پاسخ : دیتاسنتر Lease web آخرین نتیجه گیری ؟
سلام.
شما وقتی کار خودتون رو کامل و صحیح بلد باشید، نیازی به پشتیبانی نخواهید داشت مگر در مواردی که مشکل *سخت اقزاری* وجود داشته باشه که اون هم خیلی کم پیش میاد.
ما در حال حاظر چند سرور از leaseweb داریم که حدوداً 6 ماه هست بدون مشکل در حال فعالیت هستند و برای اینکه نیازی به پشتیبانی نداشته باشیم، KVM هم ازشون خریدیم برای سرور هامون و در این مدت 1 بار هم به پشتیبانی نیازی نداشتیم.
با تشکر.
این ها که سایه ایرانی ها رو با تیر می زنند.
theplanet.com
singlehop.com
softlayer.com
دوست عزیز ما کارمونو بلدیم این چند ساله نمد که نمالیدیم وقتی مشکلات پیش میاد وظیفه من نیست که حلش کنم من به عنوان مدیر یه وظایفه تعریف شده دارم شاید کم کاری کنم بعضی موارد اما دیگه آدم که به مال خودش ضرر نمی زنه وقتی من به اس اس اچ دسترسی ندارم سرور کلا در دسترس نیست به جز پشتیبانی راه دیگه ای دارم ؟ وقتی نتورک سرور قطع شده من با تلپاتی که نمی تونم درستش کنم سرور که تو خونمون نیشت
بعدشم پول میگیرن باید سرویس بدن باید پشتیبانی کنن هیچ ربطی هم به این که من کار بلدم یا نه نداره این وظیفشونه
من از 5 به Leaseweb نمره 5 میدم.
آپتایم خوب.
پشتیبانی خوب.
سرور دانلودمو مجبورم از اونجا بگیرم چون هیچ جا بهم نامحدود نمیدن ترافیک رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
دوست عزیز ما کارمونو بلدیم این چند ساله نمد که نمالیدیم وقتی مشکلات پیش میاد وظیفه من نیست که حلش کنم من به عنوان مدیر یه وظایفه تعریف شده دارم شاید کم کاری کنم بعضی موارد اما دیگه آدم که به مال خودش ضرر نمی زنه وقتی من به اس اس اچ دسترسی ندارم سرور کلا در دسترس نیست به جز پشتیبانی راه دیگه ای دارم ؟ وقتی نتورک سرور قطع شده من با تلپاتی که نمی تونم درستش کنم سرور که تو خونمون نیشت
بعدشم پول میگیرن باید سرویس بدن باید پشتیبانی کنن هیچ ربطی هم به این که من کار بلدم یا نه نداره این وظیفشونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
KVM هم ازشون خریدیم برای سرور هامون و در این مدت 1 بار هم به پشتیبانی نیازی نداشتیم.
با تشکر.
نقل قول:
این ها که سایه ایرانی ها رو با تیر می زنند.
theplanet.com
singlehop.com
softlayer.com
شما برای خرید باید از جای معتبر خرید کنین تا دیتاسنتر با شما مشکلی نداشته باشه ... برای خرید سرور از سافت لایر در خدمت هستیم ... نماینده SoftLayer هستیم ...
با سپاس
@ استارتر : خودت تاپیک خودت رو منحرف کردی
@ بقیه ( بجز آریا ) : از شما در مورد لیزوب نظر خواستن ، چرا اسم دیگه میارید ؟؟!!
نظر بنده : لیزوب دیتاسنتر خوب و معتبری هست ، آپتایم بالا و تضمین شده ، سخت افزار خوب ، پشتبانی خوب !
تنها یک نکته در این دیتاسنتر هست که به صورت معمولی برای هر سرور 5 تا بیشتر آی پی نمیده و در حالی هم
که در رایپ به اسم خودتون آی پی ثبت کنید ، باز هم بیشتر از 16 آی پی برای هر سرور نمیده ! ( از رسلرهای چند
ساله ی لیزوب هم سوال کنید ، اونها هم نمی تونن بیشتر از 16 تا آی پی بدن )
البته نمیشه گفت مورد بدی هست ولی برای کسانی که قصد مجازی سازی داشته باشند تولید مشکا میکنه !
لیزوب ، پشتیبانی گارانتی دارش پولیه ... البته نسبت به امریکا هم سرورهاش گرون تر هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
سرور دانلودمو مجبورم از اونجا بگیرم چون هیچ جا بهم نامحدود نمیدن ترافیک رو
با سلام،
اکاتل هم بهتون نامحدود پهنای باند میده. با پوشتیبانیشون تماس بگیرید.