پاسخ : افزایش قیمت خط ثابت از 50 به 200 هزار تومان
الان تو اکثر شهرک های نوساز دارند. خط رو بصورت سیم کارتی میدن.+ فیبر نوری میدن مختص اینترنت. دقیقا مثل ترکیه. شرکت مخابرات میاد یک خط فیبر مختص شبکه رد میکنه. و اجاره میده به isp ها و عین خطوط گاز دی: وقتی شما سفارشی بدین. میان و اونو براتون فعال میکنن.
پ.ن:البته در اکثر کشورهای متوسط به بالا خود شرکتها میان و خدمات رو فری در اختیار مشترکان میدن و سودشون در استفاده ثانویه هست اما ایران میره سخت افزار های متعلق به دوران ماموت ها رو میخره میاره ایران میفروشه به ملت{آبومان میگیره+هزینه اولیه میگیره+800 ماه هم بعضا باید منتظر بمونی خط رو بهت بدن+خطوط رند رو برمیداره که اموال عمومی هست رو میده از ما بهترون که به قیمت های چند صد میلیونی بفروشند خلق الله)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yourhosting
این افزایش قیمت فورا اعمال میشه؟!
من قصد تهیه 4 خط در روز شنبه داشتم :|
دقیقا منم یک خط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
دقیقا منم یک خط
درود
سریک ها بود میگفتن بشتابید شتابید تا 10 دقیقه دیگر شروع خواهد شد :d
حالا شما هم
بشتابید بشتابید تا گرون نشده :)
نقل قول:
درود
سریک ها بود میگفتن بشتابید شتابید تا 10 دقیقه دیگر شروع خواهد شد :d
حالا شما هم
بشتابید بشتابید تا گرون نشده :)
جناب بخشنده خنده شما بی دلیل هست و این نوع خنده بسیار خارج از ادب می باشد
خنده شما حمایت از 400 درصد تورم در این کار هست
خط نیاز همه هست و باید قیمتش متعادل باشه
من که چند روز پیش 70 تومن ریختم کشیدم خط رو پس فرداش گرون شد شانس رو حال کردی خخخ من که قصیر در رفتم هه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yourhosting
این افزایش قیمت فورا اعمال میشه؟!
من قصد تهیه 4 خط در روز شنبه داشتم :|
گرانی ها قبل از تصویب اجرا میشه اما ارزان شدن اینترنت سالها پس از تصویب :d
چقدر حلال و سالمه این پولی که بعضی ها سر سفره زن و بچه میبرن!!!
حالا فکر کنید، اون بچه ای که سر سفره اش، از همچین پولایی میخوره، دو روز دیگه بزرگ بشه، چی میشه :68:
درود..به نظرم خط ثابت در ایران استفاده چندانی نمیشه و اینکه خودم خط ثابت دارم به خاطر اینترنت adsl بوده است...
ما که اصلا از خط ثابت تماس نمی گیریم حتی دستگاه تلفن ثابت گذاشتم کنار...
بیشتر تماس ها از تلفن همراهم صورت می گیره بنابراین مخابرات با این که از خط ثابت چندان استفاده نمیشه برای جبران ضرر مجبور شد قیمت خط ثابت رو بالا ببره...
سخت نگیر ....
نمی دونم چرا این مخابرات همش کمبود بودجه داره اون از عید پارسال که این شماره های کشوری 909907 و... که هنوزم هست مد شد و خیلی ها سر همین موضوع کلی بدهکار مخابرات شدن (مادر بنده اطلاعی از هزینه های این تلفن های کشوری هوشمند نداشت و پارسال عید فقط 3 - 4 بار تو مسابقه این 909907 شبکه دو شرکت کرد بعدش ما که همیشه هزینه تلفنمون زیر 50 هزار تومان میامد یه دفعه گفتن 350 هزار تومان پول تلفن شده که فهمیدیم اون تلفن مسابقه شبکه 2 دقیقه ای هزار تومان هزینه داشته و جالب این جاست که 1 دقیقه و 30 ثانیه اول رو خود گوینده توضیح میداده یعنی شما الکی زنگ میزدی قطع هم میکردی حداقل هزار تومان به پات حساب میشد تا اینکه با کلی داد و بی داد و دعوا و... تونستیم حداقل این 350 هزار تومان رو قسطیش کنیم که تو چند ماه بدیم.
بعد از چند ماه هم این سامانه های پیام کوتاه با شماره 5 رقمی آمد که الان تو خندوانه و دورهمی و ویتامین خ و... استفاده میشه این خط ها برخلاف خطوط 3000 و 2000 و 1000 و 5000 که شرکت تو مسابقه هاشون رایگان بود تا یه sms دریافت کنن شما رو عضو میکنن و تو روز دم به ساعت پیام میدن و هی پشت سر هم 150 تومان ازتون کم میکنن یعنی کاری کردن که دیگه مثلا فقیر جماعت نمی تونن تو مسابقه های پیامکی تلویزیون شرکت کنن و مسابقه ها هم شده برای اونایی که تو 10 تا سرویس پیامکی عضو هستن و اصلا براشون مهم نیست تو این سرویس هم عضو بشن یا نه.
حالا اینم از دردسر جدید گرون کردن خط ثابت و هزینه مکالمه.
من موندم اکثر مشترکین اینترنت در کشور ما رو این مخابرات پوشش داده و مزخرف ترین اینترنت ممکن هم بهشون میده پس چرا باز انقدر کمبود بودجه داره که هی مجبوره طرح های جدید بریزه که از مردم پول بگیره؟؟؟
یه 10خط هم گرفته بودیم الان سود کرده بودیم هی گفتم به این رفیق گفت گرون نمیشه بیا الان شده 200تومان