از طریق یاهو آیدی در تماس باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام و احترام
پشتیبانی 24 ساعت از طریق تیکت
دارای نماد الکترونیک
تست داده میشود
مانی بک تا 24 ساعت
قیمت سرور 27 هزار تومان
------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66594104-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
کانال تلگرام: novinhost
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
دوست عزیز شما که از هر سرویس دهنده ای سرویس تهیه کنید روز دوم به دلیل اینکه کارتون تموم شده با سرور بنا به دلایل مختلف از جمله ایراد به پشتیبانی و موارد دیگر درخواست بازگشت وجه می کنید
شما با هزینه بسیار کمی که می کنید انتظاری برابر با سرور اختصاصی دارید
در مورد پشتیبانی 24 ساعته صحبت می کنید در صورتی که هزینه پشتیبانی 24 ساعته را پرداخت نمی کنید
اعلام کردید که از طریق فتا از 98 میزبان شکایت می کنید ولی بنده هنوز برام ارجاع نامه ی ارسال نشده شدیدا منتظر پیگیری قضایی از سمت شما بودم
اعلام کردید از طریق اینماد نماد اعتماد مارو باطل می کنید . احساس کردید شما به ما نماد اعتماد دادین که به این راحتی با دروغ و صحنه سازی های مختلف بخواید این نماد رو باطل کنید ولی مشاهده کردین که بعد از گذشت 2 ماه هنوز نماد ما بر روی سایت می باشد
هیچ سرویس دهنده ای با شما کنار نخواهد اومد . چون شما به دنبال سرویس نیستید به دنبال سو استفاده از این حرفه هستید
همکاران گرامی بنده هم که در دام شما گرفتار شوند قطعا دو روز دیگه براشون تاپیک تهدید آمیز در همین سایت ارسال می کنید تا شاید به پولتون برسید
سرویس دادن به کاربرانی مثل شما مثال بارز هدر دادن وقت و سرمایه می باشد
- - - Updated - - -
ایشون میخوان هزینه بسیار اندکی بکنند ولی به جاش در طول ماه شما حتی نهار صرف نکنید چون اگر ایشون با شماره شما تماس بگیرن و اون لحظه پاسخ ندین همون لحظه برای شما در همین سایت تاپیک ارسال می کنند و با آبروی برند شما بازی می کنند
با سلام و احترام
دارای نماد اعتماد 2 ستاره
دارای گواهی سامانه های دیجیتال
24 ساعت تست
1 هفته گارانتی عودت وجه
ارائه دسترسی vcenter جهت کنترل و نظارت کامل بر منابع واقعی سرور
پلن 1 گیگ ماهانه 29 تومن در حالت آفر
جهت دریافت از طریق ناحیه کاربری اقدام به ارسال تیکت نمایید.
Serverha.org
بهترین کیفیت با پایین ترین هزینه
http://samaserver.ir/cart.php
سرور مجازی | پلن 1
' 512 مگ رم '
' 1 هسته سی پی یو '
' 15 گیگ هارد '
10,000تومان ماهانه
بنده تا الان از هر سرویس دهنده ای سرویس تهیه کردم حتی در صورت بروز مشکل هم مانی بک نخواستم حتی شما که سرویس بنده رو حتی 24 ساعت تحویل ندادی ! و الان هم زیر تاپیک خرید بنده باز ایجاد مزاحمت کردی ...
شما و امثال شما باعث شدین این 5 شرط رو بزارم و پلیس فتا هم منتظر باش هنوز ... این تاپیک و مزاحمت خرید رو هم ضمیمه میکنم باز تو هم اگه آبرو داشتی پول و اطلاعات کسی رو نمیخوردی
باسلامhttps://viasky.net/cart.php
سرور های کلو شده و راه اندازی شده به صورت کلاستر در لوکیشن فرانسه
دارای آنتی دی داس و فایروال سخت افزاری + SSD و Raid
نرخ برخی از سرویس ها:
همچنین برای کاربران داخل ایران مالیات در بر نخواهد داشت
سوالی داشتید در خدمتم
من مزاحمت ايجاد نكردم هسدار دادم همكارانم دام افرادى مثل شما گرفتار نشند . اولين بار هم نيست و من هميشه وقتى بدونم كاربرى قصد سو استفاده از همكاران مستقر در اين حرفه رو داره قطعا هشدار ميدم تا كمكى باشه به اون عده اى كه كيفيت و مشترى خوب براشون ملاك مهمى هست
اما در مورد فتا اگر ميبينيد خيلي طول ميكشه مداركى كه تا حالا جمع كردين مثلا فكر كنم من ديشب افطارى چى خوردم رو هم تا حالا صميمه كردين آخه از روز اول من به شما سلام ميكنم شما جوابت اينه سلام كردنت ضميمه شد [emoji51][emoji51][emoji51] خلاصه اگر خيلي طول ميكشه بنده از طرف شماازخوذم شكايت كنم روز دادرسى هم نمي خواد بياد اظهارات شما رو خودم مينويسم واستون يه چند تا جرم جديد هم ياد گرفتم اونا رو هم به خودم ميزنم . فقط روز اصلي كه دادگاه هست تشريف بياريد
يا امرلا مه بگيد سفارش كنم حداقل پرونده شما رو سريعتر پيگيري كنند زودتر به نتيجه برسيد دست ازضميمه كردنم برداريد . آخه همش دارين ضميمه ميكنيد خسته ميشين
اطلاعات شما رو هنوز نگه داشتم شايد لازم بشه توي دادگاه نشون بدم كه چه كارهايي با سرور مجازي انجام ميدين و نيازي به اطلاعات شما ندارم
موفق باشيد و من ديكه به قول شما مزاحم تاپيك خريد شما نميشم تا حالا حتما همكارانم فهميدن با چه فرد سو استفاده گري روبرو هستند
98mizban.com