خوش :)
بهتر هست تاپیک رو منحرف نکنید و تست ارائه کنید
کاربر میتواند متناسب با پکیج اصلی که خرید میکند تست تحویل بگیرد یا کلا اگر پکیجی انتخاب نکند همان پکیج دیفالت 5 گیگ را تحویل بگیرد فرقی ندارد، این مورد به انتخاب کاربر میباشد و قرار نیست کیفیت بدی ارائه شود که اینگونه پکیج ها را زیر سوال میبرید، به عنوان مثال اگر کاربر سرور رم 512 بخواهد میتواند درخواست کند همان 512 رم برای تست ارائه شود نه 5 گیگ.
هم تست ارائه میشود هم بازگشت وجه، انحرافی انجام نشده است فقط پاسخ به اعلام بی کیفیتی سرویس های ما توسط شما بوده است، اگر مشکلی دارید به مدیریت انجمن گزارش کنید.(زیر پست - گزارش پست خلاف)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
شما یک سرویس تست ارائه می کنید به یوزر ؛ یوزر شروع به یک دی داس سنگین می کند .
چه می کنید ؟ وقتی دیتا سنتر شما که در ایران هست به راحتی کل رنج ای پی رو مسدود یا ایران اکسس می کند چه می کنید ؟
نگویید که دیتا سنتر رفیق نزدیک شماست و این کار را نمی کند که باور نمی کنم و در ذهنم نمی گنجد ...
نکته خوبی بود (جهت اطلاع استارتر نیز خوب هست) :
کاربر امکان ارسال اتک ندارد و در صورت مشاهده خودکار (بر اساس شدت حمله و فرمول برخورد سیستم) سرویس مسدود یا ایران اکسس میشود/رنج ها متفاوت هستند و مشکلی با این مورد نیست.
باتشکر
1 فایل پیوست
درود
از رسپینا در خدمتتون هستیم با مجازی ساز KVM
فایل پیوست 32373فایل پیوست 32373
IR-Plan2048
CPU: 2core
Ram: 2 GB
HDD: 50 GB
BW: 150G
Port: 1Gbit