پاسخ : نرم افزار ارسال تبلیغ در تلگرام
برای منم سواله الان نمیشه دیگه تبلیغات کرد توی تلگرام؟
مثلا به 1000 نفر ارسال کنی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rezash
دوست گرامی نوشتن نرم افزارش خیلی سخت نیست، مشکل دقیقا محدودیت های تلگرام هست. قدیم با هر خط مجازی 45 پیام در روز میفرستادیم و بلاک نمیشد ولی الان خیلی سریعتر بلاک میشه برای همین کمتر برنامه ای من دیدم تولید بشه
درسته . منم از وقتی که میشد به 100 در روز ارسال کرد پیام ارسال میکردم. الانم انتظار این رو ندارم که مثل قبل باشه اما شنیدم برنامه هایی هستن که مکانیزم ارسالشون به صورتی هست که حداقل 3 بار میشه با یک شماره پیام ارسال کرد.
الان با برنامه خودم هر شماره یک بار به 30 نفر ارسال میکه و بلاک میشه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
برای منم سواله الان نمیشه دیگه تبلیغات کرد توی تلگرام؟
مثلا به 1000 نفر ارسال کنی؟
خودم یک هفته پیش به حدود 350 هزار نفر پیام ارسال کردم اما شمارهام بلاک شدن با یک بار ارسال.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
سلام. اینجور سایت ها مفتش گرونه ...
من برنامه ای میخوام که بتونم باهاش ارسال کنم که امار لحظه ای و دقیق بگیرم و همچنین هزینه ارسال هم واسم ارزونتر باشه.
این روش های تبلیغ دیگه منسوخ شده بنظر من تو هر حیطه ای میخواین کار کنین ربات مشهورتو رو تو اون کار پیدا کنین بش تبلیغ بدید ! این بهترین روشه ! تبلیغتون برای اونایی میره ک با کار شما مرتبظن
با سلام
با این برنامه میتونی ارسال کنی :
http://shop.takface.com/%d9%86%d8%b3...1%d8%a7%d9%85/
محدودیتش رو هم خودت تعیین میکنی ولی تلگرام زود شماره رو میشناسه و بلاک میکنه ، فایل آموزش هم داره بعد از خرید میتونی دانلود و استفاده کنی این همون نرم افزاره که لایسنسش رو بالای 300 تومن میفروشن !
همون تله پاپ آپ کرک شده بدون محدودیت در نصب و استفاده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myiranfilm
با سلام
با این برنامه میتونی ارسال کنی :
http://shop.takface.com/%d9%86%d8%b3...1%d8%a7%d9%85/
محدودیتش رو هم خودت تعیین میکنی ولی تلگرام زود شماره رو میشناسه و بلاک میکنه ، فایل آموزش هم داره بعد از خرید میتونی دانلود و استفاده کنی این همون نرم افزاره که لایسنسش رو بالای 300 تومن میفروشن !
همون تله پاپ آپ کرک شده بدون محدودیت در نصب و استفاده !
Tele popup خوب نیست.
سایتی رو خاطر دارم که جهت ارسال پیام انبوه در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام ایجاد شده بود اما متاسفانه ***** شد.
اگر در گوگل جستجو کنید حتما به نتیجه خواهید رسید.
اما قبل از هرچیز نسبت صحت سایت اطمینان حاصل فرمایید.
همچنین از نظر اینجانب تبلیغ به اینصورت زیاد جالب نیست. می تونید در کانال های مرتبط با موضوع تبلیغ کنید.